Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je dlouho známý fakt, že ti lidi si vzali materiály a prchli
  • Nechapu co ma porad NCspft s tim lineage 3 ti blbci (pouzite tvrdsi slovo) nedokazou ani dat na net 1 obrazek ze hry a pak zaluji nekoho kdo ma funkcni hru a pravdepodobne vychazel z beta verze. Kdyby NCsoft aspon L2 vivijel ale oni ne raci vydaji nejakou "Diablovku" ktera us ma pramalo spolecneho s Lineage. Jediny obrazky na unreal engine 3 a to mesta gludio museli udelat fanousci. A jinak nehral sem Guild Wars ale Tera my ho pripomina vic nez lineage.
  • A kde ze je ten vocas, co tu v diskuzich o TORu rika, jak je TERA origialni? Priznam se, ze v asijskych MMO vidim vsude dost podobnych veci, alespon, co se grafickyho znazorneni tyka, takze tohle si muzou rozlousknout asi jen asiati, co se v tom vazne vyznaji :)
    • Mno hral jsem Lineage II, a rozhodne tohle vypada jako jeho vylepsena verze. Nijak zazracna ale vylepsena. Takze rozhodne je to podle me Lineage III ukradeny :).

Kazdopadne by me tez zajimalo, kde je ten typek, co na jinych forech keca do jinych MMO, ktery v zivote nehral a ukazuje na takovou spicku, jako je kradeny vytvor jine firmy.
  • No na TERA se těším jako malej už přes dva rok, tak snad to nakonec vyjde *13*
  • http://play-for-m0ney.717.cz/
    sdge
    • Zajéééééď!
  • Tohle je preci ale nekolik let stara zprava, ne? Docela by me zajimal zdroj, protoze soudni rizeni NC softu s Blue Hole se tahne uz nekolik let. Pro me nova informace je, ze ukradeny byl i bojovy system, to me docela mrzi (pokud je to pravda). Teru jsem hrala chvili na Bete a jako.. neuchcavala jsem. Nicmene cela ta kauza je na tom trochu jinak nez je prezenotvano v tomto clanku (cetla jsem to nekolik let stare oficialni prohlaseni NC Softu). Sebehlo se to tak, ze "nekdo" z nc softu uvolnil na web velke mnozstvi kodu pripravovane Lineage 3 a NC Soft projekt pozastavil. Nasledne na to 2 (informace ze odeslo 48 z 50 je mi taky novinkou) zamestnanci odesli od NC a zalozili Blue Hole studio, ktere od NC softu odkoupilo zapocatou hru a jalo se ji pretvaret. Doposud to vsechno vypada docela legalne az na to, ze se naslednym vysetrovanim ukazalo, ze velmi pravdepodobne ten zdrojak na internet poskytl jeden nebo oba z tech co ho odkoupili, tedy defakto kradez a poruseni smluvnich podminek. Nevim ale jak to vysetrovani dal pokracuje a nevim, jestli se jedna o novou zalobu nebo jen nekdo vyhrabal stare informace. Tera kazdopadne vyjde v EU 3.5.2012 a imo nic moc. A to jsem se taky dost tesila. Nekolik let. Lineage Ethernal (III.) se zacala znovu psat asi hned po tom odkoupeni a uz byla ohlasena vyjde snad letos nebo pristi rok.
  • První zpráva o TERA a zrovna toto...
    • zkus trosku prohledat WEB, zpravy o TERA sou uz minimalne rok na jednom webu + videa na youtube (treba vysvetleni enchantingu v cestine atd.)
  • No jo, toto narceni je mi znamo uz nekolik let. A jestli je to pravda, tak at jim tu hru zrusi. Na Lineage 3 jsme se tesili (nase CP) a od teto kauzy ani vidu ani slechu o plnohodnotnem pokracovani...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit