Přejít na výpis diskuzí
(Ne)sledujte úvodních 23 minut z The Elder Scrolls V: Skyrim
31.10.2011 | Petr Poláček
236 příspěvků
-
na konzolovy videa nekoukam, nerad bych si poblil klavesnici
-
-
Jsou tady tydle pindy nutný? Skyrim je konzolová hra, tak se s tím srovnej. Nebo počky dva roky než fanoušci PC verzi opraví modama.
EDIT: Smazal jsem první dvě slova, to se nehodilo a omlouvám se za ně. Jen mě naštvalo, že zase vytahujete konzole vs. pc. Skyrim je prostě konzolovka jak řemen a Todd Howard a vše to potvrzuje. Schválně mě zajímá jak budou PC hráči reagovat na konečný produkt... -
-
No mě to přijde tak že ten kdo si to pořídí na konzole se sám ochudí přece jen všechny hry od Bethesdy jsou hlavně o práci hráčů.
-
-
To je pravda. Asi si Bethesda zvykla, že hráči za ně hru opraví a tak se zaměřují na konzole a PC verzi nechají na hráčích... co myslíš, je to správný přístup?
-
-
Tak jsem si tu četl tu diskuzi a dospěl jsem k názoru že ti dva co tu naráží na PC pirátsví mají origanálek jen pár co dostali npř. k vánocům a zbytek upiratili z torrentů a teď ze sebe dělají velké anti-piráty
-
-
Jedno slovo. Pravda.
-
-
Ano i ne Bethesda na tom jen vydělá jelikož tak za 2-3 roky vydají další díl TES a bude to skoro stejný jako Skyrim jen tam budou hned implementované všechny povedené modifikace a vychytávky od hráčů alespoň že čeština bude hned při vydání
-
-
-
Souhlasím že mne to taky nebaví na druhou stranu nerad bych zase byl demagog a tvrdil že na PC to bude vypadat stejně...
-
-
Todd Howard to tvrdí:
http://www.computerandvideogames.com/298610/skyrim-looks-the-same-when-playing-on-pc-and-console-bethesda/ -
-
a co ma rikat? ze to nakonzolich bude vypadat hur ? ten kdo se aspon trosicku o to zajima tak to uz davno vi a zbytecne si popouzet hrace, kteri to chteji koupit na konzole - beztak to bude o 1/4 drazsi, je zbytecne
-
-
-
Nemám rád flame a takový věci, ale na tomhle videu jsou textury opravdu otřesné, to přece musí vidět a přiznat i ten, kdo na konzolích hraje a třeba i ten Skyrim na nich bude hrát. Doufám, že budou na PC textury v mnohem vyšším rozlišení, ale samozřejmě bych přežil i toto, byť je ten začátek dost mizerný. O tom ale Skyrim není. :-)
-
-
ak si konzoloví hráči zvykli hrávať v archaickom rozlíšení 720p tak nejaké lo-res textúry ich vôbec netrápia.
-
-
Mechwarrior:
Takže ty vlastně nadáváš, že konzolisti hrají v low-res.
Já podám argument proč jim to nevadí.
Ty souhlasíš.
Pobírám naši diskuzi správně? -
-
jekjejdas: :) to myslíš vážne alebo len žartuješ ? rozdiel medzi DVD a fullhd 1080p je tak zásadný že to musí vidieť i slepý... ide o úplne iný zážitok. To že tebe sa to zdá vpohode je dôsledok práve toho že si si na zníženú kvalitu jednoducho zvykol. Ten kto nevidí rozdiel medzi 720p na konzolách a povedzme už dnešným PC štandartnom 1200p na PC by si mal čo najrýchlejšie vyšetriť zrak.
a pliesť sem plazmu ktorá vďaka vynikajúcim farbám a kontrastu zadupáva bežný LCD do zeme a tým argumentovať, že z konzolových hier je tým pádom lepší dojem je demagógia najhrubšieho zrna. -
Pitomost :-). Ja na PC hraju 20 let, po celou dobu high end sestavy, ps3 mam rok a pul. A fakt je ten, ze 720p je pro televizi a beznou pozorovaci vzdalenost v obyvaku uplne v pohode. Konec koncu, dvd ma jeste mensi rozliseni a lidi se nijak nehrnu do bluray filmy s tim, ze dvd je nekoukatelny. Na kvalitni plazme konzolove hry vypadaji dobre a maji lepsi atmosferu nez na pc. Mam nekolik her jak pro pc tak ps3, treba oblivion, borderlands, fallout 3, fallout nv, batman arkham asylum a vsechny je radsi hraju na te ps3, na konzoli maji proste lepsi atmosferu. Nemam nic proti pc, rad si na nem zahraju stare pecky i skvosty jako shogun 2 nebo frozen synapse, ale musim protrstovat proti odsuzovani konzoli. Protoze i pres svuj slabsi hardware poskytuji skvelou zabavu. Ted parim dark souls a zcela uprimne, nác na pc se tehle hre nevyrovna a lituji kazdeho hardcore rpg hrace, ktery si ji nemuze zahrat. A o tom to je, Hrac hraje hry, to nejlepsi, co se mu nabizi, bez ohledu na cem to bezi, svate valky o platformy vedou jen nevyzrali fanatici.
-
Nevadí im to pretože si na zníženú kvalitu zvykli.
-
-
Ty si radši o konzolisty moc hubu neotírej. Nebejt jich, tak si ta vaše zlodějská PC cházka už nc nezahraje, protože vývojáři pomřou hlady!!!
-
-
Ringwraith: tento argument mám najradšej, že konzolisti hrávajú z x metrov najlepšie z druhej miestnosti (joke) a preto nevidia rozdiel medzi hires a lores textúrov alebo medzi 720p a 1200p ... a vlastne ono máš pravdu, na televíznej obrazovke sa obraz pekne rozťahá, rozmaže tak že zaniknú mnohé detaily a u textúr človek nevie či sú skutočne lores alebo sú iba tak rozťahané :)
mAser: všetci hráči sú v tomto smere rovnakí, ak by bolo pirátenie rovnako jednoduché na konzole ako na PC je miera pirátstva úplne rovnaká na oboch brehoch. -
Co na tom, co jsem napsal není pravda? PC hráči jsou zlodějská chamraď. A ještě k tomu nevděčná, schopná se jen posmívat poctivě platícím hráčům.
-
Konzolisti také hrají z dálky, takže tyhle detaily nevidí. Zkus se dívat na monitor z dálky, taky houno poznáš textury.
A mě osobně prosím neřaď mezi konzolisty. Já jsem hráč a nemám kolík v zadku, abych se omezoval na jednu platformu. Protože rozdělovat se na PCčkáře a konzolisty je hloupé a vede to jen k hádkám a hloupé válce -
čo na tom, čo som napísal nie je pravda :) hráte v archaickom 720p ? hráte ... majú konzolové hry lo-res textúry ? majú ... tak čo ťa tak vytočilo ? :)
a na keci o pirátení radšej nebudem reagovať aj tak väčšinou pramenia zo závysti :) -
Ale notak flame je to poslední, co tu chceme. Teď nějakej PC hráč napíše, že na konzolích se pirátí taky atd. blablablabla, tuto story už známe, tak ji přeskočíme, ok?
-
-
-
-
-
-
Viděl, zaslintal, vypnul a už nikdy nezapnu :D
-
nema to byt spusteno az 11.11. ?
aby to nemelo online date check jako u BF3. -
-
Ten gameplay je z Xboxu.
-
-
Jo aha já si říkal že to vypadá nějak ošklivě
-
-
Dle zpráv bude PC verze vypadat stejně.
-
-
Textury půjdou samozřejmě zvolit i kvalitnější a to je hlavní problém v tomhle videu a tedy i na konzolích obecně...
-
-
-
-
-
Sakra mám nutkání, příští pátek daleko, vidět to chci ale ty první minuty jsou ty nejlepší... Sakra, nemohli nahrát neurčitých 20 minut z půlky? to by mě netrápiulo :D
-
No nic moc, vyzera to jak Oblivion cakal som viacej :( Ale dam tomu sancu uvidime.
-
-
zazaluj sveho ocare a jestli ho jeste nemas tak si rychle nejakeho najdi
-
-
Nemusim nikoho zalovat vidim totiz dobre, a nato ako bola ta grafika prehypovana vyzera biedne. Witcher 2 je uplne ina liga co sa tyka grafiky, ale to zas nieje tak otvoreny svet.
-
-
Nechapu, jak muze byt grafika prehypovana...od zacatku je tady tuna screenu a ingame videi, takze pokud jsi neco z toho videl, tak presne vis, jak to graficky bude vypadat.
-
-
-
No jo, spoustu lidí co jsme četl po fórech nadávalo, že např. animace jsou hrozný.
Osobně od Skyrimu čekám velký h*vno, takže mě může jen příjemně překvapit.
-
-
,,Co je přesně obsahem dvojice videí, to vám logicky neprozradím, protože se na ně sám odmítám dívat.,, hehe
-
já to přežiju *3* zejtra to už budu mít totiž doma
-
-
Vsak určite a me zejtra privezou GTA 5 na PC.
Dovoz kámo :)Z budoucnosti :D :D -
-
To si nevěděl? V dnešní době je moderní dovážet z budoucnosti. :D
-
já vám klidně vyfotim krabici:) pak mi tu budete brečet a slintat *3* váš problém
-
-
Jen jestli nekecas :) hodis na youtube video ?
-
zajímalo by mne odkud :)
-
-
dovoz kámo:) na ps3 z Francie
-
-
a to už se to tam prodává před 11.11.11 ? nebo nějaká čorka ze skladů? (nic ve zlém) :D
-
-
Konzolové verze se zpravidla začínají prodávat klidně i o týden dříve. Vydavatel jednotlivé prodejce neuhlídá.
-
to já fakt nevim hele:D známej mi to prostě nějakym záhadnym způsobem sehnal
-
-
-
-