Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • danny_the_hound
    No konkrétne celý Fallout:New Vegas bolo možné prejsť bez zabitia čo i len jedinej postavy (a toho záverečného bossa sa podarilo ukecať aj mne *4* ). Na druhej strane tam hráč mohol zlikvidovať úplne každého s výnimkou toho robota, ktorý vám robil "komorníka" vo Vegas (a aj to len preto, že sa po zničení downloadoval do nového tela -- vývojári potrebovali niekoho, kto by zabezpečil, že hra pôjde dohrať).
  • Žádný kecy. Vyvenčím mu pajšl brokovnicí. *5* *1*
  • koukám že tvurci teto hry berou prášky na originalitu, tak bacha at to s tou originalitou nepreženou #sarkasmus
  • fallanga
    Fallout 1.5 vyšel roku 2013 *3*
  • jakubc
    Ano, ale to bych za ukecání zrovna moc nepočítal. :-D
  • Lukyz
    Ale jestli si dobře pamatuju, tak Anna Navare a Gunther šli "ukecat" resp. jsi je zničil během rozhovoru, když jsi zjistil tu jejich sebedestrukční frázi *1* To bylo hodně prima...
  • jakubc
    Ani první Deus nebyl o přemlouvání bossáků... Je logické, že ne každý se nechá ukecat. Pane Page, a nevadilo by vám třeba nevládnout světu? A pane Simons, pojďme odložit naše nepřátelství a dejme si jedno pivo jako augmentovaní bratři...
  • Tak i já čekal, a teď už čekat nebudu a ne ze jo... kecání to bude i příště, snad.
  • Magister_Peditum
    Taky říkám dneška.

EDIT: BTW, myslím, že to šlo i v Fallout: New Vegas, což není zas tak dlouho, takže beru zpět.
  • fallanga
    Mám pocit, že ve Fallout 1.5 šel finální boss ukecat.
  • Magister_Peditum
    Je to sice logický, ale i tak je to škoda. Asi jediná hra dneška, kde by šlo finálního bossáka ukecat. *15*
  • Před týdnem nebo dvěma jsem dohrál DE:Human Revolution (první DE hra pro mě) a musím říct, že se celkem těším na pokrašování. Snad jen pořeší rychlost přechodu po mapě, protože ta pomalá chůze i sprint bylo něco tak iritujícího při plnění vedlejších úkolů.
  • Jack1947
    Tak to je škoda, já už čekal kecací trochu hru a ono né... tak snad příště *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit