Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Laka me to ale s koupi vyckam na to jak se Titanfall chyti. Nerad bych vysolil litr za ciste MP titul ktery bude mit tri mesice po launchi poloprazdne servery. Odlakat hrace od BF4 a CoD nebude zadny cajicek.
  • ringmancz
    četl jsem, že časem možná i na PS4
  • Teda nepřijde vám, že ti roboti mají strašně mizernou výdrž ? Na to jaký to jsou kolosy tak jsou hned tuhý.. Nevypadá to zle, ale na tyhle chaotický střílečky kde nepřítel je úplně všude a věčně vás nikdo sejme do zad moc nejsem..
  • Veskoslav
    WoT je RTS, že? Jo tam to bylo fajn, pakliže myslíme stejnou hru. Ale podle mě je těžší naprogramovat v FPS hře zničitelné prostředí, balistiku atd. než v RTS hře. Aspoň podle mě. Tím je neomlouvám, spíše je to pracnější.
  • Ano, průstřelnost překážek, to je fajn.... Ale když si třeba vezmu "World in conflict", tak ten měl totálně destruktivní prostředí. Z mapy po půl hodině zbyl jen kráter, byl to moc zajímavý zážitek. Bylo by fajn mít hru, kde podle zbraně prostřelíš auto skrz na skrz, mít možnost zničit podpěrnou zed u které se schovává nepřítel a tím jej zasypat, zničit třeba světla a tak se ocitnout ve tmě .... A i střílečky typu ARMA by dostaly jinej nádeh, kdyby tam fungoval balistický systém, kdo kdy střílel z "Kosy" a nastavoval mířídla, tak ví, jakym strašnym obloukem ten náboj letí a mířeně střílet na 300m je už hranice. Pak jen experiment kam kulka dopadne. Což je v mapě, kde je vidět na kilometr hodně velkej rozdíl.
  • kickasl
    Matt?
  • Veskoslav
    Jo tak ale je pravda, že to není jak předtím, kdy jsi střelil někoho do hlavy a ten se humorně postavil a pak si vertikálně lehnul:-D Alespoň, že třeba při hození granátu tam lítají věci a na mrtvolách jde poznat, kam jsi je trefil a vypadají fakt jako mrtvoly a ne jako panáci. I když ta jejich "hadrovitost" mi občas vadí.
  • Bohužel ne ve fyzice, toho se dočkáme možná za dalších deset let. A přitom takový sliby padaly už před deseti lety. A to síla HW od té doby vzrostla nejmín o 500%

Ale ano, CS:GO vypadá fajn.
  • Ronox
    Souhlas. Líbí se mi to zasazením a tou změnou průchodu MP. Rozhodně to vypadá zajímavě :)
  • Veskoslav
    Když to srovnám s prvními hrami s tímto enginem, tak je to obrovský skok. A defacto i u posledního CS: Go jde vidět, jaké možnosti tam ještě jsou.
  • No jde na te hre poznat, ze mezi nekterymi konkurencnimi oznamenymi hrami uz mirne vizualne zaostava, ale kdyz sem se dozvedel, ze bezi na uravenem Source, tak jsem byl hodne prekvapen.
  • Veskoslav
    Na tuhle hru se těším. A jde vidět, že upravený Source engine vypadá i po letech moc pěkně.
  • Give me a gun and I will deploy you some piece of metal junk.
  • Zaplať pánbůh že to vyjde i na Pc už jsem myslel že to bude Xbox exlusivka..
  • Jack1947
    Robots Ev3r *5* .
  • MidnighT91
    It's not a robot, it's power armor...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit