Přejít na výpis diskuzí
Nečekaně drsný trailer na Sleeping Dogs
11.5.2012 | Adam Homola
31 příspěvků
-
Just Cause 3 : Japan !
-
Este dobre potom bolo to "kreslene" ONI.. to bola dobra bojovka :)
-
Bude to Kick-box. thai box, nějaký přehozy - třeba judo, taky nějaká sebeobrana - možná eskrimo, krav maga + nějaká ta efektní akrobacie, aby to dobře vypadalo. Zahlídl jsem v tom i taekwondo.
-
Trochu mi to připomnělo dobrou PS2 hru Jet Li: Rise to Honor. Tohle bude asi brutálnější. Stoprocentní natěšenost.
-
Hlavně klid vezmi si prášky zapíj je vodou a schovej tu basebalku do skříně
-
Ehm, já jsem v tomhle trochu nevzdělanej, když to má šikmý oči a kope to nad hlavu, je to pro mě kungfu *3* Ale snad chápete, jak to myslím... *5*
-
No sice trochu OT, ale po pravdě moc kunfu v tomhle videu nebylo ;-)
-
Fighting Force se mi doma ještě válí originálka v poličce *1*
-
Do určitého věku máš koukat, poslouchat a zabývat se je určitými věcmi a to takovými, kde dobro vždy vítězí, kde není násilí apod. - na pohádky, na věci s výchovným podtextem. Většina z nás se totiž rodí jako "neotesané skály", u nichž zásadní roli hraje výchova. No a od určité věku už člověk v zásadních aspektech hotová bytost. Na to nic nezmění žádnej film, žádná hra, žádná kniha. Pokud je z tebe v 17 letech člověk s charakterem, laskavej a hodnej, žádná hra ani film ani příběh nemají sílu to změnit. A to platí i naopak. Tvůj pohled, stejně jako toho, jehož komentář bráníš, je zjednodušenej, krátkozrakej a zkreslující. Lukáš toho kluka dobře utřel, když ukázal, že do pochybné hry se strefuje člověk pochybných názorů...
-
Redakce Games troluje? Svět opravdu končí rokem 2012...
-
To ne. Ale naštěstí je tu dost normálních lidí.
-
no jo, jenže to je pak zase problém v tom, že by tě třeba mohlo napadnout něco, co autory ne, a ty pak budeš stát s tím chlapíkem u psacího stolku, mačkat "fatal-button" jak zblázněnej a řvát "Uškřť ho sakra na tý telefonní šňůře, uškrť hoooo!" a ono nic, protože tohle autory nenapadlo, a zatím tě umlátí ostatní protivníci zezadu. Jenže jak ty poznáš, co můžeš používat, když tam nejsou ukazatele? Na tohle jsou holt třeba...
-
Na tuhle hru se těším, a soubojový systém je jeden z důvodů (vedle příběhu, atmosféry a celkově hratelnost vypadá fajnově). V brutalitách si nijak nelibuju, klidně by mohli ubrat, ale kung-fu mlátičky na principu soubojů batman AA/AC? Moc rád! :)
A co se týče vlivu na puberťáky, taky mám starost. FOX News by se o to určitě postarali, ale teď mají asi plnou hlavu toho, že v ME3 liara ZASE ukázala záda! -
Yep na psx ve dvou hráčích parádní řežba :D
-
podle minusek je tady asi dost hracu GTA co dokazi hru dohraz bez vystrelu nebo ublizeni na zdravi *8*
-
to ja teda zavzpominal jeste dal, Fighting Force anyone? *4*
-
tak tenhle prispevek je dobre mimo misu. naopak on dobre upozorunuje na fakta o hre, ale ten tvoje reakce je k smichu. On nic takove ve svem prispevku nerika. chtelo by to naucit se aspon cist v ty skole, vodkud jsi sotva vylezl.
-
Ty vole *1* Ty si fakt kus hňupa *1*
Ale jinak umíš slušně pobavit... *3* -
Hra bude 18 plus, pokud nejaky 14 lety rapl to pak bude chtit zkouset v realu, tak je to vina rodicu ze kdyz maji doma magora, tak ho nechaji hrat takove hry. Howg :)
-
tak kdypak tohle nekdo vytahne jako ze to zvysuje brutalitu a nasili u deti ? M ?