Přejít na výpis diskuzí
Nečekaně drsný trailer na Sleeping Dogs
11.5.2012 | Adam Homola
31 příspěvků
-
Tvůj matrix, kde hry hrajou nejspíš jen modroocí blonďáci, je taky síla.
-
Hehe. Takhle dobře jsem se u nějakého traileru pobavil... no, už ani nepamatuju. I když musím říct že některé ty "fatality" mi přišly až moc fatální...
-
Hmm tak to vypadá hodně brutálně, za což jsem rád a o to víc mě to zajímá, ale bojím se jaký vliv tohle bude mít na puberťáky apod, nechci tady moralizovat, ale tohle už je docela síla... všichni víme, jak někteří spoluobčané (a tím nemyslím jen cikány jsou moc blbí na to aby něco takového hráli) reagují na podobné audiovizuáílní věci a žijí pak ve svém matrixu, agresivita roste a připadá jim to normální..
-
Já zase doufám, že když už by to "bylo nutné", tak si tam budu moct vypnout nějaké ty ukazatele a barevné kroužky stylu "TADY TO JSI TY" "TADY TO JE NEPŘÍTEL" "TADY TO JE ZBRAŇ" "TADY JE MOŽNOST FATALITY" apod. Když člověk trochu zapojí "to mezi ušima", tak nepotřebuje tak stupidní ukazatele. Přijde mi to nesmírně otravné u jinak dobře vyvedených her podobného typu. Když to bude vypadat přesně jako na videu, hru si velice rád zakoupím :)! (A samozřejmě, když to bude dobře optimalizované a ne jako GTA4, které mi jelo líp na 2-jádru, než CPU se 4 jádry)
-
Jj a taky Punisher měl zajímavé vyslýchací metody. :))
-
kéž by se ještě na scénáři podílel Q. Tarantino...
-
jestli tam clovek bude moc radit jako v GTA tak to bude super (krast auta, zabijet obcany v ulicich atd.). hlavne ty bitky jsou super ale bojim se ze je budu moc pouzit jen na nepritele. kdyby ne tak to bude super. uz vidim jak jde naproti me stara baba a ja s ni svihnu o ventilator *1* *1* *15*
-
Square Enix = záruka kvality. Dodnes miluju jejich Front Mission 3 a Vagrant Story.
-
Hned jsem si vzpomněl na starší hru od EA - The Godfather 2. Ta měla "pěkné" možnosti jak vyslýchat / vyhrožovat.
-
Wau. Do toho bych možná i šel.
-
Velmi zajímavé!! Teď jenom doufat ať se to povede..