Přejít na výpis diskuzí
Nečekané oznámení očekávaného The Elder Scrolls MMORPG
3.5.2012 | Aleš Smutný
273 příspěvků
-
:D a nechcete prece jen pockat az to vyjde a nekdo udela video recenzi primo ze hry a rekne nam prvni dojmy? :D nebo se tu vazne budete hadat jeden pres druheho co je nejlepsi :D nevim no je to dost smesne prosazovat jen svuj nazor :D Hry jako wow L2 GW2 Tera jsou a budou pro tisice ne-li miliony hracu vzpominka na kamose a nejakem tom vedeni ze nekde neco dokazali aspon pro tech par lidi ze svych guild, nebo tak.... je to prece jen o tom si zahrat...nekoho bavi strilet nekoho jezdit a nekdo zase rad caruje :D Hra ma byt o zabave a at chcete nebo ne kolikrat ste se sekli u nejake zabavne flash hry ktera graficky byla podobna hram z minuleho stoleti a presto Vas bavila nekolik hodin :D Ste ubozi a trapni kdyz zhazuje te porad dokola hry, ktere ste bud hrali nebo nehrali nebo ste v nich nebyli nejlepsi ci dokonce nejhorsi :D Hraji ted Teru sem vni uplne zacatecnik dostavam naprdel v pvp, ale je to spis o tech lidech se kterymi se tam na Ts bavite atd...Mimochodem...hra at uz jakakoliv muze byt graficky skareda, muze ji hrat malo lidi muze byt zastarala co se provedeni boje tyce, ale pokud ji hrajete s lidmi co maj IQ a sou pratelsti tak Vas bavi vic nez nadupane MMorpg co hraje miliony hracu po celem svete....Moje vyjadreni? Pomerili ste si tady peera, ale lepsi je si pockat a zahrat si to s lidmi co tu hru delaji skvelou. :)
-
Trol diskuzní se vrátil! A abych řekl pravdu, nikomu ani trochu nechyběl.
-
Ta dnešní mládež, už ani trollit to neumí
-
Ten trolling ti moc nevychází
-
A ty ses zjevně vysral na gramatiku
-
To ať se potom nikdo nediví takovému "pirátství" her, když je vše tvořené pro peníze, zisk atd... To lecos vysvětluje a z pirátů najednou nejsou takoví piráti v pravém slova smyslu. Nikdo přece ze sebe nechce dělat oběť :-D
-
Omezený/á inventorář,limita goldů,aukce,questy pouze pro první 2 startovní lokace, dále možná i mounti.NAšel bych i další omezení co se týče i PVE, ale je to už nejaký ten pátek a všechno si pamatovat člověk nemůže.Možná se to teď změnilo, ale když jsem to hrál poté co to jako F2P a opravdu jsem ten cool F2P systém nezvladl a koupil originálku.
-
Nejde o multiplayer, ale o jeho provedení. Sám bych i rád viděl v TES MP, ale spíše cestou připojení se do hry ke spoluhráči, nežli překopání celého systému alá typické copycat MMORPG... Pokud už dělat MMO, tak po TES způsobu se všemi náležitostmi.
(Samozřejmě vycházím z informací z článku, co se z toho nakonec vyvine, ještě není jasné, i když se to již rýsuje.) -
jezismarja co ty jsi prosime za debi la? Jsi si nevzal prasky nebo ti je 8 ?
-
ty ses vocas, jednicka je fakt s r a c k a, dvojka je mnohem lepsi
-
hehe, ne ty tam určitě budou oto se nebojím. Měl jsem na myslí akční FPS combat, skill system bez daných classů a svět kde si můžes sám vybrat koho chceš mít rád a koho ne , ne že rozřadí rasy na 3 strany a mrsknout tam klasickej 3rd person combat s action barem..
No prostě takových už tu máme až až.. -
Bugy?
-
jn byla obědovka, tak jsem si ve volném čase zadiskutoval
-
Bohužel, vše je tvořené pro peníze, zisk a vidinu zbohatnutí na úkor chudých hráčů. Z úspěšných malých studií, které prorazili bombastickými výtvory se stávají korporace, jež připravují další díly svých značek s lepší grafikou a jiným příběhem nás těmito hrami vykořisťují.
Být po mém, tak hry se vyrábí zadarmo a jen z lásky pro všechny. Všechno všem zadarmo, každý může pomoci, někdo udělá to a druhý tohle, a všichni nakonec budeme hrát ty nejlepší hry a budeme je hrát všichni a zadarmo!!! -
Njn tohle jsem si včera myslel taky. Po "odhalení" nových detailů se ale zdá, že je jedná o další podělanej klon, na mizerným enginu, kterýmu chybí všchno co TES dělalo TES *9*
-
Doporucuju znovu precist to co jsem napsal ale tentokrat ctete pomalu a kazdy slovo pro jistotu prectete dva krat.Jestli vyznam tech slov znovu nepochopite, zavolejte nekoho kompetentnejsiho aby vam to vysvetlil.
-
budem reagovat sem kedze mi pod teba nejde.
Miliony hracov, nj, asi najdrahsia hra v historii mala maximum 2 miliony hracov a pocet stale klesa. Cap Cap. to sa im fakt vydarilo
"lol rofl omg wtf noob!!!", v skolke vas pustaju na internet? -
ten za ktoreho mozes hrat v lepsie urobenej hre. Ten ktory je vytvoreny s laskou a nie len kvoli peniazom
-
nerobi? ehm ehm swtor... miliony hracu ehm ehm
neuspech? lol rofl omg wtf noob!!! -
rofl. takze najskor som troll lebo som napisal nieco co nie je na TG. a potom aj ked to tak naozaj je tak to nevadi, lebo je to velmi uspesne.
Uspesne je to vo WoWku, aj to nie kvoli tym mechanizmom. Nove MMO sa take uz nerobia. A tie stare prakticky nikto, okrem WoWka nehra.
Ale skoda reci, evidentne mas brain damage.