Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Polskej děvkař a Drakorozený..... kdo je asi větší frajer?
  • "It will be extremely rewarding finally to unveil what we have been developing the last several years," said game director and MMO veteran Matt Firor, whose previous work includes Mythic's well-received Dark Age of Camelot. "The entire team is committed to creating the best MMO ever made – and one that is worthy of The Elder Scrolls franchise."

THE BEST MMO EVER MADE!!!!

Lidi bude to bomba!!!!
  • no jo ty zdroji, polovina tech blabolu co pises jsou nicmene uspesne herni mechanismy a vydelavaji firmam strasny prachy, ale co je mi potom ty trollova hlavo
  • asi si zabudol ze v tom roku vysiel Witcher 2
  • tak si precitaj zahranicne zdroje, kde to info je.
    troll je tvoj tatko.
  • Ale pořád to spadá do kategorie RPG ..a tak k tomu taky přistupuju já :) Mnohem více jsem se u Zaklínače bavil ..Skyrim jsem hrál chvíli na nejtěžší a dosti nuda a bugy.
  • autori se chlube ze to bude nejlepsi mmo jake kdy bylo, tak snad bude, já jim věřím!
  • vůbec ..mnohem lepší než-li 2jka. Hlavně Multiplayer byl dosti dobrej.
  • No zbohom: http://herniweb.cz/detaily-ohledne-the-elder-scrolls-online/, pamätáte ešte
    celkom dobré RPG GODS: Lands of Infinity? Tá grafika mi to ihneď pripomenula: http://www.sector.sk/video/3183/gods-lands-of-infinity.htm . Ešte, že Dark Souls a ak na PC bude Dragon Dogma majú ten európsky real vzhľad. Z RPG robia WoW len taký fukot, Amaroun, DIII, Daggerdale ....
  • Já budu hrát Diablo III a potvrdím tím, že jsem borec! A The Elders Scroll ať odejde tamhle ----------------------------->>>
  • Tím zje hraju skajrym potvrzuji ze sem blb ......
  • tohle je koment trola pánové, neví absolutně nic... jen samy sucks ftw, jdi do hrobu, já si počkám na solidní info od vývojářů :)
  • kdyz nevis, tak prosim nereaguj!
  • Skyrim je to nejlepší co mohlo v ten rok vyjít. Nebavil jsem se takhle u hry roky. Na druhou stranu ta hra byla nejhorší zmetek za poslední dobu, tolik chyb jsem neviděl ve hře roky, kupodivu mě to nevadilo :)

MMO TES bude doufám taky takhle rozporuplné, pro hodně lidí šmejd a nehratelna sra*ka a pro druhé dokonalá modla na kterou nedají dopustit. Alespoň bude v diskuzích sranda *1*
  • Najskor som si myslel ze navzdroy tomu ze to bude fail (co urcite bude) tak predajnost to bude mat velku kvoli stadu. Po tom co som si precital blizsie info (neviem ci to je v tomto clanku, necital som ho) si myslim ze to ani velku predajnost mat nebude.

V podstate vyhodili vsetky TES prvky, nechali lore a urobili z toho wow klon.
    - trochu komixovo ladena grafika (kazdy wow klon, urcite to este aj bude skarede jak... no asi jak wowko)
    - ziaden real time kombat, normalne stary znamy trapny klikackovy onicom fight system. prve dva hot keys napevno zviazane so zbranami, sotatne na ability. to bude nudna traposina
    - ziadny volny vyvoj postavy na co sme zvyknuti, ale pevne dane classy, bonusom je ze sa nemoze kazdy naucit vsetko, co je naozaj neprekusnutelny fail v Skyrime. Ale to je jedno, kedze tam nic take nebude
    - party po 5tich hracov, pricom classy mozu kombinovat svoje schopnosti, thief vyleje olej a mag ho zapali. UZASNA INOVACIA. CAP CAP. Alebo ze by to bola uplne zbytocna traposina?
    - slubene velke PVPcka, ak to bude take jak vo WoWku tak dakujem, neprosim
    - Svet poskladany z casti morrowindu, skyrimu, atd. Ale provincie tam nebudu cele, aby bolo co napchat do rozsireni a nahrabat tak viac penazi
    Atd., proste to bude WoW klon s TES lore. 10 rocne herne mechaniky od ktorych sa uz kazde normalne studio odklada, kedze dnesna technologia uz umoznuje real time combat a nie hentie zastarale traposiny. Nuz, nedaju si povedat. Naklady na vyvoj budu obrovske, no dufam, pevne dufam, ze sa im nevratia. Skyrim mal taku predajnost najma kvoli drakom, kazde posahane decko si kupilo hru o ktorej nikdy nepoculo kvoli drakom. V TES MMO draci byt nemaju, takze predajnost snad nebude tak umelo nafuknuta. A inak si to mozu kupit len fanusikovia TES univerza. No preco by to robili ked vsetky herne mechaniky budu zmenene a z TES nezostane prakticky nic. Morrowind FTW, Oblivion sucks, Skyrim ma sice dlho bavil no ta hra ma tak obrovske mnozstvo chyb.. co chyby, chyby nie su az taky problem, ale ta hra nema absolutne ziadne srdce. Vybrali sa velmi zlym smerom. Som zvedavy co nabuduce doj*ebu. A ako vydavatel... tie opletackys Prey2... proste ret*rdi
  • Nelži!
  • kdyz nevis, tak prosim nereaguj
  • Nelži
  • Crysis 1 je nadpriemerna hra svojej doby
    2jka je priemerna hra svojej doby
    3jka bude... *7*
  • crysis 1 je fakt spatny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit