Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těším se. Doufám že to nezpackaj. Ještě bych byl rád kdyby někdo oznámil vývoj Fallout Tactics MMO. Mňam.
  • Shaker
    m-m-m-m-monster fail-fail-fail!
  • CrocoRay
    No každému dojde, jaké slovo jsi měl na mysli. Nicméně je to celkem drsný překlep, takže jsi asi s psaním spěchal *1*
  • No snad na optimalizaci zapracujou .. btw plánují se další Beta víkendy, je nějaký schedule?
  • myslim, ze to je skvely napad uz jen proto, ze hosi nejsou omezeni konzolema, diky kterym oblivion a skyrim vypadaji tak jak vypadaji. Takze je sance, ze MMO bude zase tak nekonecne jako Arena nebo Daggerfall
  • nechápu proč na to každy predem nedava a zatracuje to když to zatim bylo jen oznameno a nic se nevi.
  • kostejnesmrtelny
    Mě je zase líto tebe, když ti Skyrim přijde nepochopitelnej. Každopádně jsem tě (původně) neměl v úmyslu potupit. Ono tady na fóru se mezi překlepama, hrubkama a newspeakem pubošů občas těžko rozlišuje.
  • Pokud to bude jen kopie WoW, tak to určitě nemá šanci na úspěch. Dovedu si to představit jako rozšířený co-op, kde se budou lidi snadno dávat dohromady, ale jinak nevím s čím chtějí přijít.
  • ta drobna chybka optomalizace je docela podstatna, když to bude bežet na 10 fps tak muze byt hra nevim jak dobra, ale hrat se nebude dat
  • Rec byla o SWTOR,ale ano. Ja Bethesde taky neverim -)
  • Já se bavil například tak, že jsem si vytyčil barák někde uprostřed města, nejlépe obchod, kterej vybílim tak, že se k němu dostanu po střechách ostatních domů. Dotknout se země jinde než u dveří znamenalo fail. Člověk se prostě vyblbnul i tak.
  • Jediný co mě tam bylo do očí před HD texture packem byly textury výbavy. Jinak to tak děsný jako všichni tvrdili nebylo. A to hraju na 42" FHD TV.
  • člověk se upíše a hned z toho dělá někdo vědu ..je mi tě docela líto, že ti nedošlo jaké slovo to je....Nepochopitelná*
  • presne, ja se pak na vsechno vykaslal a sel zevlit do poustnich mest, kupoval baraky a byl happy :) daggerfall forever!
  • kostejnesmrtelny
    Skyrim nepochotilná blbost

Nepo-co?? *8*
  • V případě Blizzardu spíš "plus mínus deset let + 10 let na vývoj" :D
  • a overflow serveru
  • To bude zase v recenzích přeceňovaná hra jak bič. Skyrim nepochotilná blbost s průměrným hodnocením 91%..Zlatý GW2 ..v betě bylo vše co říkali splněno téměř za 1*, ale jedna chyba tam přece jenom byla ..optimalizace :(..to se snad vyladí ;) ...u TES MMO snad ani tu betu jestli bude nezkusim.
  • porad gamebryo? :D Tyhle kralove bugu a chyb budou saskovat s MMORPG. no potes koste :)
  • STO je v tomhle fail no. A to se odvazili tvrdit ze mikrotransakce nikoho nezvyhodni. Ale alespon je originalni co se tyce hratelnosti.
    ... dobrej F2P model nasadilo treba Valve do TFT :D ale to uz neni MMO ani RPG :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit