Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith
    Tak podle nejnovějších informací se TES MMO zní velmi jako GW2.

Tady je link na 4chan archive, kde se to diskutuje:
    http://archive.foolz.us/v/thread/138247515/#138247515
    (Najdete tam i Imgur album se scany toho článku z Game Informeru. Můžete si počíst.
    Tím pádem je to asi leak, když to číslo má vyjít až 8. května.)
  • janchor
    Hádáš špatně. Bojím se rozmělnění role hrdiny a zklamalo mě situování hry do Cyrodiilu, byť to asi v průběhu let budou rozšiřovat dál. Zvědavost určitě, skákání do stropu možná časem.
  • ososbne si nedovedu predstavit chatovani na gamepadu :D ale to asi hlavni duvod nebude
  • Chytře vymyšlený F2P model ? Viděl jsi nějaký už ? A pokud ano ve které hře to bylo popř. vypadal tak, aby byl šitý na míru hračům ?
    Lotro ? Asi ne.STO ? Težko.AoC ? Zdaleka ne.
  • smejki
    Až ho najdou s rajdou...
  • co já vim já tu doktora ve slůji nemám, něco sem psal na doktorka cz aby mě online spasili, ale tam mě blokli, pak sem este volal věštce přez skype, ta řikala jen, že vidí napařovací hrnec a pak to rači položila...
  • Já jen doufám, že budou chytří, a vymyslní nějaký podobný systém plateb a tak jako bude např. v Guild Wars 2....moc se omlouvám všem příznivcům měsíčního placení, nejde tu o peníze...ale tento model už je celkem přežitkem....ale chytře vymyšlený F2P má ještě spoustu možností jak vydělat a neomezovat či nezvýhodňovat jiné hráče
    Jinak pokud to vyjde a hra bude super, moc se těším :)
  • FreelancerSVK
    Bathroom accessories DLC pack?
  • ryk povídám, drtivě a nemilosrdně jako gepard
  • Promin ale :D ne pocky radsi ne :D jeste ted se smeju ..... jinak si zdravej?
  • kotty
    Chces rict, ze budes pravidelne prispivat do diskuze i tam?
  • já pařim jak napařovací hrnec, ne ještě víc!!! jak zapařený pařeniště!! ale šecko kreklý
  • to sosání a crackování bude fakt drtivý co,,//
  • a co okna?
  • na xboxu žádný MMo bejt nemůže, protože by v něm byli všichni, takže by neutráceli za DLC a milionkrát zrecyklovanej game content..všechno milionkrát překopírovaný skákačky, máchačky, cut scény, fuj
  • no já ne, já pařit umim mimořádně dobře!! pařim už skoro dvě desetiletí víš coto je? to je dvojka a pak za ní nula, no a tak dlouho já pařim esi víš co tim myslim.

Sem ve slůji, ted v době internetu je to mnohem snažší, víš jak, dřív sem musel ven pro jídlo, nebo za kámošema nahrávat na diskety kradený hry, tedka secko vošéfuju ze slůje, takže napohodu
  • miker17
    nepařím...nepařím, z toho chlastu oslepl jsem. *5*
  • on se pářít určitě umí nwm jak vy xD
  • miker17
    jo když mám čas.....
  • stejně neumíš pařit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší