Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Abychom se aspoň měli z toho hnusu kam vyblejt... *11*
  • proč hrát něco jako UO když můžeš hrát UO? *4*
  • FreelancerSVK
    Ale podstatná otázka je: budú tam záchody?
  • No.. víš.. on naráží na to, že jsi žádný názor na TES MMO neřekl.. to co ty budeš hrát nebo nebudeš totiž tady nikoho nezajímá
  • Nějáké ty rajdy už určitě doma má.
  • To mě moc nepotěšilo. Poslední dobou nemám na hry moc času, a zrovna u RPG od Bethesdy jsem mohl do hry vplout jen na dvacet minut, vybít jeden dva dungeony, splnit quest a jít spát, aniž by mě cokoliv a kdokoliv nutilo to měnit. Docela jsem se těšil na domovskou zemi Khajiitů, kde jsem tušil, že by mohl být další díl usazen... Ach jo.
  • Zase aby sme tu moc nekritizovali (evidentne to nerobí niekoľkým ľuďom dobre), tak musíte uznať, že bethesda prešla od daggerfallu dlhú cestu.

Keď si spomeniem na tie extra vražedné schody, na ktorých každý krok mohol znamenať vypadnutie z dungeonu... (nie žeby sa to nedalo aj inde, stačilo sa neopatrnejšie obtrieť okolo steny) ...tak mi nejakí draci lietajúci dozadu nepripadajú až takí strašní. *15*
  • on jen nemá trpělivost na nechápavé a omezené lidi... "a proč mi to jako říkáš? mě to nezajimá, já vim co je nejlepší, je to můj názor a vlastně píšu do diskuze pro sebe a né pro ostatní, je mi to fuk!"
  • Jseš troll a za ten špatný pravopis se neskryješ.
  • Trol.diskuzni
    *16* *16* *16* !COD mmo! *16* *16* *16*
  • vipadá to dobře. stejnak si koupim radši codko, to je větší zábava. *1*
  • Kdyby mi zaručili, že nebudou pravidelně házet do koše starý content tak bych si to možná koupil. Ale nebudu hrát hru rok a půl, aby veškerý progres šel do háje se zvýšením levelu v datadisku. Nechci.
    Systém vývoje postavy je ale ve Skyrimu trošku jinčí než v jiných rpg tak třeba to nebude další wow/swtor, ale asi těžko... hmm ne bude to další wow klon.
  • Cahir
    TES se svými přihlouplými počítačem generovanými questy, panáky, jejichž jediným účelem je questy zadávat a totálním důrazem na "raidování" už v podstatě je MMO. Toddovi už jen stačí udělat servery, nějaké ty raidy a je to doma...
  • Hádám že když si tohle přečetl janchor vyskočil radostí až do stropu..
  • Sice to bude zabugovany jak prase (zname Bethesdu), ale 10/10 to od Lukase urcite dostane.
  • Hairy_Ass
    Což je jistá naděje (společně s tím, že se děj MMOčka má odehrávat v minulosti), ale vzhledem k tomu, že se Bethesda dnes živí hlavně jako producent, bych se nedivil, kdyby se v případě úspěchu tohohle MMO rozhodli na čas pouze ždímat prachy a na několik let pověsit vývoj drahého dalšího dílu TES na hřebík.
  • ZZ: A jéje, máme tu zase srovnání s reálným životem. Směle do toho... *3* Když budeš mít mezi svými jablky ta shnilá, tak lidi příjdou, uvidí je a odejdou ke konkurenci. Pak už se Ti nevrátí a bude jedno, že budeš mít u dálnice billboard: "Od teď jen samá čerstvá jablka!" A tak zkrachuješ a pudeš dělat do továrny. Pokud to Bethesda přepískne, tak se bude muset prodat Í EJ *5*
  • Taky nepatrim k lidem, co do sebe nechali mlatit obra, aby je vystrelil do vesmiru. Bohuzel jsem zjistil, ze ve hre je spousta talentu a statistik, ktere nefunguje tak jak maji: nektere talenty pro obourucni zbrane pusobi jen na jednorucni; zveda se cislo dmg, ale realny dmg zustava stejny; spatne pocitana redukce z armoru a dalsi...
  • Hairy_Ass
    Jseš snad cenzor, abys nám zakazoval kritiku, či co? Zvlášť, když je vedena zatím v celkem slušném tóně, což se o tvém komentáři říct zrovna nedá? *7*
  • Tesim sa na to a cas ukaze ci to bude pecka alebo sklamanie :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší