Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • což bude jen a jen dobře... F2P rozhodně nemusí znamenat konec nebo údapek toho kterého MMO. Jde prostě jen o jiný obchodní model, který se, zdá se, docela vyplácí. Kdyby např. takový Vanguard byl od počátku free to play, byl by dnes mnohem známější a totéž platí o řadě jiných MMO. Je dobře, že pravidelné měsíční poplatky už nejsou jedinou možnou vstupenkou do říše MMO.
  • No hledat záměrně chyby mě taky nebaví - tady jde ale o ty, které si Tě najdou samy *4*
  • Preed
    No dobre,su samozrejme RPG ktore su ovela viac pribehove ako Elder Scrolls,ktory sa potyka s tym,ze funguje v tom obrovskom svete a tam sa ten pribeh tak husto proste rozpravat neda z toho pohladu,to moze v ramci RPG serii urobit najmensiu skodu co sa tyka pribehu,keby sa snazili urobit MMO zo Zaklinaca tak by kvalita pribehu isla samozrejme o vela viac dolu ako pri Elder Scrolls ale co sa tyka toho gameplayu tak za tym si stojim,proste v MMO nemozes robit ''zaujmave'' ability ako v SP lebo to rusi PVP balance,potom sa to nasledne vsetko homogenizuje a vsetky classy robia viac menej to iste,videl som to vo wowku na vlastne oci,pochybujem,ze v inych MMO kde chcu mat nejake ''seriozne'' PVP je to inak,ale dobre,Elder Scrolls je svojou povahou takeho OFFLINE MMO mozno celkom vhodnym kandidatom na MMO,ale nic to nemeni na tom,ze sa mi to nepaci a hrat to zrejme nebudem pretoze proste o MMO nemam zaujem.
  • Veskoslav
    Mě hledání chyb ve hrách jednu dobu živilo;)Možná proto. A dělám to proto, aby hráči jako ty si to následně mohli užít bez chyb.
  • Tvá logika je zajímavá - viz tvůj příspěvek níže.

Když budu prodávat na tržišti plesnivá jablka, nikdo si je nekoupí a můj stánek budou všichni obloukem obcházet, protože ten puch nebude k vydržení. Nyní je čas aplikovat tvou logiku: všechny zákazníky jsem ztratil, takže co. Budu prostě stát na tom tržišti, dokud sám nebudu plesnivý, protože už podle tebe žádný zákazníci nezbyly. Mou logikou je naopak vyházet plesnivá jablka, někde sehnat lepší a nalákat zákazníky. Zákazníci totiž nezmizí. Dokud jsem na trhu, můžu nabízet produkt a pokud bude produkt dobrý, lidé přijdou. Tak to chodí v reálu už od počátku nějakého tržního systému. *3*
  • Gratuluji, já hry hraji protože mě baví a nehledám záměrně chyby. V Matrixu taky bylo 200 chyb nenasel jsem ani jednu protoze jsem sledoval film a nerozebiral ho hledal kdejakou kravinu. Uzil jsem si urcite vic. :)
  • Veskoslav
    V čem jsem Tě urazil? Že jsem napsal, že je demence psát, že MMO jdou mimo Tebe, že hraješ Diablo III? To Tě urazilo? Asi hodně urážlivý člověk......
  • Ajtak to skončí F2P *1*
  • Veskoslav
    Oblivion byl v době vydání jeden bug vedle druhého. Skyrim jsem našel cca 40 bugů jenom během 12 hodin hraní (strom, co rozstl opačně, dveře, co šli otevřít jenom zevnitř, nepřítel, co se točil pořád dokola, bezedný sud na mince, kdy jsem na něm vesele rýžoval atd.)
  • Ringwraith
    Hmm, tak pokud myslíš free MMO, tak to je jasné, že kvalita stojí za prd.

Ale "high profile" asijský MMO stojí za pozornost, pokud máš rád jejich styl, ať už umělecký nebo gameplaye.

O Wurmu jsem četl na 4chanu (byla to flavor-of-the-month hra, co lidi masově hráli) a vypadalo to zajímavě.
  • Proč mě urážíš? Byl to mů názor a týkal se i Elders Scrolls MMO. Tak prosím nebuď hulvát. Děkuji.
  • RP servery jsou stále na dost dobré úrovni. Znám sice jen US scénu, ale slyšel jsem, že i EU servery ujdou. A je to zajímavé, ale jen velmi málokdy narazím na mladší hráče. Takovým menším mínuskem jsou úpravy některých class, které jsou doslova antilore, ale s tím nic nenadělám.
  • Hairy_Ass
    Ano, jednou.... plus mínus deset let. *15*
  • Hrál jsem Skyrim i Oblivion hned po launchi a našel jsem jen jeden bug a to ve Skirimu, pro mě ty hry tak zmetkový nebyly, užil jsem si je královsky.
    Co se týče konzolových verzí ty jsou mi volný at se tam ta hra třeba rozsype, na konzolích nehraji a Elder Scrolls bylo vždy o PC.
  • Veskoslav
    Ale proč to sem proboha píšeš? To budeš psát u každého MMO, to jde mimo mě,hraji Diablo III?......Demence.....
  • Jak "malý fakan" kritizuju proto, že jsem TES hrál všechny, znám jejich lore a nechce se mi kvůli jeho dalšímu prohlubování hrát MMO, které podle mě nebude odsahovat kvalit předchůdců a jen je překoná v počtu bugů. Další dotazy? *3*
  • Tím jsem chtěl jen říci, že je dobré si vyzkoušet nějaké velké MMO a ne jen ty menší. Mám od svého okolí zkušenost, že si vyzkoušeli nějaké ty asijské free MMO a z toho si udělali obrázek o MMO obecně. A ten obrázek nebyl přívětivý. Pak jsem jim navrhl jiná MMO, oni je zkusili a MMO se pro ně stal dalším koníčkem.

I když jsou tu "malá" MMO, která fakt stojí za vyzkoušení. Třeba takový Wurm Online. Grafika hnusná, animace žádné, řada technických problémů, ale přesto hra, která mě zcela uchvátila svou komplexností. Kdo rád hodně komplexní a HC MMO, určit doporučuju. *4*
  • Veskoslav
    Bla, bla, bla......Nezabugovaný single udělat neumí, ale chtějí sedát do něčeho mnohem těžšího na odladění? Navíc kdy MMO je tolik, že seznam ti zabere 4 A4. Od klasických měsíčnch MMO až po zcela zdarma, kde se prostě jenom zkouší, co vydrží daný server.
  • A čo ty máš stále niečo proti kritikom... sa ti to nepáči, tak to nechaj tak a nereaguj na nich.
  • proč mi píšeš co je a co není diablo?? mě to nezajímá, já jen napsal že že elders scrolls mmo hrát nebudu protože budu hrát diablo 3, prober si v hlavě co čteš a pak reaguj, ja ti na nejaky mmo kašlu

a tlačím to sem protože sem chtěl vyjádřit názor že elder scrolls mmo hrát nehodlám a chci hrát místo toho diablo 3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit