Přejít na výpis diskuzí
Nečekané oznámení očekávaného The Elder Scrolls MMORPG
3.5.2012 | Aleš Smutný
273 příspěvků
-
A co je takové dobré MMO, mistře?
-
Já se určitě na TES MMO těším. Podle mě je milné se domnívat, že TES MMO = konec SP TES série. Naopak, MMO může přilákat ještě hodně hráčů, kteří si pak zkusí i TES SP hru. Mimochodem, dnešní dobou už je fakt zastaralé nemoci si zahrát nějakou hru s kamarády. Nějaký MP TES prostě jednoznačně chyběl a volala po tom většina komunity už nejméně od Oblivionu. TES MMO je podle mě správný krok.
Nemyslím si, že většina těch, co zavrhuje MMO, nechce hrát online. Myslím si jen, že se bojí toho, aby TES nedopadlo jako většina MMO - tj. pořád ty stejný questy a zjednodušení herních principů a mnozí se samozřejmě bojí systému skillů ala WOW. A samozřejmě mnoho remcalů ani pořádné MMO nehrálo a zkusilo třeba jen nějakou tu asijskou sr*čku a z toho si lze těžko udělat obrázek o dobrém MMO. -
Bavím se o tom, že Diablo 3 vyžaduje 100% času připojení na net.
-
Bomberman MMO *8* *14*
Sa priznajte, kto by si to nechal ujst? Este na strednej skole cez prestavky na staruckych notebookoch so spoluziakmi sme drtievali jadna radost... dobre casy *4* -
To nemůžeš tak říct, protože o hře nevíme nic.
Můžeš to hodnotit tak možná podle úspěchu singleplayerových dílů TES.
A ty jsou momentálně úspěšné:
1. U konzolistů, který hype vecpal Skyrim. Ale ti na PC MMO hrát pravděpodobně nepůjdou.
2. PC hráčů, co do hry dělají/používají modifikace. To u MMO pravděpodobně nepůjde. -
Ach ti mladi, pro ne je rpg hra bud singl nebo MMO.
-
Jasně, ale tady nejde o obsah nový typu - jiný dům nebo meč. Komunita je důležitá hlavně pro úpravu přešlapů, které Bugthesda dělá.
-
Chybí mi nějaké open-source RPG s otevřeným světem. Nebo někdo o nějakém víte?
Pokud se tyhle projekty dostanou přes počáteční fázi, většinou pak dopadají docela dobře (FreeCiv, OpenTTD, OpenXcom, Glest...) -
Jako pochybuju, že se jim podaří takové kousky jako třeba v Age of Conan, kde do dneška luk "na zádech" levituje tak půl metru za hráčem. *1* *1* *1*
-
Je jich možná až příliš. Většinu považuju za šrot, ale to TES MMO nebude. Ta má šanci uspět.
-
1. Questy znova děláš pokaždé, když si založíš novou postavu a je jedno, jestli hraješ SP či MMO. A jasně, někdo v MMO nečte quest log. Pak si ale hru těžko dokáže užít. Mimochodem, ani ve Skyrimu není třeba číst quest log, protože nás hra všechny pěkně odvede za ručičku až na místo určení. Zlatý Morrowind!!!
2. Jenom nějaké mačkání skillů je mnohdy daleko více jak tupý klik fest ve Skyrimu a předchozích hrách. Já hraju jedno MMO a když tam bojuju, musím opravdu uvažovat, jaký skill kdy použiju, skilly majý cooldowny a další omezení. To v TES hře a v dalších podobných hrách jsou omezení daleko menší. -
Tj, 4 hráči v jednej hre, to je jasné diablo mmo. *15*
-
Adoprdele... *8* *9* *13* *10* *16*
-
MMO bude o něčem trochu jiném a nějaký další obsah od komunity v podstatě nebude nutný. Nění nad čím přemýšlet. Je to naprosto jasné.
Samozřejmě správně si poznamenal, že Bethesda nevydává hotové hry a že tyto hry pak musí dodělávat komunita. Jenže MMO je opravdu o něčem jiném. Když to zjednoduším, SP hra se prostě vydá a hotovo. Dál už není třeba nic - max. nějaký ten patch a když je hra jo úspěšná, přihodí se nějaké DLC. U MMO je to jinak. U MMO je nutný další a další obsah, jinak nemá MMO žádnou šanci na úspěch. Takže pokud toto bude aspoň trochu úspěšné MMO, bude se do něj obsah neustále přidávat. -
Pro ty co TES: MMORPG hodnotí kladně s tím, že se jim líbyly i předchozí TESka - nezapomínejte na to že u singleplayerových scrollsů hraje důlležitou roli i obsah od komunity.
A ten, řekl bych, nebude v MMORPGčku jaksi možno legálně vytvořit. Popř. stáhnou si ten co se člověku líbí nejvíc. Jenom takov maličkost k zamyšlení. -
Mass Effect MMO zní uvěřitelně.
Assassin's Creed MMO zní zajímavě.
Deus Ex MMO taky, ale ne pro mě.
Diablo už MMO celkem je. -
Jo holt z opravdu prokoumaného příběhu ze světa Elder Sroll zbydou jen dokola obýhající questy bez duchu a těla, jen sedět a mačkat čudlíky. Nic není potřeba číst, protože přece se s tímto questem setkám u druhé postavy. Je to hnus velebnosti to MMO vymýlání mozků.
-
Mass Effect MMO, Assassin's Creed MMO, Deus Ex MMO, Diablo MMO, ............................, Doom MMO, Bomberman MMO, Hledání min MMO, MMO MMOOO!!!
-
" Nečekané oznámení očekávaného The Elder Scrolls MMORPG " .... hmmm hezký, ale nelíbí se mi to.
-
No ak to znamena,ze prestanu robit klasicke singleplayerove elder scrolly tak ma to teda netesi,elder scrolls byvala z jedna z mala RPG serii na ktoru sa este dalo tesit a nove znacky vznikaju malo,nehovoriac o tom,ze v poslednej dobe vznika velmi vela MMO,neviem ci nedokazu pochopit,ze hrac proste moze hrat aktivne maximalne jednu a vacsina hracov nehra ani jednu,no asi na tom zarobia aj tak,kazdopadne im prajem aby pohoreli :)