Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    U fool! *16*
  • jindra.veliky
    desitku? kvuli tomuhle se zvysi hranice aspon na 15 *7*
  • Spades
    Tam pri headstartu bude drak jako jedna z dostupnych ras. A budou litat bokem... nebo ne, ani litat nebudou umet :D
  • jindra.veliky
    BORING, NEXT *6* *6* *6*
  • Inquisitor
    Jenom ne další MMO....není už jich poslední dobou nějak moc?
    A teď ještě oznámý Zaklínače MMORPG:)
  • Tak na tom mě potěšilo asi jen to, že to výjde na PC/MAC, takže bychom se zase po letech mohli dočkat rozhraní stavěného pro kompíky. Jinak ale nevím nevím - když to neukončí sp sérii TES, tak proč ne. Pokud by ji to mělo nahradit jako SW:TOR KOTORy, tak mě Todd pěkně nakrkne...
  • Nevím co od toho čekat. Je fakt že TES mělo něco z MMO světů ale vždy bylo založené na příběhu o jednom jediném hrdinovi. To může dopadnout všelijak.
  • Když někdo od někoho něco koupí, tak je to krádež? Jak SWTOR zlomilo někomu vaz?

Jinak tipuju, že si to předplatí strašně moc lidí.
  • Trol.diskuzni
    Tušíš správně *1*
  • Bethesda na scéne? To už ani nie je súťaž.

Pamätám sa, že v eve online po jednom patchi lietali niektoré lode zadkom napred - pche, bethesda mala drakov lietajúcich dozadu už v sp, na mmo si určite pripraví niečo lepšie. *15*
  • Miluju tyhle trojský koně v podobě MMO. Star Wars MMO zlomí vaz Biowhore a pěkně pocuchá kožíšek EA. A teď si pěkně naběhne a prachy prošustruje Zenimax/Bethesda. To je naučí, krás licenci na Fallout, soudit se o Scrolls a odebírat Prey 2 původním vývojářům!!!
  • Ringwraith
    Jó, GW2 mě příjemně potěšilo.

Měli by nahodit nějakej článek, ať můžu prezentovat svůj názor v diskuzi. *1*
  • OMG je to moderne, tak to musí byť dobré.
    *7*
  • Soutěž o nejzabugovanější MMO už začala? Tak to Bethesda nesmí chybět.
  • Palcivou otazkou ale je, ze ked uz teda zvacsia svet, ci tam konecne bude niekde zachod....

Fuu kazdopadne na MMO moc nie som, mozno este to SW:TOR bolo dobre lebo bolo dost zamerane na SP, ale vseobecne tych hier je tak vela, ze radsej skusim viac s tym, ze uvidim aj viac koncov a vyskusam viac zanrov. Hrat stale jedno ci dve MMO je ako vymenit obrovsku plejadu velko filmov, za nejaky dllllhy serial :)...

Ale to je vec vkusu.
  • Trol.diskuzni
    No jo, Diablo... Já si radši znova koupím 2ku. A nebo začnu hrát to, co jsi mi minule posílal... A nebo Guild Wars 2. *1*
  • Spades
    Třeba to udelaji jako DAoC, nebo UO :D:D:D To by pak byla jina pecicka... bohuzel fanousci gayrimu by je asi rychle odpiskali :D
  • Trol.diskuzni
    *14* *14* Těším se na Lukinkovu recenzičku za desítku krásnou, malovanou! *14* *14*
  • Zdá se mi, že je poslední dobou nějak přeMMORPGováno...
  • mirekdusinojc
    Těšim se, až se tam potkám s charem Hellboy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit