Přejít na výpis diskuzí
Nechte si od Microsoftu vysvětlit design konzole Xbox One
31.5.2013 | Adam Homola
101 příspěvků
-
Mě XO nepříjde jako špatná věc, jenom je třeba si uvědomit, na koho to cílí. Prostě už to není pro ty pořádné hráče, proto ty tu bude PS4, ale prostě pro jiný typ lidí. Nic víc, nic míň *4*
-
-
Tak toto by si naozaj mohol vysvetliť ako myslíš. Neviem o tom, že by MS povedal, že na XO sa nebudú dať hrať hry alebo že by to bola o niečo menej herná konzola ako X360. To, že to bude ponúkať aj ďalšie služby, funkcie (z ktorých si tu užijeme asi len málo - žiaľ) je snahou získať aj širšie spektrum zákazníkov.
A rovnako nemám pocit, že v Sony by sa nesnažili ísť cestou multimediality a ponúkania aj ďalších funkcií okrem hrania. Či na to je dvojitý meter? -
Tak to poprosím o vysvětlení, v čem je PS4 "pro pořádné", moc rád se směji;)
-
Dle čeho soudíš že PS4 bude pro starší ?
-
-
Oprava pro "pořádné hráče".
-
-
xbox1 je za 18 a PS4 bez dvou za 20 *3*
-
-
bych raději viděl z jakých verzí vybírali...každopádně vzhled je to poslední co by mi při pořizování XO vadilo.
-
Vydat video vysvětlující proč je konzole hnusná snad mluví samo o sobě, ne? *1*
-
-
jeste vydaji videa: "Proc je pro hrace prospesny kinect a proc by kameru nemeli hraci prelepovat paskou." , "Proc jsou socialni funkce pro hrace nepostradatelne?" , "Nemoznost vymenit HDD je vyhoda!" a "Hry za plnou cenu jsou lepsi nez hry z bazaru."
-
-
Mě by stačilo video proč si vlastně kupovat konzoli, když můžu mít PC ... *3*
-
-
Tak proc lezes na clanek o konzolich?! Kdyz o ne nemas zajem?
-
-
Já mám o konzole zájem, akorát už od PS1 čekám, kdyy někdo udělá nějakou pořádnou. Plus není nad to si trošku do konzolistů rejpnout. *5*
-
-
Tak to potom jo!? *1*
-
-
-
Protože na PC se stráááášně dobře bude hrát ta MK9 že? *1*
-
-
Nevím co je MK9 ... Mark 9 to asi nebude co?
-
-
protože na konzole máš tuny her o kterých si můžeš na pc jen zdát
-
-
tuny her mas naopak na PC na konzolich par exclusivit v dnesni dobe zcela postradatelnych na PC mam tak dlouhy seznam her co si chci zahrat ale neni na to cas ze najaka omezena konzolovka mi vubec nechybi nehlede na to zemam rad strategie a to bych na konzoli mel totalniho smolika MMO hry rovnez ano to se bavime o celem zanru ...
-
Protože na konzole máš tuny nehratelných sraček, které stejně někdo portne na PC a pokusí se ti je prodat za půlku ceny ... trošku sem tě opravil. *3*
Nevím, ale já sem ještě neměl problém s nedostatkem her na PC ... ale možná je to tím, že nehraju konzoloidni sračičky co vydrží člověku jeden den.
-
-
-
-
-
Řikal jsem hned ,že je to ten dnešní hnusnej microsoftí dlaždicovej design jak metro a voni se tim ještě chluběj, že se inspirovali rozhraním W8 *11* jinak samé PR krasožvásty " koncept nového Xboxu se točí kolem jednoduchosti....jak to udělat co nejjednodušší, " přeloženo z reklamštiny: co nejlevnější...
-
Každý má jiný vkus a chápu, že se to nemusí líbit všem, ale já s tím nemám problém. Dle mého konzole nemá být vrchol umění, ale má zprostředkovat hraní her.
-
-
TV, TV, TV, TV, Game, TV, TV, TV, Sport, Sport, TV, TV tak nějak to bylo ne?
-
-
Hmmm takže když se Smart TV umí připojit k internetu a používat nějaké ty aplikace, tak už to není zařízení které je dělané převážně na sledování televize? Já měl za to, že se jedná o vedlejší funkce, které můžeš a nemusíš používat pokud nechceš. Takže pokud je nemáš rád tak je nepoužiješ.
-
-
Představ si, že výrobce auto na předváděčce svého nového a velmi očekávaného auta bude celou dobu mluvit o vestavěný TV v tom autě.
Tady je krásně vidět že M$ už nemíří primárně na hráče ale na "obyčejné" lidi co budou Xbox1 používat jako multimediální centrum. -
-
Navíc Kinect tu byl už na X360, přehrávání filmů taky, internet taky .... krom TV tuneru. To je tak velkej problém ? Proč mít TV obskládanou 5 krabičkama když můžu mít jednu. Mě to je šumák já na XBOXU jen hraju. Pokud vám to vadí pak asi budete zklamaní ze směru kterým se lidstvo ubírá (snaha věci zjednodušovat).
-
Pokud v herní oblasti to zůstane stejně jako do teď na XBOX 360, tak mi to jestli z toho dělaj multimediální centrum je u zadní části těla. Pokud to nijak neovlivní kvalitu hraní. Ja nevím považuju to jako přídavné věci .... převážně jsu stejně na PC.
-
-
-
-
Aha že bych zaspal dobu ? Konzole už nejsou o hrách ? No jo časy se mění .....
-
-
Slusna lobotomie :D
-
a nenechám.. *1*