Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neviem, zrovna toto mi príde ako výsostne individuálna záležitosť. Osobne s tým dizajnom nemám nejaký zásadný problém. Jednoduchý, čistý tvar, bez nejakej špekulácie alebo dizajnérskych výstrelkov, kombinácia matnej a lesklej čiernej je zaujímavá. Hlavne nech je dobre vyriešené vetranie (čo na pohľad vyzerá, že je).
    Keby prišli s nejakým extravagantným dizajnom, tak sa rovnako nájdu ľudia, ktorí s tým budú mať problém. Myslím, že voľba konzervatívneho/sterilného/retro štýlu je lepšou cestou ako skúšanie dizajnérskych kreácií.
  • http://smilefacegames.blogspot.cz/
  • On tenvzhled je asi to poslední, co je na té konzoli špatně.
  • Robotron3
    Pokud musí designeři svůj design vysvětlovat, tak je něco hodně špatně. Dobrý design mluví sám za sebe. Tenhle říká: "fuj".
  • TheGGG
    fuj hnusný vzhled. Je už dlouho jasné že ps4 todle vyhraje, ale tím vzhledem si to microsoft úplně zabil. Už se těším jak do toho bude lidem padat prach.
    PS4 FTW
    • Oooh baby baby oooooh *3*
  • Mně se to celkem líbí a snad i díky tomu hranatýmu tvaru a nahoře díky tomu žebrování to bude mít dobrý chlazení!
  • Veskoslav
    Mimochodem. Vy už víte jak bude vypadat PS4? Já ne, aby pak ti samí, co se tu smějou Xboxu, že vypadá jak obyčejná krabice (dle mě ideální tvar, který se dá v podstatě pod televizi a na to člověk pak může dát ještě neco, narozdíl od předchozí generace), aby pak nebrečeli, že PS4 bude stejně hnusná krabice:)
    • Cosi
      Pokud bude PS4 stejně hnusná krabice tak se budu smát i jí.
    • Ale což o to, že to má krabicoidní tvar. Jen kdyby to nebylo až tak moc hranaté a nudné. Lidi maj rádi kulatější věci *4* By mohli prodávat edici "cihla", která by se dala zabudovat přímo do zdi.

Mně by se líbilo, kdyby nové konzole měly kolečka. Představa, jak se mi xbox prohání po bytě ve snaze identifikovat osobu, co nakoukla do místnosti... nebo prostě jen tak... *15*

"Xbox, go fetch!" "Good boy, here's the used game" *2*
      • Tak ta cast o koleckach a aportovanim me dostala *1*
    • walltar
      Kdyby bylo na mě tak udělám konzoli co vypadá jako tohle ... http://fractal-design.com/downloads/FD-CA-NODE-605-BL_1.jpg

Zasunul bych to do šuplíčku pod TV a neměl bych problém se vzhledem, protože by většina lidí ani nevěděla, že nějakou konzoli mám ...
      • taky bych se stydel mit na hrani misto PC doma konzoli
        • walltar
          Já bych nikdy místo PC konzoli neměl ... ale pokud by bylo do roka třeba 10hratelných her na konzoli co nejsou na PC tak bych přemýšlel o tom jestli si nepořídit oboje. Uvidím jak to bude se hrama na nové konzole ... ale nečekám, že by se v tom co produkujé součastná AAA scéna 10 takových her našlo.
    • mdkGT
      Me bude stacit kdyz PS4 nebude vypadat jako prvni generace videorekorderu.
      • Tak to je v klidu, porad muzou prijit se vzhedem ala gramofon, nebo hi fi vez z 90 let *3*
        • neco jako tohle?
          http://ggtriple.wordpress.com/2013/05/21/today-on-reddit-someone-leaks-their-ps4-console-shots/
        • Veskoslav
          Myslíš ty mega věže na 50 CD, dvě kazety a ten hnusný, plastový vzhled? *1*
          • Presne ty *1*
  • Mně by stačilo vědět, proč bych si měl kupovat nějaké "ultimátní zábavní zařízení", když si mohu na míru a za méně peněz sestavit PCčko, které bude umět všechno líp?

Jasně, staré verze PS3ky uměly ripovat SACD disky do DSD formátu, ale to je tak opravdu vše, co kdy bylo na konzolích zajímavé... *2*
    • Ono já se s instalacemi her často nervuju, PC musíš někdy dokoupit hardware, ale jak se tu píše za těch 13- 15 high-end nepostavíš.

A HLAVNĚ konzole hry.
      • walltar
        Tak ale za 13-15K už postavíš použitelné PC co nepojede ty hry zase tak špatně ... ale co mě spíš zajímá, kolik lidí, kteří mají konzoli nemá vůbec PC. A pokud mám nějaké PC tak kolik mě stálo? A když bych potom sečetl cenu konzole a cenu toho PC tak jestli už se nedostanu k ceně blízké High End PC ... já odobně třeba PC potřebuju takže kupovat PC + konzoli se mě nevyplatí ... pokud by teda na konzoli nezačali vycházet nějaké lepší hry (čehož se zatím nebojím), potom by se možná vyplatilo mít oboje, ale doteď to byli jedna max 2 hry, které mě na všech konzolích zaujali ročně a nevyšli potom na PC. A stejně teď mám myslím na seznamu kolem 10her na PC, které jsem si ještě nestačil zahrát.
        • A někteří lidi, kteří jako malí na PC hráli, dneska koukají denně celou pracovní dobu do počítače (resp. notebooku v docku v kanceláři a notebooku na cestě vlakem/busem) a tak se jim ten stroj zprotivil, že hry už jedině na konzoli. :-) Žádné otravné přicházející maily, žádné ikony Excelu a Outlooku, jen gamepad, televize, gauč a hry.
          • walltar
            A někteří lidi, kteří jako malí hráli na PC, potom celou pracovní dobu seděli u PC sou rádi, když přídou domů, sednou k nabušené mašině, na které nemají outlook ani excel a potom jen Klávesnice, myš, monitor a hry ...
            • Hele možná ti to přijde jako šílenost, ale ano, existují jedinci jako já, kteří celý den koukají do PC, přijdou domů dělají boční práci zase na PC a při představě, že bych tam měl trávit i čas při hraní je na palici :-). Proto mám konzoli. Ale proti PC absolutně nic nemám, aby tady zase nějaký trololo nevyšiloval :-).
            • Každý má jiné preference. Já už si "relax" s počítačem představit neumím.
        • On je i duvod že někteří prostě na hardware nehledí ale hledí na hry a hratelnost já dávám přednost konzolím protože si na nich hru více užiju a za tu dobu co na nich hraju nemám problém s gamepadem a vyhovuje mi více než klávesnice a myš :)
    • TheGGG
      haha a k čemu ti ten kompl bude? co si na něm zahraješ? Nic, pořádný hry vycházejí na konzole *3*
      • Hanzales
        když vezmu poměr času strávený ve hrách za rok, tak by to bylo 70% PC, 20% PS3 a 10% Xbox *3*
      • Veskoslav
        Zalez trolí pako.
      • LOL na konzole, bez se schovat ty chudaku prosimte...lol na konzole pry..ahaha
        • Vím že to sem nepatří,ale od kdy je League of Legends pořádná hra?Neříkám že je špatná, ale jsou spousty lepších her ;)
      • Ani jedna z her na kickstarteru ktere me zajimaly nebyla ohlasena na konzole. To uz vic veci vyjde na apple ;-)

Ale je pravda ze kinectem ovladana jizda na praseti na PC nevysla, pokud mas rad tento druh her uzij si je.
    • walltar
      Jo přemýšlím nějak podobně ... akorát mám se stavěním PC menší problém ... jě tam někdy až moc věcí na výběr. Teď se chystám na stavění HTPC/Fileserveru a poslední sestava mě vyšla asi tak na 20K *1* ... za disky se holt platí.
      • Měkké je? hezký :)
    • A dneska high-end PC vážně není levnější než konzole.
      • Veskoslav
        Pokud high-end považuješ pc srovnatelné s konzolí "nové" generace", tak za desítku to postavíš. Navíc bude nejenom mnohonásobně využitelnější než konzole. Navíc monitor, kvalitní monitor, stále stojí méně než kvalitní televize, kterou konzoláři tak rádi opomíjejí v nákladech na hraní.
        • walltar
          Plus bych taky řekl, že připojit pc k televizi není žádný problém ... takže nějaké argumenty Tv vs monitor jsou totálně mimo ... pokud vážně chci hrát na gauči v obýváku tak to jde s Pc Stejně ... akorát většina lidí co má PC tomuhle stylu hraní moc nehoví.
      • Ono kdyby nějaké opravdu high-end konzole začaly vycházet, tak by se ti protočily panenky nad tou cenou ,-)

Za 10 - 12 litrů dáš dokupy PCčko, kterému se tento nový xšrot nebude mít možnost nikdy vyrovnat... výkonem, flexibilitou, možnostmi, ničím.
    • S PC je věčně nějaký s*aní, přestávaj mě bavit. Zlatá konzole, píchnu to tam, hraju.
      • Veskoslav
        Prostě uživatel, co umí zapnout a vypnout. No tím bych se moch nechlubil;)
      • walltar
        Na to máme jeden takový výraz ... noob. Já mám každé PC tak kolem 2-4 let a nikdy s ním nemám věčně nějaké sraní. A když už je nějaký problém tak ho vyřeším asi tak za 10min. Holt kdo umí ten hraje a kdo je noob má pořád problémy a nosí PC do servisu.
        • Neříkám, že si s "radostma", který s PC přicházej, nedokážu poradit, šašku. Dokážu, ale je to vopruz. Do servisu jsem PC nenesl v životě a to už se okolo nich motám víc jak dekádu.
          • walltar
            Hmm tak si to teda zrekapitulujeme ... motáš se kolem PC dekádu, ale máš s nima "věčně nějaký s*aní" ... osobně si nemyslím, že je to problém PC. Já se PC zabývám taky podobně dlouho, ale věčně problémy nemám. Tak 1x za půl roku co musím něco vyřešit a jinak bezproblémový provoz. Ono to možná bude "jak si to člověk udělá, takové to má" *3*
          • Nepovidej
  • Když už konzoly tak PS4! Mikřisot je jedna velká k ....
    • kdyz uz y, tak tvrde a vsude, nacpeme ho uplne vsude.
  • walltar
    Mě se osobně ten design nového Xboxu líbí ... jednoduché, černé a hranaté. Narozdíl od předchodího Xboxu bych se tuhle konzoli nebál postavit do obýváku k TV, nebude tam trčet. Jediné co bych jim vytknul je lesklý plastový povrch ... osobně bych radši volil černý škrábaný hliník. Imho vypadá mnohem víc jako HTPC a mnohem míň jako levná plastová hračka, což je určitě plus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit