Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bards tale - rozhodne doporucuju
  • Mňa dosť chytil Might and magic Clash of heroes. Strašne dobra hra a ešte je aj v CZ *1*
    Silno odporúčam. *5*
  • Série Gurk aneb Ultima pro Android, jedna z malá her co mě na androidu chytila a nepustila az do konce. Pak třeba Legends of Yore či 10000000.
  • matthew451
    Asphalt 8 je tento víkend zadarmo. Platí len pre iOS verziu.
  • Pixel Dungeon.. hra na 5 minut ale i dlouhé večery
  • Doporučuji zkusit Teleporter, jedna z mála her, co mne v poslední době opravdu bavila. Ze začátku poměrně jednoduché, pak se z toho vyklube něco jako Portal ve 2D.
  • Já narazil na pár her od Hexage Ltd, není to nic nového ohledně žánrů, ale hratelné to je, má to pěknou neonovou grafiku. Robotek, Radiant Defense a EVAC(na styl pacmana).
  • Teď ještě nabrat dostatek času :)
  • Thorar
    Teď je za 6 USD, to se ještě dá :-)
  • Opravdu? Nevadí, zase se nějaký set objeví :)
  • Thorar
    Tak tu jsi prošvihnul asi o 14 dní.
  • Thorar
    Tak nějaké jmenuj, od toho tu ta diskuze je, nahoď svoje tipy. Mě třeba předělávky vůbec neberou a bral bych něco nového.
  • Jack1947
    Last express sem jeste nehral a Asphalt 8 mne zklamal prave tim ze , ma par efektu navic ale ja si bez padani i cv zavode proste nezahraji, pritom na odreagovani super hra i podporujici hw klavesnici (X-play) no co no, treba si poridim Shield az u nas bude a zas budu naplno "parit". *3*
  • Safra ani ten ne , ale na PC jsem o něm neslyšel ....
  • LTM3
    To máte teda nějaký divný Nexus 4. Na mým ani jednou nespadnul ani při nejvyšších detailech a hraní 3 hodin v kuse.
  • Sleepwalker's Journey
  • Tajk takhle jako ne ! Předělávky starých hitů zaujmou , stejně jako protěžovaný Asphalt ale nemyslím si , že by měly být na takovém prostoru avizovány ještě tady . Copak nevychází hromada originálních androidích zajímavých her , na které nenarazím na první stránce Googlího Playstoru ? Za mne obstál jen Last Expres *13*
  • Na google Play je ted Alien Breed, vyborna konverze s nekolika inovacemi. Jen skoda, ze do obchodu se lze dostat odkudkoli, ne pouze z terminalu a vubec je trochu zjednodusena, asi pro dnesni hrace ;-), ale jinak dobre.
  • Trefné. Ještě že tuhle soupravu dali do garaže GOG.

Až bude nějaká akce třeba s I Have No Mouth nebo tak, musím do toho jít.
  • Robotron3
    Jordan Mechner je bůh, muj vzor. The Last Express nejlepší adventura co znám. Naprostý unikát, nic takovýho nikdy nikdo neudělal (jinýho). Na tablety super.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit