Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přišel jsem se sem NFS HP omluvit. Měl jsem možnost ji několik hodin vyzkoušet a myslím že je to nejlepsí NFS od dob NFS 6 (paradoxně taky HP) Grafika super, i na ten drift si člověk zvykne.
    Co mě ale upřímně trochu sere jsou EMP, Turbo a JAM :D.... zachvilku tam budou rakety ....
    NEbýt tohodle což je podle mě náplň zábavy tak 10 letých dětí tak hra nemá chybu...
  • ZOLLINO: líp bych to neřek.
  • Je tam pohled z kokpitu?
  • co volant?
  • konecne poradna gamesa! jen doufam ze tam je poradny turbo a driftovani bez toho at ani na nas nelezou koho by to bavilo. nitro a plnej plin a jedu! snad to zas neprehanej se zatackama v ty hre koho bavi zatacet mi reknete nevim teda fakt.. *7* *7* *7*
  • To ja zase sračkoidní recenze... Ostatně co čekat od odkojence Levelu. "Autoerotika" - to jako že si recenzent při hraní honil nad grafikou? A věta "ačkoliv byste při počítání pixelů asi došli k menším hodnotám než u Gran Turisma" jenom dokazuje, že autor snad ani neví co to pixel je...
    • "Autoerotika", světe div se, souvisí se samotnými auty, ne s grafikou. Je to nadsazený a má to vyjadřovat, že se na scénu vrátily supersporty. Jinak řečeno auta, ze kterejch se nadšenec doslova "udělá". Což se o hodně předchozích dílech NFS říct nedalo *3*
    • Ta recenze mi naopak prijde vynikajici. KOnecne se to tu trosku zlepsilo. Tyhle recenze maji trosku ducha a neni to suche popsani faktu. Takove texty by se totiz mohly klidne generovat pocitacem a nepotreboval bych na to recenzenty.

Nekdy je trosku premyslet nad nejakou nadsazkou - pocitani pixelu je obrat, ktery jsem uz nekolikrat videl a je to proste nadsazene pojmenovani te cinosti, kde clovek hleda detaily, ale mam pocit, ze s nekym jako vy to asi nema smysl resit.

Kazdopadne pane autore, ja jsem spokojen.
      • tak kdyz to nekdo hraje v 2560*1600 na 30" monitoru, je jasne ze tech pixelu bude vic :)
  • Začal jsem hrát needy a po čase se z ničeho nic obratila kamera...takze jedu do predu ale koukam do zadu. Nevite jak to mam zpravit? díky
    roasell@seznam.cz
    • Myslím, že to vyřešíš tlačítkem PAGE UP nad šipkama. Jinak hra, sama o sobě nic moc, když zatáčím tak to trvá vteřinu a nebo udělám s ruční brzdou chybu a letím od svodidla k svodidlu asi 5 vteřin.Mezitím mě všichni dojedou, i když mají slabší auta. Za mě 4/10 nevím kde jste přišli k 8/10 EA asi něco poslalo
  • Uz je demo pro PC pokud ne tak nezajem o tuhle hru..jsou to pekny smejdi
  • Už se těším, Burnout Paradise byla pecka, v MP jsem strávil 300 hodin a jediný co mě vadilo tak nereálný auta. Trochu mě naštvali tím demem teda, ale rád jim to odpustím *1*
  • Jak může hodnocení platit i pro WII? Hráli jste vůbec verzi pro WII? Je to úplně jiná hra než pro PC/X360/PS3!!! Prosím o samostatnou recenzi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit