Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 12 sekunda se jevi jako posvatny okamzik slyset znamy krasny hlas Lukase.
    • Naprosto s Vami souhlasim :-)
  • Recenzia paradna a hlavne ten zaver a posledna veta je za 100 bodov ;)
  • poprosím zas dávať videorecenie na YouTube ! pomalší buffering som snáď ani nevidel
    • Také mám radši youtube toto je fakt otřesné
    • sleepless
      Nove servery jsou na ceste = brzy se to vyrazne zlepsi. Proc nechceme pouzivat do budoucna Youtube, ale vlastni prehravac? Jednak brzy spustime vlastni videosekci, ale hlavne se na Youtube nelze spolehnout ohledne stalosti obsahu. Stava se pomerne bezne, ze admini video stahnou nebo nepusti ven, prestoze neporusuje zadne z pravidel ani neporusuje copyright. Takhle mame videa vsechna u sebe a pod kontrolou.
      • ďakujem za odpoveď, tak teda dúfam že sa to v najbližšej dobe zlepší :)
      • Taky bych se přikláněl k Youtube ale pokud ne YouTube, nechcete aspoň používat HTML5 ? :) Jako např. Vimeo a podobně.. (iPad, iPhone..)
  • super recenze
    super hra
    že by konečně na tiscali začalo svítat na lepší časy *4*
  • Videorecenze opravdu na úrovni a velice kvalitní. Poslední větu také velice oceňuji, je 100% pravdivá. Ten kdo se nad ní rozčiluje, je pravděpodobně někdo z těch, kdo na silnici zkoušejí to, co patří jen do NFS...
  • tenhle SHIT uz nemuzu ani videt. ten jizdni model je neco tak uboheho. nebo to brzdeni v rychlosti svetla a narazy do plotku (!!!). dale nitro - k cemu OMG. elektromagneticke impulsy? se asi hosi z criplorionu moc divali na vipera...
    nejsem zadny skalni fanda simulatoru, ale napr s GRIDem nebo FLATOUTem se tenhle shit neda vubec srovnavat. na chvilku jsem driv myslel, ze se NFS vraci do starych koleji - ale leda HO*NO

mozna se jednou, nejspis az zeme vybouchne a da se zpatky dohromady, dockame remaku nejlepsiho dilu - NFS 5 Porsche *9*
    • zdeeneek
      chystal jsem se sem neco podobnyho napsat, ale koukam, zes mne usetril praci *3*
      NFS 5 Porsche je i muj nejoblibenejsi dil, kdyz si vzpomenu jak jsem si uzival jizdu jen tak, ze jsem si zapnul maximalni provoz, nasedl do nejakyho novyho Porsche a jezdil si jen pro radost ... snad se jednou rozhodnou krome tech hloupouckych arkadovek udelat nejakou hru i pro ty, kteri si chteji uzit i trochu realismu ...
    • me ten jizdni model od prvni chvile pripomina NFS 3 Hot pursuit ale hlavne NFS 4 High Stakes, tak podobny az temer obslehnuty

zadna zavodní hra me nebavila vic nez NFS4

NFS byl simulator jenom v patem dile ktery do serie moc nezapada, pro simulatory jsou tu jine hry, to bych od NFS skutecne nevyzadoval ... uz podle nazvu "need for speed" bych neocekaval ultra realisticke zavody
      • NFS4 byl taky super dil, to urcite, ale rozhodne se mi zda lepsi jizdni model tam, nez v novem hot pršut. navic tam nebylo zadne dementni nitro a dalsi traparny typu iontove delo nebo jakou blbost to ti poldove strili.

ja nevyzaduju simulaci. staci se podivat na jizdni model u gridu, ktery byl po vypnuti vsech asistentu docela dost tezky. grid celkove povazuju za takovy optimalni standart na poli "arkadovych" zavnodnich her. auta se tam hybou proste nejlip. skoda, ze vetsina vyvojaru si jde svou (spatnou) cestou...
        • Jo,GRID,tam jsem měl opravdu pocit,že sedím v autě...A pak ještě Burnout-sice arkáda jak bič,ale neskutečně zábavná!!!
  • Nešla by nějak nastavit nízká kvalita? Mám komp tak akorát na 480p, dík.
  • ja si radsi pockem na novy Test Drive Unlimited...taky ne zrovna realny ale s volantem je to fakt zazitek zvlast pri pohledu z auta ;-))
    • Nesouhlasím, je tam hodně a opravdu hodně věcí, co ten požitek z nádherný grafiky okolí kazej. Kdo hrál betu ví. Z videí na youtubu to vypadá na idylku, ale uvidíte, že fakticky není. A jízdní model za to tentokrát nemůže.
      • ale ten pocit z jizdy je vyborny, je tam obrovskej vyber aut zpracovanych do nejmensich detailu vcetne interieru a kdyz mas volant a das si pohled z vnitrku auta mas fakt pocit jako bys to auto ridil :) a muzes mi napsat nejae ty veci co se ti tam nezdalo ??
        • Periferie - nelineární zatáčení, který nejde bez následků vypnout. Interiéry jsou hezký jen u některejch aut. Stejně zvuky. U nemálo modelů je to o hození drobečku na klávesnici. A chování okolních aut je totálně špatně. Brzdí nesmyslně na rovinkách, na metru zastaví (nestihnete zabrzdit), zrychlují s vámi (autobus v obci jede i 150). No a nejhorší je, že se vykreslují (pouze protijedoucí) auta asi na 200m. Takže zatímco ve vašem pruhu vidíte auto na půl kilometru daleko, z protisměru se vynoří doslova odnikud a srážce těžko zabráníte. Jízda po Ibize je boj o holý přežití, protože je s vámi na silnici banda doslova dementních generickejch imbecilů, který kvůli jejich nebetyčný blbosti často smetete (i když jedete relax), a který až nehezky často bourají i sami do sebe. Mimo to neuběhne 5 minut hraní, abych neviděl náhodný auto z dopravy říznout pravoúhlou křižovatku v dobrý sto padesátce bez smyku. Nepřeháním ani trochu. Tohle musí do plný hry zkrátka opravit, protože jestli to neudělají, tak bůh s námi. A s jejich tržbami zrovna tak. Pocit z jízdy je skutečně výborný, ale jen tehdy, pokud vám jde o rekreační, totálně nerealistický, závody a nevadí vám fakt, že se všechna auta chovají až nezdravě stejně. Zbytek byly samý pozitiva. Jestli opraví minimálně dopravu, tak se máme na co těšit. Ale jestli ne, tak... *9*
  • euro-boy to vidí takhle >>> http://i51.tinypic.com/ne9ds4.gif *12*
  • konečně známý hlas

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit