Přejít na výpis diskuzí
Need for Speed: Hot Pursuit - videorecenze (PC)
12.11.2010 | Lukáš Grygar
78 příspěvků
-
wow, ved to vyzera ako burnout a nie ako nfs. tym padom u mna jasna kupa
-
tradicne dobra robota od Lukasa Grygara,neviem ci to niekedy budem hrat ale recenzia sa mi kazdopadne pacila ;p
-
Neuveritelne ako nfs stale dokaze recyklovat dokola to iste a stale zarabat, nechapem ako to moze niekto kupovat.
Hra pre deti okolo 12 rokov :), vlastne ako ostatne nfs.
Radsej skuste TC servery v LFS. Omnoho lepsi "policajny" zazitok.
Inak pekna viedo-recenzia, dalo sa nato pozerat, a hlavne to pocuvat, tiscali je natom proste omnoho lepsie ako po minule roky. Len tak dalej. -
-
Ta první věta se hodí i k jiné hře,místo NFS bych tam s klidem napsal CoD
-
-
Nedokážu pochopit, proč to všude dostává tak vysoké hodnocení.. můžete mi to někdo vysvětlit?, protože mě to v pravdě nejde do hlavy podle mého je to odfláknutá práce naprostá kopie burnoutu s minimálními změnami. A z recenze mi přijde, že je to ještě horší než jsem si myslel.
Jestli to někdo chápete tak bych prosil vysvětlit. -
-
"odfláknutá práce naprostá kopie burnoutu s minimálními změnami" ... takže jestli jsem to správně pochopil, už jsi to hrál že? *2*
-
Podle videi to vypada nic moc. Podle tech co to uz hrali (a psali recenze) je to zabavny NFS, ktery navazuje na klasicky dily. Jako demo nebylo nic extra, ale pod osmicku novej HP zatim v recenzich nesel. Takze bud to EA dobre osefovali, nebo se to fakt dobre hraje, no. :)
-
-
Hm kvalitni video(co se tyce obrazu, zvuku, komentare), ale na to, ze to je recenze tak me prijde, ze me proste nedala dostatek informaci.. taky to vydeo obsahove neukazuje nic extra.. proste jizda krajinou.. nejaky waste protivnika a to je tak vse.. nevim co si mam o tom myslet... asi to, ze kdyz hraju Burnout tak si tuhle hru nekoupim, protoze proste nevidim dostatecny duvod. A tahle recenze me rozhodne nic noveho neukazala, naopak mam pocit, ze tam toho je mene nez v Burnoutu.. nejak to nechapu a omlouvam se jestli se s tim nekoho dotknu... rad bych si to zkusil sam, ale kdyz neni demo pro PC.. no tahle hra me viditelne mine a to mam NFS fakt rad :(
-
-
Taky mám pocit, že VR neříká moc o vlastní hře. Opět mi citelně chybí zmínky o jízdním modelu, který je podle mého divný
-
-
mne spis pripadalo, ze tam zadny jizdni model neni, na plnej plyn napalis do svodidel a za dve sekundy uz si opet mazes plnou rychlosti ... nejhorsi na tom je, ze se to takhle vetsine lidi libi a zase to vydela spoustu prachu i kdyz je to hovadina jako remen *9*
-
-
-
Luxusní bug.....ve zpetnem zrcatku na mijeném autě:)))))
-
Název hot pursuit už byl použitý 2x. A stejně jako po 3. pokaždé bez dalšího podtitulu. V žádném předchozím díle hot pursuit se nedalo kromě barvy vizuálně tunit. V předchozích dílech HP se objevovali i konceptní vozy které se nikdy nevyráběli a fungovali jako specialita této série v sérii. Když započítám i High stakes (Road Challenge) protože se jendnalo o přímého následovníka NFS3: HP.
Otazky k "recenzi":
-Jsou i v této recenzi nějáké ty konceptní speciality ?
-tunning ? vidzuální, výkonostní žádný?
-nároky na HW?
-potřeba internetu k instalaci, hraní SP a MP?
-ovládání na klávesnici vs volant, využití volatů obyč vs pořádné typu logitech G27.
-rozdíl 2wd vs 4wd ?
-ovlivnuje počasí jizdní vlastnost ? -
-
Spousta odpovedi: http://www.eurogamer.cz/articles/need-for-speed-hot-pursuit-recenze
-
-
http://games.tiscali.cz/recenze/need-for-speed-hot-pursuit-recenze-54139
-
-
Huh? Kolega mel spoustu otazek a ve videorecenzi na ne odpovedi nenasel. Nevim jestli cetl textovou recenzi na Tiscali Games, ale tam taky nejsou. A nevim jestli cetl textovou recenzi na Eurogameru, ale tam se neco z toho dozvi.
-
-
-
-
-princip kariery ? odkroutim si 100/100 závodů a hotovo nebo je tam příběh ?
-bezohledná idiocie tuzemských pirátů patří do recenze hry uvedené na renomovaném webu? NE ! Nepatří, jdi si mindráky hojit jinam.
-bude k video recenzi doplněk, tedy kromě multiplayeru ?
-shlédnul autor jiné recenze závodních her aby věděl co by měla taková recenze obsahovat ?
-Zná/hrál autor předchozí díly NFS tedy kromě SHIFů ?
-Nové HP mají být návrat ke kořenům, je ale pravda že ve hře nejsou zádné okruhy? -
-
ja se pripojuji tvoje komplexi nikoho nezajimaj idiot recenze na piič......
-
Ať se ti to líbí nebo ne, ať už podle tebe "mindráky" do recenze patří nebo nepatří - v recenzi to je, pěkně hezky na konci, a ty s tím naděláš VELKÝ PRD! Proto se ti vysměju.
-
-
ZABAL TO bez ukoncit svuj nudnej zivot......
-
-
Tenhle dil NFS zadny "pribeh" nema.
-
-
fajn videorecenze . Dotaz: Má hra nějakej klasickej online/LAN MultiPlayer? nebo jenom ten "ultimátní supermoderní" Autolog
-
Jen mala otazka..
Ma to Co-op pro hrani ve 2 lidech na jedne TV u Xbox verze?
Predem dik za odpoved -
-
Hra lokalni splitscreen nepodporuje viz treba http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/15/988106.page
-
-
takže všechen multiplayer bude jen přes ten "úžasnej a pokrokovej" Autolog :-( A to sem si to chtěl koupit :-( By mě zajuímalo co se Criterionu nelíbí na klasickejch MP možnostech jako Split-Screen,LAN,Dedic.Servery apod. daj tam nějakej monstrózní FB-like sh*t
-
-
Na konzolích by to mělo mít SplitScreen. (nevim jak u PC - tam se bojim že je jenom ten Autolog)
-