Přejít na výpis diskuzí
Need for Speed: Hot Pursuit - videorecenze (PC)
12.11.2010 | Lukáš Grygar
78 příspěvků
-
jsem nadrzenej *12*
-
Super hra a jenas na Multiplayeru uz hodne.
-
No nevym jak vy ale ja zacal bejt flustrovanej po 6 odjetem zavode kde jsem zkoncil 2 a pak us to slo z kopce nedokazal sem se udrzet skoro ani v prvnich 3. Nevim ani kde se nastavuje obtiznost a jetli se neda nastavit tak tahle hra pro obycejneho hrace nebude muze se snazit ale bude flustrovany z toho ze se nemuze umistit do prvni 3.
Mohli udelat aspon pribeh jinak to vypada jako NFS3 jen v novem kabatu v te dobe to byla namakana hra ale dnes.
Se znackou nfs to jde ke dnu po Pro Street Shift s velkeho zklamani Motor City Online ktery se skoro ani na pulty obchodu nedostal. Nejvic me po Porsche prilaka Underground verze.
kdyby do Underground pridali honicky s policajty mohlo by to byt to nejlepsi ze znacky NFS. -
euro-boy to vidí takhle >>> http://i51.tinypic.com/ne9ds4.gif *12*
-
Zklamání.
Začnu grafikou: Krom rozlišení lze nastavit jen kvalita stínů. Žádné AA či AF. Přes ovladače jsem to též nerozchodil. Hra nevypadá zle, ale takový Burnout: Paradise se mi líbil více. Takový míšmaš všeho, a nic dotáhnuté do perfekta. Jediné co je zajímavě ztvárněno, je jízda v noci a za deště. A v tom je další kámen úrazu. Na to jak hra vypadá tak mít za deště 50 FPS bez AA je smutné, do toho mikrosluttery a hra je rázem s těží hratelná. (nvidia GTX 460 OC)
K ovládání: čekal jsem perfektní akrádu ve stylu burnoutu, ale ejhle, oni se tam snaží narvat reálnější prvky, a ono to "překvapivě" nefunguje. Holt další nečekaný políček. Tratě široké, provoz téměř nulový, policajti nudní, nehorázný catch-up. Auta jedou pocitově strašně pomalu.
Ve hře je znát mnoho odkazů na pvotní díly, jak už jistými scenériemi, tak výběrem vozů s komentářem sličné slečny.
-bude k video recenzi doplněk, tedy kromě multiplayeru ?
-shlédnul autor jiné recenze závodních her aby věděl co by měla taková recenze obsahovat ?
-Zná/hrál autor předchozí díly NFS tedy kromě SHIFů ?
-Nové HP mají být návrat ke kořenům, je ale pravda že ve hře nejsou zádné okruhy? -
-
ja se pripojuji tvoje komplexi nikoho nezajimaj idiot recenze na piič......
-
Ať se ti to líbí nebo ne, ať už podle tebe "mindráky" do recenze patří nebo nepatří - v recenzi to je, pěkně hezky na konci, a ty s tím naděláš VELKÝ PRD! Proto se ti vysměju.
-
-
ZABAL TO bez ukoncit svuj nudnej zivot......
-
-
Tenhle dil NFS zadny "pribeh" nema.
-
-
Název hot pursuit už byl použitý 2x. A stejně jako po 3. pokaždé bez dalšího podtitulu. V žádném předchozím díle hot pursuit se nedalo kromě barvy vizuálně tunit. V předchozích dílech HP se objevovali i konceptní vozy které se nikdy nevyráběli a fungovali jako specialita této série v sérii. Když započítám i High stakes (Road Challenge) protože se jendnalo o přímého následovníka NFS3: HP.
Otazky k "recenzi":
-Jsou i v této recenzi nějáké ty konceptní speciality ?
-tunning ? vidzuální, výkonostní žádný?
-nároky na HW?
-potřeba internetu k instalaci, hraní SP a MP?
-ovládání na klávesnici vs volant, využití volatů obyč vs pořádné typu logitech G27.
-rozdíl 2wd vs 4wd ?
-ovlivnuje počasí jizdní vlastnost ? -
-
Spousta odpovedi: http://www.eurogamer.cz/articles/need-for-speed-hot-pursuit-recenze
-
-
http://games.tiscali.cz/recenze/need-for-speed-hot-pursuit-recenze-54139
-
-
Huh? Kolega mel spoustu otazek a ve videorecenzi na ne odpovedi nenasel. Nevim jestli cetl textovou recenzi na Tiscali Games, ale tam taky nejsou. A nevim jestli cetl textovou recenzi na Eurogameru, ale tam se neco z toho dozvi.
-
-
-
-
no nehral som demo,ale z videa to vyzera,ze ako policajtovi mi bude stacit trepnut tak 5x do pirata a ten bude na totalku..... *6*
-
-
Jenomze nejdriv toho pirata musis dohnat a to neni sranda *5*
-
-
Nešla by nějak nastavit nízká kvalita? Mám komp tak akorát na 480p, dík.
-
Spíš bych udělal předělavku NFS U2.
-
-
vidis to, ja treba ne *3* kam ted nfs de od shiftu, tak to mi naprosto vyhovuje
-