Přejít na výpis diskuzí
Need for Speed: Payback opisuje od Rychle a zběsile
2.6.2017 | Adam Homola
56 příspěvků
-
Vtipné je že kdyby se to jmenovalo Payback tak by se ozval někdo kdo již ten název použil.Takže bohužel.
-
Zzzz zase tma a zase nuda *6*
-
Dle noci a podtitulu Payback to možná naváže na ten odpad z předminulého roku... fuj *11* *12*
Proč neudělaj něco aspon styl Most wanted ( ten starší)
Grafika bude hnusná a ten blur fujjj -
-
Ten starsi MW mel moc arkadovy jizdni model, cheatujici policii a zadny model poskozeni.
-
-
Undercover nebylo špatný ale už troxczhu přehnané až vrtulník a 20 superporschí mě dokázalo zaklínit a zablokovat že sem musel zastavit lol a ten příběh ? ha ale když to srovnám s tímhle odpadem zlatá hra ani ten HP2 nebyl zlý. Run se docela dalo Carbon taky. MW ani Carbon sem myslím nedohrál. Underground starý ani nehrál.
-
-
-
FaF není FaF bez Vina, Rocka a dalších borců...
-
-
NEVÍM JAK VY ALE PRO MĚ OSOBNĚ NEJVÍC VYHOVOVAL NFS HOT PURSIT 2010.Ty neměly chybu.u NFSMW2 KDYŽ ČLOVĚK CHTĚL TROCHU SI ZAJEZDIT TAK SI MUSEL DOKOUPIT TĚCH X NĚKOLIK DLC ABY TO MĚLO ŠTÁVU A OD TÉ DOBY UŽ NFS STÁLY ZA PRD.NEJHORŠÍ BYLY RIVALSKY a NFS 2015,protože tam nic jiného než že se jezdilo pořád v noci a musely se dělat nesmyslné úkoly hlavně samé driftování akdyž to člověk neodjel tak se nikam nedostal.nehledě na to ,že některé (spíše hodně)věcí nefungovalo jak by mělo.
-
Booože to bude ale zase sra*ka. Jediný dobrý filmový NFS bylo Most Wanted (2005) a poslední NFS který stálo za to byl SHIFT 2, zbytek těžká bída. Vůbec tomu nevěřim po výtvorech jako The Run nebo
Rivals od stávajících vývojářů. Ghost Games je příhodnej název pro vývojáře posledních NFS... -
-
SHIFT? to byl ten pseudo simulator ?? *7*
Mě se líbilo i pro street i když ani jedno nebylo NFS. Hůř už klesnout nemohli... -
-
Na pro street vzpomínám strašně rád. Nedrželi se svýho klasickýho NFS stylu, přesto to ale byla výborná závodní hra.
-
-
Furt lepší než undrgraund srajda, byla to arkáda ale zábavná hlavně ve 160´ otočka na střechu :P
-
-
Jop, SHIFT a SHIFT 2 jsou výborný hry, který ale bohužel nemaj s NFS nic společnýho. Pseudo simulátory jsou to parádní. Full realistic simulator by mě vážně nebavil ale tohle byl takovej zlatej střed v hratelnosti pro mě.
-
-
-
Jen bych rád věděl jestli bude fungovat klasický volant nebo zas jen GAMEPAD JAKO U NFS RIVALS.
-
Jak jsem predpokladal, dalsi reskin tunungu a debilniho hip hopu a blbecku s cepicemi ze by mohli navigovat letadlo na pristani. Dekuji, nechci. Neni nad NFS II: Special Edition, NFS 3: Hot Pursuit, NFS: Road Challange (High Stakes), ale predevsim na NFS: Porsche, NFS: Hot Pursuit 2. Od roku 1996 - 2002 byla serie na vrcholu. Paradni trate, auta, arkadove zavody, zadne nesmysly ve stylu mestskych zavodu a tuningu pro decka. Od prvniho Undergroundu se jedna az na serii Shift o traparny pro kidy.
-
Pamatujete nekdo na Mafii 1? Solidni jizdni model a slusna AI policie, napinave honicky. Tak tohle bych bral akorat zasazene do soucasnosti + vizualni tuning. Pak bych byl spokojenej.
-
-
Co ty minusy?
-
-
to znamená, že na tebe hází každej bobek
-
-