Přejít na výpis diskuzí
Need for Speed: Payback přetéká akcí a zpomalenými záběry
11.6.2017 | Patrik Hajda
29 příspěvků
-
to spomalováni videa je na prd u každe hry ale horší je když závody aut na PS nejdou ovládat volantem ,ale jen Gamepadem. To je nejhorší. Jen by mě zajímalo jestli jdou i na volant nebo zas jen na ovladač.kdo to vymyslel.jěště jseem neviděl ,že bych jsi sed do oktávky a mysto volantu tam byl Gamepad.jak je to vlastně u těhle NFS.jDE TAM VOLANT NEBO NE.
-
NFSU bylo ale taky fast and furious wannabe, ty revolucio :D
-
A NFS Underground 1 & 2 se podle tebe přiživoval na čem? *6*
-
jasně no, ten počet restartů a reimaginací série přímo přetejká sebejistotou
-
Tak toto bych ohodnotil jako.....hrozné. Můžu maximálně vzpomínat na staré časy....... to bylo NFS bomba! Teď už to nestojí ani za řeč.:-(
-
Jestli tam bude slow-mo po kazdym nabouranym protivnikovy, tak samotna gameplay se asi hodne rychle omrzi.
-
Nevykecavat se a hrat Inquisitora, nebo na tebe prijde Lukas!
-
Snaha trošku se povozit na vlně absurdity (nikdo nečeká od NFS realismus) rychle a zběsile je celkem zajímavá, uvidíme, jak to přijmou fanoušci...osobně rád přestanu jen závodit a dám si takovouhle blbost, pokud bude svižná a zábavná :)
úplně vidím jak se někde vyloupne digitální Vin :D -
To budu predaje, 1 zo 100 ma hru rad, vidim tie zisky
-
takze potreba trhu je fast and furious wannabe (si myslim stacia filmy, nikdy som si pocas pozerania filmu nepovedal, to by bolo super hrat to ako hru), hm, to je skoda, od vtedy co skoncil povedzme most wanted (2005, nie ten novy skutocne uchvatny diel), tak v podstate NFS umrel, skusali to skusaju to a nic. Stale si myslia, ze najpotrebnejsie co nejaky ten diel NFS potrebuje je honicka s policajtmi ci nejakymi zaporakmi a nie super arkadove preteky ako NFS U2 ci Underground prvy, skratka pre mna asi jedny z naj dielov a hovorim posledny co my to ako tak pripomenul bol prave most wanted z 2005, potom uz pri carbon to bola len taka nadej na ozivenie ako tak undergroundu, ale len nadej. To co predviedli na E3 som len cumel a padla sanka, co to za blbost urobili. Ja uprimne neverim, ze to dobre dopadne a uprimne nemozem na to zabudnut dost rychlo na to aby sa my to nevratilo v nejakej nocnej more. Skutocne priserne. Uprimne si myslim, ze sice Criterion vie robit svoje dobre, NFS znacku poslali do vecnych lovist. Netusim, ci je to schvalne, alebo ako, ale neverim nemozem uverit, ze fanusikovia byvali ty co este maju v pameti NFS Undergroundy, chcely fakt nieco take. Je my to luto, s touto seriou som akosi vyrastal, NFS4 bola jednou s prvych hier co som hral na vlastnom PC a predtym prvy druhy NFS, treti diel ma akosi minul, ale neskor som si zahral aj ten diel. VSetko bolo super do hot pursuit (znamena NFS 6), a potoom prisla revolucia v podobe Underground a potom to zacalo umierat. Ja by som ked uz nic ine a ked aj bez tuningu tak spet ku korenom, tzn NFS1-6, to znamena kupit auto, jazdit snim, vyhravat preteky, kupit ine auto a dalej a dalej a jazdit na neokukanych aj ked vymyslenych zaujimavych tratiach s paradnou hudbou atd. Radsej to ako toto co tu ukazaly, toto nech si strcia niekam (to som sa vyjadril velmi civilizovane)
-
nerobi hru EA ale Criterion, ale asi je to aj tak jedno, NFS sa stal hm skor prestal existovat
-
Už podle hlavního obrázku to vypadá na solidní humus... nicméně něco podobného zkusily již v Undercover a nedopadlop to nejlíp ale to nakonec bude parádní hra o proti tomuhle... což je snad ještě mnohem horší.
-
Teday jako musim rict, zetrailer mne nadchnul vypada to fakt dobre. Jako je videt, ze to fici na frostbitu, takze je to jako bych hral BF1 s autama, ale grafika je pekna. Vypada to, ze to ma i pribeh, sice jiste plnych filmovych klise atd, ale tak mele jsme rad i 2005 MW, tak by se mi mohlo libit i toto. Navic to neni nejake zaprdene mesto, ale jelo se i na venkove, takze parada. Jestli pujde plne modifikovatelny tuning a budou tam Lamba, mohl bych i do toho jit
-
Trvalo to temer 10 let, ale nakonec to criterion dal, Burnout Paradise ma pokracovani ... jen se teda jmenuje NFS.
-
Ja se obavam ze par jedincu co breci na forech nepredstavuje kupni silu. Oni na to maji sofistikovane metody a cele tymy kvalifikovanych lidi, kteri dohlizeji na to aby byl produkt co nejvice optimalizovan pro potreby trhu.
-
Jop, přitom u NFS15 už šli tím správným směrem, kdyby to mělo lepší fyziku a tuning, tak to mohla být hodně slušná hra. Letos se prostě zabili, s Forzou na PC už po tom neštěkne ani pes.
-
Jak řikám já jsem hrál až Hot pursuit 2 demo na PS2 a to mě celkem bavilo ale jsak mi bylo již dříve řečeno o tom prý NFs nikdy až tak nebyl... tak nevím to co jsem hrál v těch devadesátých letech tam tě taky honila polixcie a dala ti pokutu a když tě chytla po 3 tak si šel za katr a byl konec hry.
Dokonce i zablokovala volant... na tohle si pamatuji. To bylo hrozně dávno na PSX sem nehrál. Tam jsem hrál jen dema z OPS1 magazínu Derby a Tocu. NFs néé.
Když ted vzpmínám to co jsem napsal na hoře bylo vlastně v době kdy jsem měl PC takže jsem hrál to HOTPS2 na PS2 demo. Dříve.2002-03. -
Mě nejvíc bavil třetí díl Hot Pursuit na PSX :)
-
Hůř už klesnout fakt nemohli, to řikám jako člověk co hrál NFS ) nepočítaje nějaký první nebo jaký díl v roce 95-97 u táty v práci) až od NFS Most wanted. MožnáUnderground ale to si fakt nepamatuji.
-
haha nalozeny kamion reze zakruty v 100mph, to uz i wacky wheels ma viac fyziky...