Need for Speed: Porsche Unleashed a Underground 2 byly nejlepšími díly série, ale dnes by neuspěly
-
Jeste dovetek, hru z historii znacky jako Ferrari, Lamba, nebo Alfa Romeo bych si zahral okamzite
-
Nevim jak Underground, ale vzhledem k tomu ze uvazuju o koupi Heat a to proto ze hodne pripomina Undegroundy, takze usudek novinare jaksi nesedi.
O Porsche se nema cenu bavit, sice nebyl vizualni tuning ale bezkonkurecni jizdni model na pomezi arkady a simulace, skvely trate, soundtrack, Porsche je legenda a udelat podobne promakanou zabavnou hru, tak jim hraci utrhaji ruce.
-
NFS a moje nejoblíbenější auto Italdesign Scighera:) Kéž bych tuhle krásku viděl i v nových NFS.
-
To rozhodně nebyly.
-
Podobně se už kolik desítek let předpovídá zánik PC herní scény a přechod na konzole.
-
Nejlepší bylo rozhodně původní Most Wanted ;-)
-
Neuspěly? Netvrdili to samé "novináři" o klasických RPG, strategiích či dokonce o Doomovi ? Vážně by mě zajímalo, kdy se novináři za posledních 10 let trefili do "vkusu".
-
Porsche Unleashed je imho nejlepší NFS hra všech dob, za remake bych moc rád, určitě nejsem sám, spíš si myslím, že by byl problém s licencí, o exkluzivitu EA přišlo v roce 2016. Toho že by se renake neprodával bych se nebál, ale nechápu proč jí do toho roku 2016 nevyužili, fanoušci včetně mě by jim urvali ruce.