Přejít na výpis diskuzí
Need for Speed: Rivals představuje funkci, která bude všude
18.10.2013 | Adam Homola
88 příspěvků
-
Tuning NFS zmrsil. Hlavne ten vizualni. S undergroudama sla serie do kytek, az HP od Criterionu byl dobry ala NFS 3 a 4. I kdyz teda hudebne slo NFS do kytek uz od 4, kdy zrusili koncept svych rock pisni a zacali licencovat techno/rap/hiphaphop zpivanky.
-
Jo. Jasně. WRC a GG Extreme jsou konkurence pro NFS jak vyšité...
-
Musím říct, že kdyby v Hot pursuit 2010 nebyly ty debilní EMP kanóny, a hřebíky by měli jen policajti, tak bych řadil HP 2010 k tomu lepšímu průměru. Jenže ono tam byly EMP kanóny a zdrhači mělou stejnou výbavu, jako policajti. A to už prostě nezkousnu. Stěží zkousnu exotický vozový park policejního osazenstva, ale scifi gadgets, fakt ne.
Pro mě NFS skončilo rokem 2000. Dobré hry byly ještě U1 a U2, ale už to pro mě nebylo NFS. -
To víš. Policejní chase dle EA. Mě to taky pěkně sere. A proto už nové nfs nehraju, Je to už moc scifi. V NFS IV alespoň hřebíky nejezdily samy po silnici a o EMP dělu nemohla být ani řeč...bylo to pěkně tělo na tělo a vyhrál ten lepší...
-
Neznam, znam jen Scars. To byla simulace a my se bavime o arkade nejaky dalsi napad?
-
Zahrej si trojky, nebo čtyřky. Možná budeš překvapen, jak zábavné umělo NFS být. :-)
-
Ale modely aut to má pěkné, už se těším až je někdo převede do GTAčka, abych si s nimi užil pořádnou honičku s policajty. *1*
-
Arkáda, která si hraje na ještě větší arkádu? Ok, teď chápu proč Laborghini v The Run jelo 340Km/h na totálně zasněžené cestě. *2*
-
Je fakt, že v těch prvních nebyl a nemůžu posoudit, jaké byly, protože jsem je nehrál, ale od Undergroundu až po Carbon se vlekla šňůra těch tuningových dílů a co si pamatuju, každého koho jsem se ptal na tom nejvíc bavil ten tuning.
-
Poulicni ano, povidej prehanej ktere myslim nove , jen ty nove ? *7*
-
A co třeba pCARS? To nablije do ksichtu všem těmto rádobyzávodním hrám
-
Pravda no.
-
Jack1947: Jsou i jiné závodní hry než NFS.
-
Arkáda co si hraje na simulaci? WTF? Pořád lepší arkáda co si hraje na simulaci než arkáda, která si hraje na ještě větší arkádu, jako ostatní díly NFS... Shift byl úplně zlatý oproti těm ostatním paskvilů, co vychází teď... Nejlepší NFS byly stejně od jedničky do pětky, pak ještě Underground 1 bylo docela příjemné osvěžení, až na ty opponenty, kteří vždycky zázračně zrychlili, aby jim hráč náhodou neujel... Nějak nechápu, že je NFS pořád tak populární, když i v GTA5 si člověk s autama zažije lepší závody a lepší honičky...
-
A ty tohle snad vypustis? Tomu sam neveris. Tohle jak jiz jsem psal si zahraje minimalne 80% hracu na to nemusim byt sarlatan abych to dokazal uhodnout. Lepsi to nebude, tak to jeste muze byt horsi. *7*
-
Tohle je spíš věc názorů. Já respektuji NFS Porsche Unleashed, ale popravdě ty sladké slova o něj moc nechápu a že já ho hrál dlouho. Naopak MW byl pro mě svou atmosférou a soundtrackem jedinečný a rád na něj vzpomínám. Avšak na označení propadáků se asi shodneme zmíněné ProStreet, Undercover, The Run či jak píšeš i Carbon, je šlápota hodně vedle. NFS Shift jsem hrál samozřejmě taky a možná byl po třech propadácích jménem Carbon, ProStreet a Undercover malým světlem naděje, který uvítalo spoustu hráčů po všech těch propadácích, ale to nic nemění na tom, že je to jen mírně nadprůměrná hra. Ok to je věc asi každého, nikoho nechci prudit, že jeho oblíbená hra je kus hnoje. Shift měl štěstí v neštěstí, že byl udělán po Carbonu, ProStreetu a Undecoveru, proto tak dobře vynikl.
-
vypada to na pekne zmrveny a zmateny zavody... :/ mozna v dealu po pul roce uvidim..
-
To je zajímavé, mě vždycky přišel tuning aut (a zejména ten vizuální)jako něco, co se hodí tak akorát k cirkusákům a vrozeným komediantům. V NFS bych ho nehledal.
-
Tech nesouhlasu, asi bude i vice. *15* Kazdopadne , to ja nevim co jsem hral "aktivneji" za NFS, hlavne nejsem az takovy pc nostalgik vlastne nejsem nostlgik vubec. At si kazdy vylozi zdali to je spatne ci ne. Pro street se podle mne dalo , Undercover prehnanejsi , trochu blbost snazici se velmi spatne vest na Most wanted jmenu, Carbon nebylo spatne (kopirka MW jen uz ne v tom meste ale nekde v jinem meste s kanonem) The run, experiment co nevysel. Most Wanted dohral ale byla to spise nastavena kase bez urazky NFS jako Burnout takhle ne, nebylo to zle ale uz se to zdalilo od NFs zabehnutych principu docela dost. Underground se do jefnoho pytle hazet neda, pac zavody a zavody ciste ilegalni to je rozdil. Tot muj pohled na vec. NFS ONLINE jde mimo mne uplne, i kdyz jsem to docela zkusit chtel nak me to pak pustilo. *3*
-
Hmm, začnem netradične odzadu, ja som len rád, že sa nepúšťajú do remake undergroundu lebo by to dopadle zle nedobre, už teraz si viem predstaviť koľko dlc a aké všelijaké nezmyselné predobjednávkové bonusy by tam boli a ešte k tomu všetkému by to stálo za prt.
Ak mám pravdu povedať tak most wanted z 2005 mi skoro vôbec nesadol, ale naopak tento remake spred roka mi sadol ako riť na šerbeľ, tak isto ako staršie hot pursuit, ktoré mimochodom hrajem ešte dodnes. Tvrdiť, že shift bol "shi*t" je podľa mňa viac než zcestné, väčšina si myslela, že shift je najlepšie need for speed za posledných pár rokov, a číslá neodrbeš :)
Ja osobne som začal s nfs hrami práve hot pursuit teda trojkou a mojou zatiaľ najobľubenejšou nfs hrou stále ostáva neprekonaný nfs porshe unleashed spolu s underground 1, naopak za najväčšie braky považujem práve pro street, undercover, the run, alebo carbon.