Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Underground pravda, mohl by byt nebo prinejmensim neco na ten zpusob. Z NFS se zacina stavat krom konzumnimu mainstreamu i recyklovana kejda pomalu az ozvlastnena moznostmi... bla bla
    Da se s tebou souhlasit i nesouhlasit - Shift tenky led, simulace se do nfs serie moc nehodi, Shift2 "spalime se jeste jednou" jistota je jistota. Most wanted (nove) to bych ani moc neresil. Ted to chce aby ze sebe vytahli maximum, jinak to bude zase recyklat a o nej uz "skoro" nikdo stat jiste nebude. Jak jiz jsem psal onehda zaparim ale jen z duvodu ze konkurence je nulova. Navic jedinna stravitelna zavodni hra co vic no. Vic uz nic Minimalne pro ted. *4*
  • Dovol, máš na to právo, ale zase já si dovolím nesouhlasit s tvým komentářem, jelikož Shift byl spíše sh*t s prominutím (arkáda co si hraje na simulaci je směšná a pomalé načítání aut a celkové nedostatky ze Shift dělají průměr a jen průměr, jenž vypadá dobře jen na oko) a co se týče Most Wanted, ten byl vydán 2005, pokud myslíš teda ten starý. Jediné Hot Pursuit si pustím k tělu. NFS hraji od druhého dílu a teprve od roku 2007 to podle mě jde ke špatnému stylu hry. Napsal jsem tam 1994 až 2007, protože hrozný ProStreet vyšel v roce 2007, to byl pro mě pomyslný infarkt série NFS. Nejde spíš o to jaká je hra dobrá, vždy se najde černá ovce v sérii, ale štvát se do simulace pardon něco jako simulace v případě NFS je při nejmenším sebevražda, která se trestá. Takže není divu, že se NFS (konkrétně prve u Hot Pursiut) snažilo navázat na starý styl hry tedy klasické honičky s policií. Pak vybočili kvůli The Run, poté přišel známý MW2, kde autoři nechtěli po tom všem zmatku riskovat, takže pravděpodobně (ať už úmyslně nebo ne) přešli na jistotu jménem Bournout a ještě k tomu dali název MW pro lepší efekt. Teď se série vrací opět ke starým honičkám s policií alá Hot Pursiut, i když sporťáky s velkým nápisem policie schované a číhající na rebely silnic, vypadají velmi nereálně. Těžko jestli jim to mít za zlé, nicméně osobně bych byl raději za nový Underground.
  • mdkGT
    hahaha
  • Mato1987
    dovolím si nesúhlasiť, kedže carbon a prostreet boli podľa mňa totálne šmejdy a na druhú stranu hry ako shift, hot pursuit a most wanted celkom zábavné záležitosti.
  • Mato1987
    Čo ja viem, keď som si pozrel toto video http://www.ign.com/videos/2013/10/18/need-for-speed-rivals-developer-commentary tak som na vážkach momentálne, pôvodne som nemal v pláne si hru zaobstarať ale multiplayer vyzerá byť celkom sranda tak ako to bolo u most wanted a hot pursuit, takže silne váham :)
  • tvé
  • C-BEAM
    presne tak, na udergroundy s*re pes.
  • Jack1947
    Na houbach to bylo lepsi. *3*
  • hmmmm ...mamino vemeno ...to byly casy :)
  • Jack1947
    Jn, dokud ti neprostrelily hlavu (Toz to je i v GTA V.) Jinak souhlas hlavne u protivniku bi mohli nejake to pozkozeni dat, pac je nuda kdyz vi se rozmlatite a oni dokazi stat na ceste jak prikovani.
  • souhlas, tuning je zabava, alespon vizualni tuning
  • proč ne, mohl bych je vytlačet z cesty nebo do jinych aut a nebo do nich vrazit zboku ale asi ne v nejvyssi rychlosti atd. Co si pamatuju nariklad v mafii 1 jsem policajty docela ničil a tam auto nevydrželo uplne všechno
  • Nikdy nepochopím, proč z NFS vyštípali tuning. To opravdu každého baví JENOM honičky s policajtama? Jasně, proč by to tam nemohlo být, ale podle mě mělo NFS duši hlavně kvůli tuningu.
  • jj aspon nejakou, viditelnou, cititelnou, destrukci auta... no pak bych asi nemohl "efektne" prerazet ty policajty ze? :-)
    No me bavil MostWanted pro sve promenne prostredi, a akcni arkadovost. Tahle "epizoda" vypada celkem slusne, ac ta fyzika auta je uz i na mne moc EXTREM. Takhle prilepene auto na ceste v zadne hre neuvidite. :-)
    Stejne nejhezci zavody sem zazil v NFS3 a mezi tema krasnyma mapama si tu jizdu pri desti uzival. Skoda... takove neco se uz jen stezi zopakuje... ted musi byt v zavodnich hrach jen same slunicko, nebo totalni tma.
  • Jack1947
    To je pravda, vetsina novych NFS, nemela zadne az na Most Wanted a tose mi nelibilo (zjevne). Jinak to je prehnane sak je to stale arkada stuj co stuj.
  • ja bych si pral aby tam bylo alespon nejake poskození, kdyz napriklad v rychlosti 300km/h čelne bouram tak by mel byt game over a ne že se nic nestane.
  • ProStreet vyšel roku 2007. Carbon byl průměr, ale ještě si to nehrálo na simulaci, když to byla přitom arkáda jak koza chlupatá.
  • Nejlepší byl NFS Porshe, ale to si ještě cucal mámino vemeno *15*
  • hznk89
    Auta v Rivals budou "střílet" elektřinu jo?
  • Jakože Carbon a ProStreet byly ještě dobrý hry? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit