Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • o co jde? kdo dnes nema pripojeni k siti? *7*
    • to jses tak kratkozrakej, ze nevidis o co jde? vubec nejde o nejaky debilni pripojeni, ale o to, ze ti ta hra za 2 roky treba uz nepujde spustit, protoze prestala vydevalat a tak ji holt odstrihli servery, smula, nezahrajes si ani kampan pro 1 hrace, kvuli tomu pripojeni...
  • Ale zahraju a zdarma :D
  • EA ani korunu, dokud nezacnou zase delat poradne hry.
    • takze nehravas hry od EA? ...citit z teba pozerstvo.
      • Takze kdyz nejim parky z mouky a kopyt a radsi si zaplatim ty s masem tak jsem taky pozer? *15* Jsi blb.
      • jak prisels na to, ze je nehraje? pouze za ne neplati, to jsou dve rozdilny veci...
  • Nepoučí se a nepoučí se... EA už je jenom další zkorumpovaná americká korporace.
    • Samariel
      Na tohle tvrzení už jsem alergickej, nechápu, že většina hráčů kope do EA. Je pravda, že vydávájí hry, jako Baťa cvičky, ale tvrdit, že Need for Speed hry jsou blbé, je krátkozraké. A teď si do mne kopni!
      • nejen blbe, ale spis uplne d3bilni, sami to priznali a proto minulej rok radsi nic nevydali...
        • Samariel
          Náhodou já považuji díly jako Hot Pursuit z roku 2010 a ten nový Most Wanted za vydařené.
  • Jakoukoli hru si zahrajete offline.... :-P
    • Ne asi *1* *1* Tunngle to jistí *1* *1* *5*
  • Online ach jo...
    Dneska sem si konecne zahral prvni dil a sem docela prijemne prekvapenej.
    • Opravdu? NFS, který se vlezl na 1-2 diskety jsi hrál v dnešní době? Rozjet se to dá, ale na dnešní dobu to až tak dobrý není, takový NFS 5 tedy Porsche bylo revoluční a dalo by se hrát i dnes.
  • Blue.Shark
    Jen pro jejich vlastní dobro doufám, že "silnou singleplayerovou kampaní" nemyslí něco jako "Pepa mě obral o sto pětku a já teď musím porazit celej jeho trabanťáckej gang, abych ji dostal zpátky".

Mimochodem se mi stala zajímavá věc. Vyhrabal jsem z šuplíku Rollcage Stage 2, a přestože je po všech myslitelných stránkách horší, než poslední NFS, co jsem hrál (Carbon), naprosto neuvěřitelně mě narozdíl od NFS baví. Neúspěšně se snažím přijít na důvod.
    • to, ze je neco jiny, neznamena ze je spatny, vem si, jak vypadalo rollcage 1, a rollcage 2 je uplne ve vsech ohledech rozsireny a vylepseny, ja jsem za mlada na PS1 nahral dost mozna i tisice hodin na rollcage stage 2
      • Blue.Shark
        Mně právě přijde zajímavé, že NFS zahrnuje fyziku, pokročilý jízdní model, tuning, otevřený svět, snaží se o vyšperkovanou grafiku, vylepšování všeho možného a také o příběh...a hra z roku 2000, která nenabízí téměř nic z uvedeného je paradoxně mnohem zábavnější. Že bychom objevili díru na trhu? :))
        • kubi-wan
          To je díra, kterou si (jako mnoho dalších děr) vývojáři sami vykopali.
        • driv to totiz byla hratelnost v nejcistsi forme, dneska na to nalepej 50 veci, ktery nevynikaji v nicem a cely to potom pusobi jako matlanina, ktera proste nezaujme, kdyz nedela nic lip, nez predchudce
    • kubi-wan
      Důvod je jednoduchej: Je to prostě dobrá hra *1*
  • Já to nebudu hrát ani s připojením internetu :-)
    • Doslova hipízácké orgie.
    • Jazz
      To jsi fakt drsnej. *1*
  • Plati pro pc nebo pro vsechny? Jestli pro vsechny, tak si to holt nekoupim, no. Nechci hru, ktera prestane za rok az dva fungovat, protoze se nekdo rozhodnul vypnout online servery.
    • Čteš pořádně? Pro všechny.
  • Když to není na X360 tak ať si to strčí někam a s neustálým online připojením už tuplem. Nebrat.
    • Na co vyvíjet novou hru na 9 let starou zastaralou konzoli ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit