Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hnisavec
    posledný dobrý NFS bol reštartovaný Most Wanted
    • palver
      Poslední dobrý díl byl Porsche Unleashed...
    • Restartovaný Most Wanted je příšerná srajda, která původnímu Most Wanted nesahá ani po kotníky a je to jedno z nejhorších NFS...
    • posledni dobry NFS bolo hot pursuit 2010
      • Poslední dobrý bylo ještě Carbon,ale nejlepší podle mě Most Wanted klasický,ty honičky s cajtama neměly chybu *14* Těsně zatím U2 pro mě *4*
      • Hnisavec
        Hot Pursuit 2010 má otrasný jazdný model, kedy spawnuje autá pred hráča v plnej rýchlosti a nedá sa im vyhnúť, plus AI extrémne cheatuje a drží sa nonstop za hráčom nech jazdí sebelepšie,...
  • kubi-wan
    Čtyři slova: Ať jdou do p*dele!
    • Dve slova: Project Cars!

Tak k cemu nejaky nfs? *1*
  • Přemýšlel jsem o koupi,ale tuhle sr*čku s Originem v čele a s online připojením v zádech ať si strčí do řiti,i přes ten můj vymodlenej tuning *11* *11*
  • Protože všechny hry které měly always online feture byly zatím TÁÁÁK úspěšné *3*
    • ty hrajes hry jinde, nez na kompu / konzoli, ktery jsou neustale pripojeny k netu? Jestli reknes ze na chate, tak me rozesmejes... Na chate si uzivej prirody...
  • konzolemi zdevastovanou hru...
    Další tard.
  • Jack1947
    Jn, piráti to ošéfují, více hloupách ochran pls? navíc u her kde je i ten mp nadbytečná blbost. *7*
  • Za prvé nemám důvod hrát takovou zrecyklovanou koncepčně vyrabovanou a konzolemi zdevastovanou hru, za druhé i kdybych měl důvod si vygumovat mozek tak hroznou hrou, nikdy bych ji nehrál bez cracku, protože hrát v dnešní době jakoukoliv hru, která vyžaduje ověření přes internet je o naprosté nervy, plynulost připojení nelze totiž nikdy zaručit, těch bugů a dalších nesmyslů, i kdybych si hru koupil, stejně budu hrát cracklou verzi, nejlépe ještě modifikovanou partou lidí, co tu hru upraví ne pro prachy, ale pro požitek z hraní.
    • tenhle prispevek by byl validni tak v roce 2002, ovsem rozhodne ne v roce 2015. Te sem teleportovali z minulosti? Pribalili ti do tasky i vytaceny pripojeni?
      • Ne každý má kvalitní net, někdo se o něj dělí s celým barákem nebo ho má na vesnici vzduchem a to pak stačí bouřka a nezahraje si. Nemluvě o prodlužování načítání
        • neviditelna minorita
  • Pirátská komutita si poradí, a poctiví kupující zase utřou.
    Stejně se vsadim, že to dopadne jako se SimCity :D
  • Takže jde v podstatě jen o debilní ochranu proti pirátům?

Poctivý člověk bude rád, že se mu hra vůbec uloží, když mu spadne internet - zatímco pirát si hru stáhne zdarma s crackem a bude vysmátý.

Protože pochybuji, že se na serverech bude něco generovat. Bude to klasická single hra se stupidní ochranou, která bude opět štvát jen poctivé hráče.

Gratuluji.
    • proc by me to melo stvat? K internetu jsem snad pripojenej neustale. Kdyz mi spadne internet a neulozi se mi to tak samozrejme nebudu jak imbecil nastvanej na hru, ale na poskytovatele. WTH
  • Tak to si ještě povíme, jestli si to bez internetu nezahrajeme :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit