Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja porad cekam, ze udelaji nejakou obdobu NFS Porsche... uplne by mi stacilo, kdyby byl system stejny, jako u 7 (?) let stare hry, jen se soucasnou grafikou a s jinou znackou - dejme tomu treba NFS Ferrari (nebo jina znacka, ktera ma dlouholetou tradici a spousty vyrobenych modelu za sebou..). Idealni kompromis mezi arkadou a simulaci (jako v Porsche) a budu vysmaty.. Proc porad vymyslet nove kraviny, kdyz kazdy, kdo kdy hral serii NFS nejvic chvalil jejich Porsche - a na to se EA uplne vyprdnou, pritou napad tu maji.. misto toho vymysleji nove "objevy" a zpusoby, jak zaujmout hrace...
    • Doporučím Ferrari Trofeo Pirelli či jeho aktualizovanou verzi (kolekce všech patchů a DLC + 2 nové auta) jménem Ferrari The Race Experience na PS3. Fyzika není úplně simulace, ale na nejvyšší obtížnost se tomu blíží. Na první pohled tam sice mohlo být ještě více vozidel, ale i tak je to krásný průřez historií značky.
    • Jistě souhlasím...NFS Porsche zatím nejlepší díl..což je mazec u tak staré parády....jinak SHIFT s pár modama pro úpravu fyziky atd. na volantu taky pecka..
    • 11 let ;-) (je to někdy značený jako NFS Porsche 2000 )
      • pravda! :D je videt, ze uz je to fakt dlouho.. uz si to ani nepamatuju... :))
  • Krudanze
    ty animace bouracek jsou hnusny. nechapu proc to delaj rucne a nenechaj to vypocitat fyzikou. je to takovy hnusne rychly a groteskni. jinak ucast hrace v cutscenach je fakt ohromujici. to uz to maj radsi nechat bez zasahu ciste jako cutscenu. tohle je komedie. jinak hra samotna vypada jako dost smesna pi*ovina. nejspis to za vas asi bude i docela casto ridit aby do vas moh nekdo predskriptovane nabourat. tohle uz je i drzost nazyvat interaktivni film. co se to s tema hrama deje ty vole? kdo tohle bude hrat? jeste to omezeni trate po ktery muzete jet lacinejma ukazatelema ktery mozna davaly smysl kdyz to jeste byly zavody a jela se naka konkretni trat. tohle je neuveritelny. vsichni vyvojari co delaj hry ktery se hrajou samy by se na to meli vys*at a jit delat filmy a nechat tu akorat vyvojare co vyrabej hry. proboha! tohle me fakt nas*alo.
  • Odulin
    Předchozí informace vypadaly až moc dobře, na to, aby to byla pravda. Jak jsem teď začal číst, že přibyla možnost podívat se i mimo auto, tak jsem lehce zneklidněl. Ty QTE pasáže....no nevim..možná by bylo lepší vynechat a jen dělat jen cutscény, ale to by si zas pak kdekdo stěžoval, že místo hraní víc kouká na filmečky. No co no, beru jako pozitivum to, že tvůrci zkouší taky nějakej úplně novej koncept a nejen furt dokola další závody v těch samejch autech, městech, okruzích apod. Do herní síně slávy asi NFS Run nevstoupí, ale zábava to bude..and that's what i'm counting on *3*
  • Zajímavé. Kulomet z vrtulníku na autě neudělá ani škrábnutí a borec okénko vykopne nohou. Jízdní model otřes. Běh Teriho Foxe to už jsem si myslel že mi tam do ukázky skočilo něco jinýho. Já se jenom divím že EA ještě do NFS sype peníze.
    • preco by nesypali ked im to vynasa, prezradis mi to ?
  • paneboze, takovej dobrej napad a oni ho zase znicej, nechapu...
    • Přesně. Podle mě nápad spojit závody aut s něčím jako "mirrors edge" by nebylo vůbec špatný, ale to by se to taky muselo jako Mirrors edge ovládat, a né jen mačkat přiblblý tlačítka co se ti ukážou na obrazovce a pak se udělá všechno samo...
      • Špatný by to možná nebylo, ale proč pod značkou NFS? Už HP2 mě vytáčal s těma střelama a dalšíma nesmyslama. Tyhle "akční" prvky jsou zoufalý. Kdyby udělali pořádný závody, nemuseli by to domrvovat nesmyslama, hráčům by to bohatě stačilo...
        • Protože značka NFS pořádný závody udělat neumí :) tak to zkouší jinak
          • NFS1, NFS3, Hot Pursuit, Porsche, Underground 2, Most Wanted, Shift, Shift 2 - ty jsou pro mě OK
            • NfS III je Hot Pursuit, ale ty máš asi na mysli NfS 6 Hot Pursuit II, ze kterého vychází Hot Pursuit 2010. Jinak NfS 4 je vlastně upravený vylepšený rozšířený NfS III s kariérou a modelem poškození (poprvé v sérii NfS!).
            • NFS3 je Hot Pursuit.
  • konecne oziveni absolutne nudny serie NFS
  • RakeW
    A já se těšil na několik tisíc mil dlouhou ničím nerušenou jízdu po amerických pláních ve stylu těch šílených závodů, jejichž aktérům česká policie uvolňuje dálnice a Němci je pak hned za hranicemi chytají a zabavují jim ta jejich nablýskaná Camara a Enza. Osobně si o těchto závodnících nemyslím nic dobrého, ale zahrál bych si to :).

A ono přijde tohle! Vtípek dne...
  • Tady někdo musel zešílet. Proč vůbec nereflektujou přání hráčů?! Osobně bych chtěl Shift způsob řízení v prostředí HP2. Ikdyž nutno dodat, že město ve videu vypadá taky dobře, škoda toho patosu - k pláči. *9*
  • Jsem nevědel že je Jack přinejmenším vůdce AlKaidy, jak jinak si mohu vysvětlit přehnané, nerealistické, kýčovité a hlavně trapné sekvence kdy po něm střílí vrtulník hlava nehlava přičemž je neozbrojen asi standartní zatýkací protokol v USA.To nemluvě o přírodních katastrofách, co bylo vidět v traileru.Black box need for speed neumí(Jestli tohle studio vůbec něco umí), vše začínaje trailerem a příběhem konče je v každém jejich hře stejné.Je fascinující co v americe považují za závodní hry hodné nést jméno need for speed.

Criterion nastavil laťku hot pursuitem hodně vysoko(Nejlepší díl za hodně dlouho), co se týče arkádové odnože NFS.Doufám že příští rok reputaci série napraví.
    • no on ten vrtulnik asi nebude policejni
      • Máš pravdu ve scaneru říkají něco o neznámé helikoptéře, ale i na mnoha stránkách je to milně pochopeno jako policejní helikoptéra.Každopádně je to nonsens...
    • jakou jinou nez arkadovou odnoz ma NFS ? .. i kdyz vlastne Porche zas takova arkada nebyla
      • Shift se odebralo po vlastní koleji.Dalo by se přirovnat spíš k simulátoru.
        • sorry ale shift at uz 1 nebo 2 ma k simulatoru hodne daleko .. je to prijemna arkada na odreagovani u ktere se clovek nemusi soustredit a sem tam musi i pouzit brzdu (narozdil od Dirt 3 kde krome tech saskaren kolem kuzelu a driftu na brzdu ani nesahne) ale simulator opravdu nee ..
          • Shift1 souhlasím (tam je nutný mod), ale Shift2 patch1 s volantem je simulátor jako řemen.
            • neni :) dokad si nestahnes mody treba z nogripracingu ... to ze sem tam musis slapnout na brzdu neznamena ze je to simulator .. ani to, ze hra ma nejake fyz. zakony ktere vesmes fungujou neznamena ze je to sim, dokad ty zakony nejsou blizke skutecnosti .. nektere auta jsou sice zpracovane dobre ale staci kdyz si na chvili zajezdis v Shift 2 a pak pustis iR, RBR, GTR, LFS a zjistis jak akradove jsi v Shiftu jezdil .. samozrejme s modama to je jina ..ale to jiz neni Shift 2 ;) kazdopadne ja se bavil i u GTR i Shiftu2 a dokonce i u Dirt 3 (coz je ale hodne casual-relaxacni-porad na plynu- arkada .. )
          • SHIFT dokáže být sim game, ale musí se nahrát pár módů pro fyziku a další úpravy a je to tam..
  • Jako to je docela vtipny, nevim cemu se smat vic:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit