Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RakeW
    A já se těšil na několik tisíc mil dlouhou ničím nerušenou jízdu po amerických pláních ve stylu těch šílených závodů, jejichž aktérům česká policie uvolňuje dálnice a Němci je pak hned za hranicemi chytají a zabavují jim ta jejich nablýskaná Camara a Enza. Osobně si o těchto závodnících nemyslím nic dobrého, ale zahrál bych si to :).

A ono přijde tohle! Vtípek dne...
  • malem jsem se podelal smichy. takhle UBOHY dil nfs tady jeste nebyl. nedokazu si predstavit, kdo za tohle muze utratit penize...hnus, bliju
    • Jazz
      Kamarade, 10x lepsi nez SHIFT
    • Podle grafiky a fyziky jsem si myslel, že je to free amatérská dodělávka NfS Undergrund :o
      A on je to super high-tech nový díl. Lidi co dotohodle dají prachy nechápu:(
  • todle vypada blbe :) ale shift 2 je dobra hra ktera se dobre hraje na volantu samozrejme
  • *9* Underground tratě + Most Wanted závody + Mortal Kombat fatality čudlikiáda mišmaš. A přitom stačilo udělat High Stakes 2 a byl by klid.
  • Tady někdo musel zešílet. Proč vůbec nereflektujou přání hráčů?! Osobně bych chtěl Shift způsob řízení v prostředí HP2. Ikdyž nutno dodat, že město ve videu vypadá taky dobře, škoda toho patosu - k pláči. *9*
  • Zajímavé. Kulomet z vrtulníku na autě neudělá ani škrábnutí a borec okénko vykopne nohou. Jízdní model otřes. Běh Teriho Foxe to už jsem si myslel že mi tam do ukázky skočilo něco jinýho. Já se jenom divím že EA ještě do NFS sype peníze.
    • preco by nesypali ked im to vynasa, prezradis mi to ?
  • BlackBox by to měl zabalit, neudělal dobrý díl od Most Wanted. *6*
  • ja bych sebral licenci EA na hry s auty!!!!! takovych reci a tohle??? jdu blejt
  • Odulin
    Předchozí informace vypadaly až moc dobře, na to, aby to byla pravda. Jak jsem teď začal číst, že přibyla možnost podívat se i mimo auto, tak jsem lehce zneklidněl. Ty QTE pasáže....no nevim..možná by bylo lepší vynechat a jen dělat jen cutscény, ale to by si zas pak kdekdo stěžoval, že místo hraní víc kouká na filmečky. No co no, beru jako pozitivum to, že tvůrci zkouší taky nějakej úplně novej koncept a nejen furt dokola další závody v těch samejch autech, městech, okruzích apod. Do herní síně slávy asi NFS Run nevstoupí, ale zábava to bude..and that's what i'm counting on *3*
  • ja porad cekam, ze udelaji nejakou obdobu NFS Porsche... uplne by mi stacilo, kdyby byl system stejny, jako u 7 (?) let stare hry, jen se soucasnou grafikou a s jinou znackou - dejme tomu treba NFS Ferrari (nebo jina znacka, ktera ma dlouholetou tradici a spousty vyrobenych modelu za sebou..). Idealni kompromis mezi arkadou a simulaci (jako v Porsche) a budu vysmaty.. Proc porad vymyslet nove kraviny, kdyz kazdy, kdo kdy hral serii NFS nejvic chvalil jejich Porsche - a na to se EA uplne vyprdnou, pritou napad tu maji.. misto toho vymysleji nove "objevy" a zpusoby, jak zaujmout hrace...
    • Doporučím Ferrari Trofeo Pirelli či jeho aktualizovanou verzi (kolekce všech patchů a DLC + 2 nové auta) jménem Ferrari The Race Experience na PS3. Fyzika není úplně simulace, ale na nejvyšší obtížnost se tomu blíží. Na první pohled tam sice mohlo být ještě více vozidel, ale i tak je to krásný průřez historií značky.
    • Jistě souhlasím...NFS Porsche zatím nejlepší díl..což je mazec u tak staré parády....jinak SHIFT s pár modama pro úpravu fyziky atd. na volantu taky pecka..
    • 11 let ;-) (je to někdy značený jako NFS Porsche 2000 )
      • pravda! :D je videt, ze uz je to fakt dlouho.. uz si to ani nepamatuju... :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit