Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tedy to kouknutí se mimo auto, je jen animačka s tím, že v pravý okamžik máte zmáčknout "čudlík" a to je všechno. Hmm................, to je velmi............hmmm............. zábavné, opravdu. A to "ostatně dost jiné graficky" tu taky nevidím. Myslím, že vývoj jiné NFS je rozhodně dobrý nápad. EA se o to snaží každý rok, ale ve výsledku je z toho pořád jedno a to samé s malou omáčkou navrch. Split second ukázal, že i závody jdou dělat jinak a všichni to teď budou kopírovat.
  • takže velkolepé svobodné závody napříč Amerikou je nakonec jízda ve vymezené trati s naskriptovanýma akcema a budu muset pro "akci" mačkat jedno nebo dvě tlačítka?
    No TOHLE jsem teda fakt nečekal... *2*
  • mě se to náhodou líbilo a docela se těším....hlavně na ty animačky na to nudné závodění ani moc ne!
  • Me udivuje naprosta nesmyslnost... helikoptera, co strili bez varovani (at maji motiv jakykoliv) a to jeste sestreluje civilni auta ve velkem! :-D V EA se myslim zblaznily! Takovy paskvil je uz fakt muze sezrat jen dite bez rozvinuteho rozumu. K tomu vsemu nemaji asi dost talentovane grafiky. Hold, jeden rok si zada obeti.
  • Paul_cz
    Fakt hnus...kdy těm blbcům dojde, že maj udělat pořádnou věrnou předělávku NFS1/2/3/4/5 s pohledem z auta a solidní fyzikou.
  • dopr... co to je za humus? sama akce, akce, akce... uz aby ten herni prumysl zdechl a svetu zavlady mirumilovne indie hry
  • Presne mi to sedi na autory Carbonu. Pro me absolutne nejhorsiho dilu. Jinak by me zajimalo kdyz mam pred sebou u PC volant jak bych mel behat :-) To asi nezjistim. Vypada to na prvni NFS v kompletni serii, ktery si nezahraju....
  • Zlaty Test Drive Unlimited, sice je u dvojky omacka ze Sims, ale porad je to o zavodeni...
  • Vypadá to jako velká sra*ka... Trapné naskriptované videa, s interakcí po půlminutě stisknutím tlačítka a pak "úžasná" honička s neprůstřelným policejním autem...
  • boha jeho to je moc :) chapu pro zabavu je normalni kaslat na realitu ale tak vsecko ma sve meze

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit