Přejít na výpis diskuzí
Nehrozí sérii Assassin's Creed únava a vyčerpání?
6.3.2012 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
Že by UbiSoftu docházely nápady? Kdyby se poradili s hráčema, tak maj scénáře a nápady na 20 let dopředu...
-
-
No nevim... snad by pak alespon nepotrebovali anus na prohlizeni genetickych myslenek...
-
-
Pořád nějaký příběh, kdo neumí anglicky tak stejně nějaký příběh neřeší, prostě to odehraje a o čem to bylo mu je fuk...
-
-
Pravdou je, že jsem dohrál všechny všechny dosavadní díly a to velmi poctivě, a příběh mne na tom všem bral ze všeho nejméně, mnohdy jsem ho ani nechápal, protože nedával smysl (brotherhood..) A finále s mimozemšťany a ty různé zmatky s ostrovem, to si přiznejme, že je dementní. Na AC sérii mam rád všechno to kolem (lezení, možnosti otevřeného světa, města, skákací sekvence, sidequesty......)
-
ano..bez vychutnávání si příběhové linie je to pak zážitek z hraní přirovnatelný k letu balónem se zavázanýma očima..
-
-
Když na konzole kašlou s CZ překladem tak je mi příběh k ničemu.
-
-
neumet v dnesni dobe zadny svetovy jazyk ehm, to si spadl odkud?
-
-
-
Existují i překlady do němčiny, francouzštiny, Ruštiny nebo většinou i Polštiny. Když někdo neumí vůbec žádný jiný jazyk než češtinu (což ovšem v dnešní době je jen a jen jeho problém), tak si musí počkat, jestli někdo nevytvoří neoficiální český překlad (pokud není už hotový oficiální.
-
-
Titulky v češtině do assassina byli!
-
-
Mně to nepiš, to jemu.
-
-
To bylo na něj *3*
-
-
Mluvím o verzi na konzole.
-
-
-
-
-
-
Rozhodně nehrozí... Už se tak totiž stalo.
-
Já nevím. Ale už představa boje se "zlými"Angličany se mi nelíbí. A hlavní postava Indián? A další bude co? Černoch?
-
-
No a? Že by další z těch co hrají jenom za BÍLE hrdiny alias vápenky, k smíchu. Já indiána nopak výtám i když tohle historické období nemusím.
-
-
Nejde o barvu kůže, ale o to, jestli bude jeho jednání v dané situaci dávat smysl. Indiáni a i černoši se v mnohem větší míře přidávali na stranu Angličanů. Válka za nezávislost mj. vznikla proto, že Británie držela kolonisty zkrátka, aby nezačali osidlovat vnitrozemí, a de facto tak chránila indiánské kmeny před odsunem. Proto indiáni spíš podporovali Brity, a skutečnost po válce jim v tom dala za pravdu.
-
-
Já slyšel, že to začalo tim že za 7 letý války bylo v bojích s francouzi a i s indiani vynaloženo hodně peněz a chteli aby se to vratilo poplatky z čaje američani se ale chovali nevdečne a vzbouřili se
a jednim z duvodu uspechu bylo, že anglický kral té doby byl lehce opožděný -
-
Ono těch důvodů bylo víc. Některé byly oprávněné (třeba že kolonie byly opravdu tak trochu mimo politické dění a v Británii se o nich prakticky uvažovalo jako o občanech druhé kategorie), jiné přemrštěné ("strašně vysoká" daň z čaje) a některé vycucané z prstu (královská tyranie). A to je jen náznak problémů.
-
-
-
-
-
Za sebe můžu říct, že sem rád za takovouhle zásadní změnu. Už ji ta série celkem potřebovala.
-
Tak jasně, že je tahle série na konci a má za sebou svoji renesanci :)) Ale vadilo to snad CODu? Samozřejmě, že ne, dojit, dojit a dojit - heslo všech vývojářů, už by se s tím lidi měli asi smířit. Ale hláška: "Má nějaké typické zbraně původních obyvatel Ameriky, ale také ví, jak zacházet s pistolí“ - to mi přijde docela vtipné, vzhledem k tomu, že indiáni byli často daleko lepšími střelci, než samotní kolonisté.
-
Proč ho sakra neoblečou normálně. Proč pořád bazírují na skoro stejném typu oblečení no alespon doufám, že si tu kápi bude moc sundat z hlavy.
-
-
Kéž by
-
-
Hlavně ať do Ameriky nezasadili jenom proto, protože je to Amerika, ale ať to logicky souvisí s příběhem - proč zrovna budeme sledovat tohoto Desmondova předka? Nějaký zbraně, lidi a prostředí mě tam vubec nelakujou, hlavně ať se stále soustředěj na příběh. Tentokrát by tam hlavně mělo být víc Desmonda.
-
-
jsem také pro Desmondovu linii. Logicky by mě nejvíc potěšil celý díl za Desmonda, protože mám pocit, že spousta lidí asi nechápe o co v té sérii jde? Pokud je Vám tato linie zcela volná, tak nepotřebujete žádný AC příběh, protože je v takovém případě jen výplň doby, kdy skáčete jak opičák ze střechy na střechu (v novém díle ze stromu na strom). Vždyť bez něj by celý zbytek absolutně nedával smysl!
-
Ty jsi nehrala pozorně předešlé hry?? Na tu ameriku je tam přimo odkaz v podobě souřadnice. A do příběhu jak to vypada to bude zapadat paradně.
Pravě v období valky ve ktere šlo o prava jedince a o cennost lidského zivota. A tam bude vrcholit i boj mezi Assassiny a Templaři.
A prave tedka je serie na pokraji vyčerpaní a trojka ji prave zase doda plno energie.
Rozhodně je to promyšlený tah. A není to jen kvuli americe nebo že to děla americky tym a ani že by to bylo nejvyznamnejší historické období ale protože to zapada do příběhu celé serie.... -
-
no teda ty máš kopu informací, pochlub se svými zdroji:)
-
-
zdroje? jake pak zdroje? To je to jak tu serii vnimam já. Amerika me vubec nepřekvapila. Možna to historické zasazení ale dava to smysl:)
Ale chapu že pokud by jste se bez Desmonda obešli tak vlastně pro vás přiběh této hry nemá vubec žadný smysl:)
-
-
-
Mně je naopak úplně volná celá ta Desmondovic dějová linie. *4*
-
Hlavně to ne proboha! Jak psal Censored o příspěvek zpátky celý AC by se bez Desmonda obešlo. Navíc Desmondovi pasáže sou neuvěřitelně nudný a on sám působí jako blbeček co neví která bije.
-
-
jako bych to napsal sam :P
-
-
-
Série jako taková je skvělá a určitě je stále jak pokračovat. Jediné, co mi na ní vadí, jsou pasáže s Desmondem a vůbec celá idea sledování genetické minulosti (což je prostě fyzikální zhovadilost sama o sobě, ale to se hrám dá odpustit). Kdyby se jednalo o čistě historickou hru, která by nebyla svázána kmenovým příběhem Desmonda, myslím, že by bylo líp. Autory to dost svazuje a mě to dost nudí...
-
-
Absolútny súhlas. Assassin's Creed - Desmond = Better Assassin's Creed. Hlavne by každé pokračovanie mohlo byť o úplne inom zabijakovi, ktorý by nemal nič spoločné s tým predošlým a otvorilo by to dvere väčšej originalite a možnostiam. Navyše tu hrozí, že budú musieť sériu ukončiť práve preto, že sa časom vyčerpá hlavná dejová línia (alebo bude ešte viac nudiť ako doteraz). Jediné čo sa tomu nedá uprieť je to, že je to zaujímavý nápad aj keď to mi prišlo tak len v jednotke a aj to som si vravel že čisto historická verzia AC by bola proste lepšia...
-
Desmond je snad jedina vec, ktera me vzydycky na AC neskutecne stvala, otravny typek, ktery zvatla jen blbosti a pasaze za nej jsou nudne, nevim teda jak je to v Revelations s jeho journey, ptz jsem ji radeji preskocil
-
Jasně, já bych se na tu "sci-fi" část úplně vybodnul. Hlavně bych vypustil ten "osudový konflikt mezi templáři a vrahouny", hned by se scénáristům uvolnily ruce...
-
-
Jo no a teprve pak by z toho vznikla stále se opakující hra. Ja ti nevím mě se právě líbí to, že je to propojené s přítomností a že (sice hlemíždím tempem) se to blíží k vyvrcholení a snad k nějaké pěkné conspirační teorii :)
-
-
Právě, že by se mohli vrhnout i na něco jiného než jen "simulátor středověkého nájemného vraha".
-
-
No jo ale pak už by to němělo tu hloubku šlo by o jedno seskupení assassínů kdysi dávno. takovejch seskupení nebo "organizací" byla řada nic zvláštního .. tady de o tu historii a to jak ju mnění do dnešní doby. To by už pak nebyl Assassins creed. Nepopírám, že by bylo dobré udělat klidně hru na podobných principech, ale už by to byla jiná hra :) čistě třeba historické RPG.
-
-
-
-
-
Řešíte hovadiny. Nemyslím si že by Ubisoft nechal potopit jednu z jejich vlajkových lodí ..... mysím si, že k tomu období a ktěm věcem maji důvod a že to mají promyšlené :).
-
-
Co se týče obsahu, nemůžu soudit. Období Americké revoluce mají určitě promyšlené hlavně po marketingové stránce.
-