Přejít na výpis diskuzí
Nehrozí sérii Assassin's Creed únava a vyčerpání?
6.3.2012 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
Série jako taková je skvělá a určitě je stále jak pokračovat. Jediné, co mi na ní vadí, jsou pasáže s Desmondem a vůbec celá idea sledování genetické minulosti (což je prostě fyzikální zhovadilost sama o sobě, ale to se hrám dá odpustit). Kdyby se jednalo o čistě historickou hru, která by nebyla svázána kmenovým příběhem Desmonda, myslím, že by bylo líp. Autory to dost svazuje a mě to dost nudí...
-
-
Absolútny súhlas. Assassin's Creed - Desmond = Better Assassin's Creed. Hlavne by každé pokračovanie mohlo byť o úplne inom zabijakovi, ktorý by nemal nič spoločné s tým predošlým a otvorilo by to dvere väčšej originalite a možnostiam. Navyše tu hrozí, že budú musieť sériu ukončiť práve preto, že sa časom vyčerpá hlavná dejová línia (alebo bude ešte viac nudiť ako doteraz). Jediné čo sa tomu nedá uprieť je to, že je to zaujímavý nápad aj keď to mi prišlo tak len v jednotke a aj to som si vravel že čisto historická verzia AC by bola proste lepšia...
-
Desmond je snad jedina vec, ktera me vzydycky na AC neskutecne stvala, otravny typek, ktery zvatla jen blbosti a pasaze za nej jsou nudne, nevim teda jak je to v Revelations s jeho journey, ptz jsem ji radeji preskocil
-
Jasně, já bych se na tu "sci-fi" část úplně vybodnul. Hlavně bych vypustil ten "osudový konflikt mezi templáři a vrahouny", hned by se scénáristům uvolnily ruce...
-
-
Jo no a teprve pak by z toho vznikla stále se opakující hra. Ja ti nevím mě se právě líbí to, že je to propojené s přítomností a že (sice hlemíždím tempem) se to blíží k vyvrcholení a snad k nějaké pěkné conspirační teorii :)
-
-
Právě, že by se mohli vrhnout i na něco jiného než jen "simulátor středověkého nájemného vraha".
-
-
No jo ale pak už by to němělo tu hloubku šlo by o jedno seskupení assassínů kdysi dávno. takovejch seskupení nebo "organizací" byla řada nic zvláštního .. tady de o tu historii a to jak ju mnění do dnešní doby. To by už pak nebyl Assassins creed. Nepopírám, že by bylo dobré udělat klidně hru na podobných principech, ale už by to byla jiná hra :) čistě třeba historické RPG.
-
-
-
-
-
Jistěže ji hrozí únava a vyčerpání.
Ale už tu takových unavených a vyčerpaných sérií, které chrlí nový díl každý rok, máme několik, avšak přesto stále mají vysoká prodejní čísla. Třeba se mezi ně Assassin's Creed také zařadí. -
-
kvalita assassina je s těmi seriemi nesrovnatelná
-
-
doufam, ze myslis, ze je vyssi ;)
-
-
-
Naopak těším se na změnu.
-
Řešíte hovadiny. Nemyslím si že by Ubisoft nechal potopit jednu z jejich vlajkových lodí ..... mysím si, že k tomu období a ktěm věcem maji důvod a že to mají promyšlené :).
-
-
Co se týče obsahu, nemůžu soudit. Období Americké revoluce mají určitě promyšlené hlavně po marketingové stránce.
-
-
Zatím jsem se v sérii nezklamal a nedá se rozhodně říct, že by mě koupě byť jediného dílu ze série mrzela. Na další díl se těším, život Ezia jsem hltal (a skoro i prožíval s ním). Jen mám trochu obavu, že atraktivnost renesančního Říma či Benátek už jen tak něco nepřekoná..
-
Za sebe můžu říct, že sem rád za takovouhle zásadní změnu. Už ji ta série celkem potřebovala.
-
Vubec nejsem odvareny s toho ze vychazi rok co rok novy dil. Mam za sebou teprve AC2 (ktery teda byl o svetelne roky lepsi nez jednicka) a docela me desi ze k AC3 vede cesta pres dalsi dve odbocky. Ktere zrejme nemohu ignorovat protoze bych s toho pak uz nemel vubec nic ( nicmene obava ze stereotypou se mi zda zcela na miste) ?! Obecne nejsem priznivcem techto nekonecnych sag ve kterych se casto ztracim a ve finale nenaplni moje ocekvani. Krasnym prikladem je serial Lost. Vidim to tak ze koupim tri dily najednou vezmu si na tyden dovolenou a dej se vule bozi. Snad me to nijak nepoznamena?! *8*
-
-
Ja hral jednicku a zase tak moc me to nebralo, mel jsem odehrano asi 60 procent a pak jsem si omylem smazal savy a uz se mi to nechtelo hrat znova, tak jsem pak koupil v akci na Steamu AC2 a nedavno jsem ho dohral a stravil jsem v nem krasnych 38 hodin, no ale Brotherhood jsem rovnou preskocil jako odvar AC2 a nedavno jsem opet v akci za 25€ koupil Revelations, a ten si uzivam ted, vubec mi nevadi, ze jsem Brotherhood preskocil :).
-
-
Tak pokud je Brotherhood mozno preskocit aniz bych nadobro ztratil nit pribehu tak s tim nemam problem. Naopak Revelations urcite chci abych se mohl dustojne rozloucit s Eziem.
-
-
rozlucka se kona az po shlednuti "filmu" Embers :)
-
-
-
-
Proč ho sakra neoblečou normálně. Proč pořád bazírují na skoro stejném typu oblečení no alespon doufám, že si tu kápi bude moc sundat z hlavy.
-
-
Kéž by
-
-
Tak jasně, že je tahle série na konci a má za sebou svoji renesanci :)) Ale vadilo to snad CODu? Samozřejmě, že ne, dojit, dojit a dojit - heslo všech vývojářů, už by se s tím lidi měli asi smířit. Ale hláška: "Má nějaké typické zbraně původních obyvatel Ameriky, ale také ví, jak zacházet s pistolí“ - to mi přijde docela vtipné, vzhledem k tomu, že indiáni byli často daleko lepšími střelci, než samotní kolonisté.
-
Tohle je uzevřený kruh - pokud nepřijdou se změnou, budou všichni remcat, že je to pořád to samé. Když změní několik herních prvků a odliší tím hru od zbytku série, začnou si hráči stěžovat, že už to není Assassin's creed. Buď, anebo...