Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Rozhodně nehrozí... Už se tak totiž stalo.
  • Pořád nějaký příběh, kdo neumí anglicky tak stejně nějaký příběh neřeší, prostě to odehraje a o čem to bylo mu je fuk...
    • Pravdou je, že jsem dohrál všechny všechny dosavadní díly a to velmi poctivě, a příběh mne na tom všem bral ze všeho nejméně, mnohdy jsem ho ani nechápal, protože nedával smysl (brotherhood..) A finále s mimozemšťany a ty různé zmatky s ostrovem, to si přiznejme, že je dementní. Na AC sérii mam rád všechno to kolem (lezení, možnosti otevřeného světa, města, skákací sekvence, sidequesty......)
    • ano..bez vychutnávání si příběhové linie je to pak zážitek z hraní přirovnatelný k letu balónem se zavázanýma očima..
      • Když na konzole kašlou s CZ překladem tak je mi příběh k ničemu.
        • neumet v dnesni dobe zadny svetovy jazyk ehm, to si spadl odkud?
    • Hairy_Ass
      Existují i překlady do němčiny, francouzštiny, Ruštiny nebo většinou i Polštiny. Když někdo neumí vůbec žádný jiný jazyk než češtinu (což ovšem v dnešní době je jen a jen jeho problém), tak si musí počkat, jestli někdo nevytvoří neoficiální český překlad (pokud není už hotový oficiální.
      • Titulky v češtině do assassina byli!
        • Hairy_Ass
          Mně to nepiš, to jemu.
          • To bylo na něj *3*
            • Mluvím o verzi na konzole.
  • Strasne debilni hra, ktera me prestala bavit v prvni pulce prvniho dilu. Strasny stereotyp ale pro male deti dobra zabava ;).
  • Amylee.Anderson
    Hlavně ať do Ameriky nezasadili jenom proto, protože je to Amerika, ale ať to logicky souvisí s příběhem - proč zrovna budeme sledovat tohoto Desmondova předka? Nějaký zbraně, lidi a prostředí mě tam vubec nelakujou, hlavně ať se stále soustředěj na příběh. Tentokrát by tam hlavně mělo být víc Desmonda.
    • jsem také pro Desmondovu linii. Logicky by mě nejvíc potěšil celý díl za Desmonda, protože mám pocit, že spousta lidí asi nechápe o co v té sérii jde? Pokud je Vám tato linie zcela volná, tak nepotřebujete žádný AC příběh, protože je v takovém případě jen výplň doby, kdy skáčete jak opičák ze střechy na střechu (v novém díle ze stromu na strom). Vždyť bez něj by celý zbytek absolutně nedával smysl!
    • Ty jsi nehrala pozorně předešlé hry?? Na tu ameriku je tam přimo odkaz v podobě souřadnice. A do příběhu jak to vypada to bude zapadat paradně.

Pravě v období valky ve ktere šlo o prava jedince a o cennost lidského zivota. A tam bude vrcholit i boj mezi Assassiny a Templaři.

A prave tedka je serie na pokraji vyčerpaní a trojka ji prave zase doda plno energie.

Rozhodně je to promyšlený tah. A není to jen kvuli americe nebo že to děla americky tym a ani že by to bylo nejvyznamnejší historické období ale protože to zapada do příběhu celé serie....
      • no teda ty máš kopu informací, pochlub se svými zdroji:)
        • zdroje? jake pak zdroje? To je to jak tu serii vnimam já. Amerika me vubec nepřekvapila. Možna to historické zasazení ale dava to smysl:)

Ale chapu že pokud by jste se bez Desmonda obešli tak vlastně pro vás přiběh této hry nemá vubec žadný smysl:)
    • Hairy_Ass
      Mně je naopak úplně volná celá ta Desmondovic dějová linie. *4*
    • Hlavně to ne proboha! Jak psal Censored o příspěvek zpátky celý AC by se bez Desmonda obešlo. Navíc Desmondovi pasáže sou neuvěřitelně nudný a on sám působí jako blbeček co neví která bije.
      • jako bych to napsal sam :P
  • zahlídl jste někdo čepel(e)
  • Lol, tahle serie byla totalni pi*ovina uz od prvniho dilu. Absolutne prazdny a zbytecny projekt, jehoz prvoplanovost a nedotazenost koukala ven jak kozy silikonove "krasavice" po prvnich nekolika malo hodinach hrani. U tehle hry ztraci cas jenom naprosti zoufalci, a forever alones... *10*
    • CrocoRay
      Takže když si půjdu zahrát místo AC nějakou jinou hru (např. nějakou z tvých oblíbených), tak už nebudu zoufalec? No já jsem kliďas, takže si z tvého názoru nic nedělám a navíc jsem se tvou provokací skvěle pobavil *15*
      No nic, teď se jen smířit, že budu dosmrti sám a ty máš doma přenádhernou krásku, holt jsem zoufalec no *1*
  • Lawliet
    Nic z toho co zatím víme nenasvědčuje tomu že by hra měla být špatná.. až se objeví gameplay či více informací které to potvrzují ale žádná z informací dosud vypuštěných a ověřených to zatím není..
  • Veskoslav
    Já nevím. Ale už představa boje se "zlými"Angličany se mi nelíbí. A hlavní postava Indián? A další bude co? Černoch?
    • No a? Že by další z těch co hrají jenom za BÍLE hrdiny alias vápenky, k smíchu. Já indiána nopak výtám i když tohle historické období nemusím.
      • Hairy_Ass
        Nejde o barvu kůže, ale o to, jestli bude jeho jednání v dané situaci dávat smysl. Indiáni a i černoši se v mnohem větší míře přidávali na stranu Angličanů. Válka za nezávislost mj. vznikla proto, že Británie držela kolonisty zkrátka, aby nezačali osidlovat vnitrozemí, a de facto tak chránila indiánské kmeny před odsunem. Proto indiáni spíš podporovali Brity, a skutečnost po válce jim v tom dala za pravdu.
        • Já slyšel, že to začalo tim že za 7 letý války bylo v bojích s francouzi a i s indiani vynaloženo hodně peněz a chteli aby se to vratilo poplatky z čaje američani se ale chovali nevdečne a vzbouřili se
          a jednim z duvodu uspechu bylo, že anglický kral té doby byl lehce opožděný
          • Hairy_Ass
            Ono těch důvodů bylo víc. Některé byly oprávněné (třeba že kolonie byly opravdu tak trochu mimo politické dění a v Británii se o nich prakticky uvažovalo jako o občanech druhé kategorie), jiné přemrštěné ("strašně vysoká" daň z čaje) a některé vycucané z prstu (královská tyranie). A to je jen náznak problémů.
  • Že by UbiSoftu docházely nápady? Kdyby se poradili s hráčema, tak maj scénáře a nápady na 20 let dopředu...
    • No nevim... snad by pak alespon nepotrebovali anus na prohlizeni genetickych myslenek...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit