Přejít na výpis diskuzí
Nehrozí sérii Assassin's Creed únava a vyčerpání?
6.3.2012 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
Tenhle clanek mel vyjit uz davno :D
-
nemam rad taketo clanky pretoze je tolko serii ze keby to mali pisat na kazdu seriu tak to pisu kazdy tyzden...jednotka uznavam nebavila ani mna, potencial tam bol ale stereotyp to zabil, dvojka bola a je pre mna jedna z najlepsych hier za posledne roky....a co sa tyka celkovo Assasinu mam tu seriu rad pretoze je to pre mna interaktivne cestovanie do minulosti co ti nedokaze sprostredkovat serial ani film....
-
Publeco?*1*
-
-
Pueblanské :) Tohle je prostě hrozný slovo na skloňování a ohýbání...:)
-
-
No škoda, doufal jsem, že poslední vykopávky odkryly překvapivé důkazy o dominantní hospodsko-pivní kultuře (tzv. pubkultuře) starých Apačů.
-
-
-
Pokud bych mel zvladat 10 clanku denne po dobu nekolika mesicu do vydani, tak by mi asi taky hrozila unava a vycerpani *7*
-
Únava a vyčerpání byla cítit už z druhého dílu série, takže asi tak *3*
-
-
Řekl bych, když už chceš říct tohle, že až u Brotherhoodu nebo u Revelations. Protože dvojka byla oproti jedničce o dost lepší, větší, dalo se dělat více věcí atd. Až s AC:B přestali změny. Svět se jen zvětšil, a to bylo vše. I tak mi hra ale bavila. Ale s příchodem USA moje chuť začala opadávat..
-
-
Podme Games, dneska vypotite jeste aspon jeden clanek o AC! Aneb zacinate me s tou "nenapadnou" tlacenkou urcitych titulu pekne stvat. Zacalo to regulerne placenym hypem BF3, pokracovalo nekolika tituly az ted po AC kdy to zacina byt opravdu smesne... Co je moc, to je moc. K tomu mazani prispevku v diskusich aniz by porusovaly pravidla. No zacinam chapat co nekteri maji proti panu "Kolackovi".
-
-
Jak řekla spousta lidí, nemusíš to číst. Ale já jsem třeba fanoušek AC a hodně informací vítám o to víc, že půjde asi o docela zlomový díl. Navíc Games jsou pro mě jediný herní web, na který můžu ze zvědavosti zajít několikrát denně a vždycky něco přečíst, zkouknout... a ne si přečíst dvě recenze na nějaký budget propadáky do měsíce, protože aktuálně žádný blockbuster nevychází.
A opravdu si myslíš, že hype kolem BF3 se musel platit? *1* Podívej se na diskuze. -
Taky nechápu, proč sem musí permanentně tlačit ty videohry. Jako by se ve světě nic zajímavějšího nedělo. Asi by jim upadly ruce, kdyby měli napsat něco o politice, sportu, včelařství nebo aspoň zavedli černou kroniku.
-
-
Jop, aktuální zpravodajství ze světa včelařství tady postrádám. *3*
-
-
-
Aaaaa....určitě jste ten článek četl? Protože se přiznám, jestli jsem měl napsat propagační článek, tak se něco během psaní šeredně zamotalo...
-
-
Necetl. Ovsem ja nenapsal ze obsah primo tohoto clanku je propragacni. Propragacni je tu na Games posledni dobou pomer clanek / den o urcitych titulech. Proc nejde o AC psat dvakrat tydne (kdyz je to evidentne tak oblibena hra) ale musi tu byt o nem denne dva clanky - a to minimalne? U takoveho ME by slo alespon chapat ze vydani se uz pocita prakticky v radech hodin, ale u hry co vyjde v rijnu?
-
-
Protože se jedná o aktuální informace o jedné z nejvýdělečnějších sérii historie, což znamená i série, o níž je velký hráčský zájem. Bude se o ní psát tak často, jak to bude dle významu nových zpárv třeba, nikoliv podle toho, zda se o ní nepíše už moc.
Mimochodem, do tohohle článku jsem vměstnal obsah, který jinde rozhodí na tři samostatné malé...
Bude to jako se všemi velkými hrami, ve chvíli oznámení bude hodně infa, pak to poklesne a před vydáním se to zase bude stupňovat. Skutečně za tím není zlotřilá korupce. Prostě to takhle chodí a je dobře, že vás nikdo nenutí ty články číst. Ostatního obsahu je tu dostatek.
...jen je pak poněkud... neprozíravé se k nim vyjadřovat, když nevíte o čem jsou...:) -
-
Má trochu pravdu, pane Smutný. O AC3 jsou zde 2 články denně. PS Vita je na trhu 2 týdny a poslední článek o ní je z 22. února!!! Asi to musí být pecka, když nezbývá ani troška času na pár řádků o ní.
-
Aneb jak muzeme psat dva clanky tydne, ktere by obsahovaly vsechny aktualni informace za posledni tri-ctyri dny, kdyz bysme kvuli tomu oproti konkurenci "zaostali" o par hodin? Jestli je prave toto dle Games dobry pristup, budiz. Ja mel za to ze kvalita je vzdy lepsi nez kvantita.
btw Nevim proc mi vykas, snad tu od zacatku pusobeni teto redakce byl oboustrane otevreny pristup. No a kde jinde bych mel napsat svoji vytku ohledne zbytecnosti cetnosti clanku na stejne tema, nez prave u X-teho clanku na stejne tema (tentokrate zrovna o AC)? -
-
Pokud by psali informace za posledni tri-ctyri dny, tak oproti konkurenci nezaostanou o par hodin jak jsi napsal, ale presne o tri-ctyri dny.
-
-
-
Je tu druhej den ale vyskakuje jako by to tu vosvobodil. *15*
-
-
Jsem tu od zacatku "nove" redakce. To jest necele dva roky pokud se nepletu. Registraci na tiscali jsem se odmital a marne doufal ve vlastni Games registracni system. Takze te musim zklamat.
-
-
-
-
přesně.. psát na webu o hrách články o hrách... že se nestydíte *1* *1*
-
-
Jsi nepochopil obsah me vytky, co? Zkus si to precist jeste jednou...
-
-
-
To sem zvědav jak bude vypadat hlavní hrdina v AC8. Děj bude určitě ve druhé světové a u Stalingradu bude pobíhat společně s rusákama podivín v tom hábitu, který se už třetího dílu moc nemění.
-
Třeba si něčeho všimli kolegové z WOWFANU.
-
nic moc článek
-
Japonsko by bola bomba, totok už je ako Risen2 ...
-
-
Japonsko by bylo super ale co mas proti Risen 2?
-
-
Asi se mu nelíbí doba trojhranných klobouků. *3*
-
-