Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jevo83

Ta ukazka na mna posobi, ze to bude velmi komplexna kombinacia Fallout + No mans sky + Mass effect, coz by bolo super, pokial by to nevyzeralo uplne nudne, stroho, ako keby hra z povinnosti.

Ako steak bez soli a korenia. 

Po 2 minutach som z toho uz bol znudeny, to teda nie je bohvieaka vizitka.

• twicer

Stejně bys to neměl čas hrát. :D

• twicer

Krabicový strohý design má v mých očích i no man sky.

• walltar

Čekal jsem trošku lépe vypadající fallout 4 zasazený do jiného univerza a myslím, že i to dostaneme... takže já zklamaný nejsem. Nechápu že někdo čekal že bethesda bude něco někam posouvat. 

Otázka je jaký bude příběh, sidequesty a celkově kolik toho bude k prozkoumání... To si myslím, že bude mnohem důležitější než to že to vypadá a hraje se to jako F4.

• uher

No... jako je to Bethesda, takže očekávání bylo hodně nízký. Ale že ukážou druhý díl No Man's Sky, to jsem teda nečekal...

• Jarisko84

Uplny suhlas a najlepsie to asi napisal Ales.... Tato hra ma ocakavania ze posu ie cely zaner zas dakam dopredu no namiesto toho vyzera ako dado co ame tu uz niekolko krat mali ...

• medveddd

A vybrat jejich barvu!!

• Tak to by byl splněný sen. Ale muselo by se toho chopit nějaké pořádné studio se slušným rozpočtem.

• sugyn

A ja porad bych chtel hru podle Stargate.

• Hidden

Jenom k tem vytykanym obycejnym zbranim, proprietam, dovednostem, zasazeni, nedostatku spektakularnich frkodrtaku a epickych zvastopunkseru - byl to podle vseho zamer. Uz dlouho predtim Bethesda uvedla neco v tom smyslu, ze si pro dany styl interne zavedli termin "NASA punk" a ja jsem za to vlastne i docela rad, protoze vselijakych super hi-tech mimozemskych hracek uz mam pomalu plne zuby a vubec mi nevadi mit takove "prizemni" sci-fi, naopak.

• Carnage666

"Můžete si postavit vlastní vesmírnou loď tak jak budete chtít" zde jsou předpřipravené díly které můžete nalepit na sebe  😬

• Inquisitor

Nevím co si o tom myslet, ale touhu si to zahrát u mě nevyvolala.

• Co se gameplay týče, vypadá to že hráč tam asi nic zajímavého dělat nemůže. Střílet, mluvit, a arkádoě létat v blízkosti planety, připadalo mi že přistání je jen animace. Jako vývojář říkám ufffff.. jako hráč říkám Fuuuuu!

• Slavik_Jenda

Já jsem v tom viděl bohužel Fallout 4, což pro mě není nutně tragedie... Ale už svého času to byla zastaralá hra... Takže 2022 je to přímo ostuda...

• Gulivera84

Byl sem smutnej ze to je jen na Xbox, ted uz su klidny, opravdu sem cekal ze nas to posadi na zadek, a ne ze uvidim Fallouta z vesmiru, i stim gunplayem , pekna exluzivita no, dekuji asi nechci..

• ales.smutny

Když já bych se rád už pohnul od časů Daggerfallu a generovaných dungeonů :) Tehdy to bylo super, ale taky je to pár let :)

• OsamaBinBowlin

Outer Worlds jak noha, akorat bez toho humoru nejspis.

• SlavicBes

"Strašně rád se budu ve Starfieldu plést a strašně rád bych se ponořil do
    světa vesmírných politických intrik, objevování neobjeveného a do
    příběhu, který mě chytne za pačesy a nepustí."

Autor citátu nikdy nehral hry od Bethesdy? :D Či už ich Fallouty či TES hry, tie boli všetko, len nie hry s príbehom, ktorý chytí a nepustí. :D

Za mňa musím povedať, že hra má veľký potenciál na dlhé herné sedenia, avšak na zadok z toho padnúť proste nemohol nikto. Bolo ukázané niečo, čo nebolo vidieť už v iných hrách? Určite nie. Keby tu nebol No Man´s Sky, určite by sa na Starfield človek pozeral inak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit