-
protože slovem amatersky jsem myslel že se jim nepovedl, a tohle je článek o nejhezčích trailerech
-
Přijmu-li tvou premisu, že je trailer udělán amatérsky, tak přesto se nabízí otázka: Proč by tam neměl co dělat?
-
Proč?
-
imo trailer na kingdome come tam nema co delat, je udelan amatersky
-
Nemusíte mít rádi NFS, ale musíte uznat že ten trailer byl udělán mistrovsky, spolu s Hitmanem nejlépe na celé E3ce.
-
Parádní trailer měl i planet Coaster.
-
Tak to je u Hnisavce klasika uz ne? *3*
-
Panebože co to je za přehrávače. Naprosto nepoužitelné flashové srágory a navíc se to nahrává asi tisíc let.
Takže si to člověk vždycky musí najít sám na YT, čímž tento článek ztrácí naprosto smysl. -
jediný co mě z toho zajímá je dishonored 2, protože jednička byla super. na trailery už nějak nedám..
-
Ty?
-
sekunda googlenia Einsteine...kto teraz vyzerá ako kret3n? http://varecha.pravda.sk/recepty/varena-jablkova-torta/2529-recept.html *3* *15* *14*
-
Ten trailer ze Star wars jde k MMORPG SW:ToR nebo oznámili nový SW:KotOR?
-
Odkdy se dorty vaří? Chápu, že jsi z toho odvařený, ale dorty se většinou pečou - zeptej se medvídka Pů, Kryštůfku...
-
Za mě rozhodně vyhrává Hitman a Mass Effect: Andromeda. Nebudu lhát že je to tak ze 70% díky hudbě.
-
For Honor, jednoznačně. Pak Ion, Mass Effect a ReCore.
-
to Dishonored 2 vyzerá príšerne...postavy ako z Team Fortress, prostredie Assassin Black Flag, dajaká podivná hrdinka, čo vyzerá ako prototyp z dúhového pochodu, pohyb z Mirrors Edge a steampunk do toho....pejsek a kočička pekli dort