Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    Jasnej WILD a Bloodborne.
    • A to jenom proto, že je to na PS4. Bejt to na Xbox, tak už se ti to nelíbí:-D *11*
  • spook.y
    Videa z dílny Blizzard mají hustou atmosféru v každém videu a jsou krásně animované. Pak na konci vyjede titulek World of Warcraft a já si uvědomím jak ta hra v reálu vypadá a s atmosférou je konec *15*
    • Kdybys radši místo vzhledu řešil hratelnost, kterou má WoW zatím nepřekonanou (neříkám, že jedinečnou, ale nic lepšího se v daném žánru zkrátka zatím nevymyslelo) ... Navíc WoW, ikdyž je 10 let stará hra, tak tu grafiku taky trochu updatujou a rozdíl je znát :) Takže na vysokých detailech je ta hra stále docela pěkná i na dnešní poměry :)
    • Krescz
      Blizz by se mohl vykaslat na nejake WoW a mohl by delat jenom videa :D
  • Ano Trailery jsou takovou výkladní skříní nenaplněných slibů :-)
  • Mato1987
    Tak Rime trailer bol fakt skvelý, ale trailer na nový datadisk wowka ostal aj tak neprekonateľný.
    Som zvedavý či sa blizzard niekedy odhodlá spraviť aj nejaký celovečerný film na motívy diablo, starcraft alebo warcraft. Ja osobne by som sa nehneval keby spravili film práve na motívy starcraftu
    • Warcraft film sa prave nataca
      • Film sa už natočil *3* Teraz je v postprodukcii 20 mesiacov, PRemiera je v marci 2016
      • Mato1987
        počkať akože o tom nič neviem, nejaké bližšie info nemáš?
        • Viz IMDb. Točí to Duncan Jones (Moon, Source Code), nicméně nepředpokládám, že to bude všechno CGI ve smyslu trailerů od Blizzardu.
          • Kdyby takový film měl byt cely v CGI tak to by dělali tak 6 let .. ted řikal v interview z gamescomu ten borec ze to dělali rok .. pár lidi .. ale pěkny trailer jako vždy ..
            • děj se odehráva kdy orkové vstoupí na azeroth po vzoru warcraftu 1, víc se neví
            • Mato1987
              my sa ale nebavíme o manga alebo anime hovadinkách Femto.
            • Femto
              Blbost. Kapitán Harlock má dakeko lepší animaci než Warcraft CGI a dle rozpočtu je to budget a film se rozhodně nedělal 6let.
            • Mato1987
              no pridaj, keby si chcel taký slušný aspoň 2 hodinový CGI film tak by im to trvalo dlhšie ako 6 rokov
          • Mato1987
            no googliť viem aj ja, ale prázdna stránka na imdb mi nič nehovorí.
            • To sice chápu, ale vzhledem k tomu, že premiéru to má mít za víc jak rok a půl, se taky o tom filmu o moc víc než to, že bude, neví. *7*
  • Malleth
    Bloodborne, protože skládací kosa
  • frag.ment
    CGI filečky má Blizzard pěkné, ale jako atmosférou to nemá s hrou nikdy nic společného (kromě příběhu)..Video pěkně temné a hra je ve finále uplně jiná. A taky nechápu to nadšení z Aliens: Isolation, trailer celkem průměrnej (při srovnáni třeba s The Last of Us nebo Red Dead Redemption) je to nic moc, možná jsem divný :-). Navíc jsem zvědavej, kolik lidí to dohraje do konce. Jen můj názor: asi tak po hodině by mě to plížení přestalo bavit (Aliens). Hlasuji pro Bloodborne a Hellblade :-)
  • Letos neni moc o cem diskutovat, BloodBorne a Wild.
  • walltar
    https://www.youtube.com/watch?v=zG-82TakEqk já mám taky jeden ... i když oproti tomu před ním takový slabší. Hlavně ty animace postav jsou nedoladěné.
    • Mato1987
      tá mimika tvári bola komická, ale trailer mi pripomenul film prometheus :D
      • walltar
        Mě ten konec zase připomenul Mass Effect. Ale je zajímavé, že tu mimika mají takovou nic moc, přitom je to všechno motion capture s hercema.
        • Mato1987
          no na to, že ich rozpočet prevyšuje 50 miliónov dolárov, tak je to až veľmi podozrivé, že je tá mimika tak strnulá a umelo pôsobiaca
          • Hlavně je to jen reklama na koupi lodě. To není story cutscéna z finální hry. Je nesmysl se mazat do detailu s videama, který ani nebudou ve hře.
            • walltar
              Ty videa pravděpodobně budou ve hře. Nebudou jako cutscény, ale budou hrát třeba v restauraci na televizi. Nebo podobně jako teď v hangáru.
          • walltar
            No tak já se ani nedivím ... jak sem psal, je to první jejich video, kde se i mluví. Navíc si to dělají sami a pokud vím, tak nemají žádné extra profesionální herce. No uvidíme co z nich vypadne dál.
        • Paulcz
          Je to dělané v enginu, třeba to ještě nemají dotažené.
          • walltar
            JJ je to dost možný, pokud vím, tak tohle je první video, kde se i mluví.
  • Trailer Wild - bože jak tahá ty šípy z ničeho, to je neskutečně trapný. Kdy se konečně autoři her naučí, že šípy se nezhmotňují samy od sebe na zádech, ale že je potřeba třeba něco jako toulec. V tolika hrách se šípy jen tak zhmotňují a je to fakt trapné a otravné. Díky tomu, ačkoli mám rád ranged bojovníky, nejsem v mnoha hrách schopen tyto hrát. A dát takovou blbost do traileru, to už chce hodně slušnou úroveň hlouposti.
    • geeezz... prosim te prestan hrat hry. Vyvojarske spolecnosti na tobe urcite neschudnou a my tady v konverzacich budeme mit o jednoho hnidopicha min
      • Jistě, požadovat aby se šípy nezhmotňovaly jen tak z ničeho nic, je fakt "hnidopišství".

*7*
        • no tyve koukas na video, kde mluvi kostra, zenska lita na 30metrovym orlovi a tobe vadi s prominutim takova picovina *2*
  • V tom Silent Hills je prostě Daryl :-D ... Každopádně WILD nejhezčí s WOD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit