Přejít na výpis diskuzí
Nejhezčí trailery z Gamescomu 2014
17.8.2014 | Redakce Games.cz
88 příspěvků
-
zaujal mne akorat wild i když nevím co to bude
-
Tak Wild je hezky ale jako wtf, jak se to bude hrat ci co, Bloodborne akcni ale uz to tu parkrat vylo...ale me teda nejvic zaujal trailer na Hellblade, pekne atmosfericky...a nerad to priznavam ale v Titanfallu vykreslili poradnyho BADASS borce :D
-
Mě se nejvíce líbí Titanfall pro svou kombinace realných a SGI herců.
-
-
Sice jsem tam žádné reálné herce neviděl, vše bylo CGI *4* Ale trailer hodně dobře udělaný. Jako film bych si to nechal líbit hned *5*
-
-
Podívej se znova a pořádně. Cca kolem 40 sekundy to jde jasně poznat;)
-
-
Kouknul jsem a stojím si za svým, já tam prostě vidím CGI toho chlápka (viz. tvůj čas). I když jsem i to stopnul, tak je to prostě rendr.
-
-
Mal by si prestať hrať, keď už nerozoznáš realitu od CGI.
-
-
Nehraju skoro nic, jen v reakci na tvůj rejpavý komentář ;-) Těžko něco hrát, když nic moc nevychází. Starší generace to má hold těžké s nějakým tím hraním dneska..
-
-
-
-
*edit*
-
0:49 v traileru na Bloodborne - Fanoušci Souls her radující se nad návratem Miyazakiho.
-
Chybí mi tam Heroes trailer. Ten sice nebyl dokonalý, ale hudbu měl skvělou.
-
-
Hudba v traileru Heroes je od maníku Two steps from hell a jmenuje se mám pocit Protectors of the earth. Dělají hudbu k filmovým trailerům a je to monstróznost sama *4*
-
-
Já vím, hned jak jsem to slyšel, tak jsem to vyhledal.
-
-
-
U mna vyhral Tom Clancy's The Division. Ak to bolo v engine, tak klobuk dolu.
-
-
bavíme sa o gamescome, nie e3
-
-
Aha, to bol este trailer z E3? Tak nic.
-
-
-
Lidé podepisujte, třeba nám to nakonec na PC vydají:
https://www.change.org/petitions/from-software-release-bloodborne-for-the-personalized-computing-platform#share
Byla by fakt škoda, kdyby Bloodborne vyšlo jen na PS. -
-
Ať si to nechaj na tousterech.. Stejně to dělaj na PC jen z povinnosti a nedá se to pořádně hrát.
-
-
mám dohrané oba díly na PC. to, co tvrdíš, se dalo ze začátku říct o prvním díle. při troše snahy se to dalo hrát naprosto normálně, dvojka už byla úplně v pohodě. Jediný, přes co se musíš jako jistě hrdej PCčkář přenést, že ta hra je prostě od prvopočátku uzpůsobená tak, že nejlíp se hraje na gamepadu. Klávesnice s myší je v tomhle případě naprostý zlo, vydržel jsem to s tím hrát asi tak deset minut.
-
-
se přes nic přenášet nemusím, prostě se na to vyseru a je klid.
Vůbec mi ta značka nechybí, není pro mě na ní nic zajímavýho. A ano, je to gamepadovka, ale ať aspoň FROM nemelou, že se snažili s portem, když je to nejvíc odfláknutá šajze.
-
-
-
omg tyhle petice fakt nesnasim
-
-
Snižuje tvůj pocit, že je PC bohem vyvolená platforma co??? Ubohé...
-
-
ked to bude bez optimalizacie na K+M, tak radsej nech to zostane na P4
-
-
Jenom fanatičtí gumáci by to chtěli hrát na K+M...
-
-
Ja jsem hral Demon's Souls i Dark Souls 1 s gamepadem, ale Dark Souls 2 se mi hralo lepe s klavesnici a mysi. Nechapu, proc je nekdo proti tomu, aby hra nabizela vice zpusobu ovladani. Vzdycky se muze stat, ze ti v nejake hre ovladani s gamepadem nesedne a budes radsi chtit sahnout po K+M. Je fajn tu moznost mit.
-
Proč "gumáci" proboha? O co by hráč přišel, kdyby to nehrál na gamepadu?
-
-
Závodní hry taky nehraješ na šipkách, Mortal Kombat taky nehraješ na K+M. Každá hra má to svoje, takže jenom guma si bude ničit hru desingovanou na gamepad tím, že to bude hrát na K+M. Snad chápeš *3*
-
-
Ano DS je designovana na gamepad a na jeho obmedzenia....takze cela focus mechanika je zalozena na tom, ze ovladanie kamery je na gamepade neprakticke, urobit to inak na K+M sa bude DS hrat omnoho lepsie, pretoze ta hra nevyuziva z vyhod gamepadu nic. Jednoducha ovladacia schema, absolutne ziadna nutnost analogoveho ovladania, DS2 sa hra na K+M uplne v pohode, aj ked ja som uz zvyknuty na gamepad a hral som to radsej s nim.
-
Koukám, že pán je docela suterén...
-
Gamepad na PC bude kolem 20 let, takže o jaké době mluvíš, že gamepad nebyl dostupný??? Gamepad je herní zařízení už skoro 30 let a je to primární herní zařízení, K+M ho nikdy nedokáži pořádně nahradit... Takže jenom gumák nemá u PC gamepad. Tím končím debatu.
-
Tohle mi asi nevysvětlíš - v 90' jsem dohrál hodně závodních her právě na šipkách. Dokonce i první IL-2 jsem tak hrával :-D Teď už sice na joystick + pedály nedám dopustit, ale neřekl bych o nikom, že je guma.
Navíc gamepad není tak nenahraditelný, jako volant nebo joystick, takže předělávka tu dáva smysl.
Prostě mi to přijde jako když hráči PC tvrdí, že si hru konzolisti kazí 30 fps... -
Já sem hrával závodní hry na šipkách ... na joysticku to nestálo za nic a nic jinýho nebylo. *3*
-
-
nekrm ho :)
-
-
a?
*7* -
-
Nic, jenom že si guma.
-
-
a? *7*
-
-
-
-
-
-
Asi jsem obětí uspěchané doby, ale i tak fakt, že většina těch párminutových filmečků nedokázala udržet mou pozornost až do konce je k zamyšlení. Dokoukal jsem jen Wild a WoW...
-
Mě už ty trailery ani nebavěj. Jak u filmů, tak u her. Poslední dobou jsem spíš rád, když vím o čem hra je, na co vychází a kdy vychází a pak už čekám jen na první ohlasy a recenze a zvažuju případnou koupi. To ale bude tím, že už není čas sledovat všechny novinky, obrázky, videa, rozhovory apod., a to ani když se snažíte sledovat jen to, co vás opravdu zajímá. Času málo, her hodně. *9*