Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • James Rolfe AVGN? :D

• Carnage666

A tak rozhodně nebyl Duke žádnej masterpiece 😂

• cms.sarka-tmejova

Ona je to kombinace obojího - takovej Geralt si v prvním Zaklínači taky nebere za ženu každou se kterou lehá, ale DNF je prostě příšerná hra ještě s tímhle bonbonkem navíc.

• UltraeMK

Day one: Garrys incident

• Taronyu

Tiež tomu celkom nerozumiem. Ale vraj keď ta hra vyšla tak to bolo peklo. No ja som sa k hre prvýkrát dostal, až keď ju Level pribalil ako plnú hru, a tam už bol aj comunity patch. Vtedy som si ju okamžite zamiloval.

• Derp_1337

True story.

• Carnage666

To máš naprostou pravdu, ale z toho jejího komentáře je prostě cejtit ta averze na to že se tam s ženama zachází jako s masem. Podle mě nebyla zrovna cílovka.

• Derp_1337

Rozhodně nejhorší hrou vůbec, co jsem kdy hrál, je Big Rigs Over The Road Racing !!! I když se objevují jisté názory, že ta hra je až tak moc špatná, až je dobrá 😂

• JakubT

Těžko se vzpomíná, právě protože člověk ty špatné hry spíš zapomíná. Nicméně - už nevím jak se to jmenovalo, ale v Levných knihách (kde občas byly perly, jako třeba Rainbow six včetně knížky za 200, nebo Submarine titans!) jsem si kdysi zakoupil jakousi německou bojovku, protože krabice vypadala celkem dobře. Jen pár útoků a k tomu šílené neexistující animace, kdy postavičky vypadaly jako vystřižené z papíru který někdo postrkuje ze strany na stranu. Po půl hodině to šlo z disku.

Viděl a nehrál jsem Custer's Revenege. To je maximálně do Extra roundu a je to fakt peklo.

• Lima

Hejdův Gothic 3 je teda úlet. Já v něm strávil cca 140 hodin, celé léto a moc jsem si to užil. Je to už ohrané klišé, tu hru hejtovat, nezaslouží si takovou nenávist. Ta volnost ve vašem konání, kdy si vlastně sami píšete příběh, podle toho, jak to hrajete, je k nezaplacení.

• Maxianimal

DNF není ani nejhorší hra od Gearboxu :) Pokud by autorka hrála Aliens: Colonial Marines, asi by opravdu sáhla po gramu něčeho dobrého.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit