Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten Empire of Sin mě tady mrzí. Fandil jsem mu a těšil jsem se, že se (snad) povede. A PES je tu podle mě trochu neprávem, když dopředu proklamovali, že to záměrně nevydávají jako plnohodnotný ročník a zdůvodnili proč...

  • Pro odlehčení tématu: https://www.youtube.com/watch?v=aaEo_NuH1_M

    • Derp_1337

      To video se rovnou mohlo jmenovat "EA customer support". 😂

      • lito

        To bude dělané na základě jiné hry, ale budu tě štvát už...

        • Derp_1337

          Haha

          Víš, že jsem si ani nevšimnul data vydání videa, než jsi mě na to upozornil? 😂 Teď, když jsi to zmínil, tak to video je dost očividné a stydím se, že jsem si toho nevšimnul.

          Ale ta inspirace na video určitě šla z více zdrojů (nejenom Cyberpunk). Ten herec totiž použil variaci na jednu hlášku od EA z které se stalo jedno méně známé meme. Proto mě jako první napadlo EA. Samozřejmě ta hláška mohla být jenom náhoda.

          • lito

            jj, stane se... a tam nahoře jsem chtěl napsat: nebudu.

            Popravdě, já už ani nevím(když to přeženu), jak vypadá logo EA. Fakt si nepamatuji, jako EA hru jsem hrál naposledy. Myslím si, že to bylo DA:I z 2014. Andromedu jsem nehrál, takže to bude fakt poslední Dragon Age. 

  • 2 nejhorší hry za mě tam jsou: FIFA21 a GODFALL. Takže souhlas. FIFA21 oproti FIFě 20 naprosto nesmyslný propad do "potáhni po křídle, nacentruj, dej gól" Navíc brankáři jsou ještě hloupější. A Godfall, to nemá cenu vůbec komentovat. Extrémně nudný příběh, extrémně nepovedený hrdina, vizuálně tak rok 2010, hlavně že to potřebuje 12GB VRAM.

  • Myslím, že tohle je dost záludná kategorie. Protože ty nejhorší hry se vybírají jen z těch nejlepších a ty špatné se paradoxně do výběru ignorují :-D Jako neříkejte mi, že tenhle výběr je opravdu to nejhorší z toho co vyšlo, když vezmeme v potaz kolik třeba na steamu vychází asset flipů, kolik na mobilu vychází free2pay her, nějaké ty barbie hry pro děcka atd atd atd.... Jsou v tomto seznamu opravdu ty nejhorší hry? Nebo jsou tam paradoxně hry z top 1%?

    • x_ander

      Na jednu stranu máš pravdu, na stranu druhou se to takto dělá všude (ikdyž se např. hodnotí nejhorší filmy atp.) a navíc, jaký by měl smysl článek, kde by se např. vypíchlo 5 - 10 nejhorších her z těch které zmiňuješ (mobilní free2pay hry, odpad ze steamu atp.), když o takových hrách 99,9% lidí, kteří článek budou číst, nikdy neslyšeli a neuslyší?

      Z tohohle pohledu je spíše dobré (a pro čtenáře zajímavější) upozornit na "větší" hry (prostě takové, u které redakci stálo za to je recenzovat), které se nepovedly, byť je zřejmé, že i takový remake XIII určitě bude výrazně lepší hra než nějaká mobilní free2pay hra prolezlá reklamama. Jenže taková mobilní hra mě nezajímá, nikdy nezajímala a když se o její existenci (a o tom, že je špatná) nedozvím, tak se nic nestane. Ale o tom, že je remake XIII zprasená hra, se dozvědět chci, protože jsem ji sledoval a koupi zvažoval.

      • No ono by to ale pak chtělo uplatnit i obrácně. Mezi nejlepší hry prostě vůbec nezařadit ty největší s tím, že tyhle přece každý zná a pro čtenáře zase bude mnohem zajímavější, když se dočtou o "nejlepších" hrách, které třeba ani neznají (a dostane se jim to takovým článkem do hledáčku) než když uvidí seznam o tlou2 a cyberpunku :-D

        • uher

          Glutton je mamlas.

        • x_ander

          To už chystáš za slovo. Proč tam nezařadit ty vleké hry, když jsou opravdu dobré? A ty malé se tam taky neztratí. Když se i mezi "malými" hrami objeví nějaká pecka, do žebříčků se to dostane.  V dnešní době, když si na Steam každý může dát v podstatě co chce, tak má i malá hra šanci zazářit, pokud je opravdu dobrá. Letos jich tam tolik sice nebylo (s přivřenýma očima by se dal Hades označit za "malou indie" hru), ale v minulých letech se do žebříčků nejlepších her dostaly třeba Owlboy, Disco Elysium, Outer Wilds,  Dead Cells, Obra Dinn, konekonců i Beat Saber a řada dalších. To všechno jsou hry, které jsou z hlediska rozpočtu, marketingu, nákladů na vývoj, velikostí studia atd. naprosto nesrovnatelné z něčím jako je Cyberpunk, Last of Us nebo Assassins creed. A přesto se do těch žěbříčků dostávají v mnoha případech hodně vysoko.

    • Corvus

      Takže aby redakce Games.cz najmula zhruba 10 tisíc externistů, kteří budou projíždět Steam (a jiné platformy) a kteří budou hrát ten největší free to play, indie, mobil odpad, aby bylo co do tabulky na závěr roku. AHA!

      • To nikde neříkám. Jen upozorňuji na absurdnost téhle kategorie, do které z principu nikdy nespadnou nejhorší hry.

        • Na to netřeba upozorňovat. Stačí se podívat na hodnocení. 5/10 To leccos vysvětluje :-D Jinak máš samozřejmě pravdu.

  • lito

    https://www.youtube.com/watch?v=4neUj6IgclQ

    která hra to má? :D

    • mousekrup

      Je jasné, že CP77 není nejhorší hra roku, to je čirý trolling. Zklamání roku? Možná, ale nejhorší? Objektivně blbost :). (případně definuj podle čeho hodnotíš nejhorší hru ;) )

      • lito

        kdo říká, že je to nejhorší hra roku? Já rozhodně ne. Já jsem se hrou v pohodě. 7/10.

        Jinak ta tvoje objektivita je jasně subjektivní. Pokud někdo čekal funkční open-world mechaniky s RPG mechaniky, může to být pro něho nejhorší hra roku, protože hra mě některé mechaniky horší než mobilní hry.

        • mousekrup

          Však proto jsem na konci napsal, ať definuješ podle čeho hodnotíš. Jasně, pokud si vytvoříš dostatečně úzké kritérium, tak do toho CB77 spadne. Ale prostě (jasně, podle mě) ta hra není na 5/10... máme tady horší hry ;).


          A ano, proto jsem taky mluvil o tom zklamání roku (pro někoho asi jo), ale rozhodně za loňský rok vyšla hra s horším open-worldem ;).

          • lito

            to je možný, já open-worldy hraji co nejméně, bohužel se tomu nedá úplně vyhnout a hrál jsem dva. Ghost of Tsushima a Cyberpunk. O fous je za mě lepší GoT. Jinak máš pravdu, je to o nějakém subjektivním nastavení, to ale neznamená, že si neuděláme srandu občas z fanboys CDP :D.

        • Jack1947

          Hodnotit hru jen dle bugů je dost povrchní... To O ničem nevypovídá není to pecka ale není to ani zklamání ani nejhorší hra!

    • Derp_1337

      To ti přijde vtipné???

      To jsi asi nikdy neviděl FAIL kompilace ze TES5: Skyrim, GTA5, AC: Unity nebo třeba Fallout 3 či Fallout New Vegas.

      • To, že existujou fail kompilace i z jinejch her nečiní kompilaci ze CP méně vtipnou. Jinak doufam, že odpalování tlusťochů nikdy neopraví.

        • lito

          přesně tak, tlusťoši musí zůstat. Viděl bych to na podpis CP2077. 

      • lito

        ano, přijde. Samozřejmě že viděl, ale tohle je mnohem dál. Např. když si borka sundá sluneční brýle a pod nimi další. Geniální! 

        BTW proč jsi pořád tak nerudný v rámci Cyberpunku. Ta hra se zapsala do historie a rozesmála spousty lidí :). 

        • 0011

          Jo to s těmi brýlemi se mi stalo mám screenshot a hodně mě to pobavilo, připomnělo mi to jeden meme a u pár dalších momentů  jsem se taky zasmál, jinak mě spíš mrzí, že tam bugy jsou, ale zážitek mi to úplně nezkazilo.

          • lito

            hele, já kvůli tomu nebudu dávat 0 na MT jak někteří chytráci, mně to vlastně ani nevadí. Jen když se chci ponořit do dystopie a já se u toho směji, tak je to takové divné a imerze je menší, jinak je mi to ve finále fuk. Spíše mně vadí, že mě moc nebaví stealth a  to psuedo RPG. To bych viděl jako větší problém hry.

            • twicer

              "Já kvůli tomu nebudu dávat 0 na MT jak někteří chytráci, mně to vlastně ani nevadí." 

              Ale rozhodně otom napíši ještě desítky negativních reakcí, kdykoliv někdo někde zmíní tuto hru.

              Víš, ono se to pak ve výsledku od těch metacritic odborníků, zas tak moc neliší.

        • Derp_1337

          Nerudný?? Mě to video moc vtipné nepřišlo. Jsem si jistý, že z kompilací u GTA5, Fallout či Skyrim jsem se nasmál mnohem víc 😉

          • lito

            tak, jelikož jsi reagoval 12 min po mém příspěvků, a video trvá půl hodiny, tak je zcela zbytečné vést debatu, co je dle tebe vtipnější. Obhajuješ to jen z principu fanboye CDP. 

            • Derp_1337

              Po 10 minutách, kdy jsem se moc nezasmál, jsem to vypnul.

              U podobných kompilací si většinou člověk udělá představu po zhlédnutí části videa. I když to samozřejmě není absolutní pravda, protože některá videa dokážou v určitých momentech fakt mile překvapit, ale to je spíš vyjímka.

              Neříkej, že teprve až na konci se schovávali ty "dobré" scény 😉

  • Carnage666

    O drtivé většině sem ani neslyšel tak bych řekl že to o něčem vypovídá 😂

  • Lukass

    Kde je Cyberfail 20$$? 

  • Jack1947

    Mno úplně tak nesouhlasím s některými zas tolik špatných her nebylo. Spíše otázka preferencí. XIII jsem dohrál a celkem se i bavil i když to teda bylo zabugované až běda. Crossroads se taky dalo dostal jsem co jsem čekal. Warcraft:Forge by se mělo tesat do kamene jako průuser století! To bezesporu jiné hry jsem ani moc nhrál nemohu tedy soudit🙂

    • Veskoslav

      Každý ví, že hraješ kdejakou sračku...

      • Jack1947

        No ale nekupuju si ji aspon a sraačka je silné slovo ! Rád hraji nové hry co na tom že ne všechny jsou populární?  záleží na ůhlu pohledu. Vlastní omezenosti 😉🙂

        • Veskoslav

          Takže nejenom kradeš, ale hraješ všechno. Jacku, pochop. Není pravidlo hrát všechno, co vyjde...A na žádném úhlu pohledu to není...omezenost v tvém případě 100 %, ale v jiném aspektu než si myslíš...

          • Jack1947

            Takže zase plácáš do větru,  všechno určitě nehraju jen hry co za to dle mě stojí ( ve vyjímkách některé které tolik ne). Nicméně zbytečná diskuse opět žádný argument krom toho že očividně jsem lhář a zloděj. Je to o úhlu pohledu protože, některé hry za to stojí i když nejsou populární. Co na tom že třeba na nějakou hru zapomenu za pár dní po dohrání... když mne bavila.

  • Není náhodou Bright Memory to indie demo, které dělal jeden člověk? Čekám až vyjde plnohodnotný díl. Jinak většinu her ani neznám. 

  • skaven

    A kde je cyberpunk2077? cit Serious Sam4:

    ale zážitek kazí špatným level designem, nedomyšlenými rozhodnutími a žalostným technickým stavem.“ – recenze Jana Slavíka

    • Derp_1337

      Někteří lidé asi mají problém pochopit psaný text. Kolikrát se má opakovat, že redakce recenzovala PC verzi C2077 ?? PC verze měla přijatelný technický stav.

      • skaven

        hej, prijatelny technicky stav mal aj Daggerfall svojho casu, len nesiel dohrat.

        Chces povedat ze Serious Sam 4 nemal prijatelny technicky stav?


        • Derp_1337

          Mnoho recenzentů po světě si stěžovalo, že ta hra vypadá "staře". Grafika prý neodpovídá tomu, že to vyšlo v roce 2020.

          Je to věc názorů. Někdo to považuje úmyslně retro styl, někdo jiný za zastaralou grafiku.

          • V roce 2020 vyšel Godfall a ten odpovídá vizuálně tak 2010 až 2013. To vyšel Tomb Raider a ten je tak 100x hezčí než Godfall.

            • Derp_1337

              Viděl jsi recenze na Godfall??? Průměrně 5/10. Prostě to je průšvih.

              Srovnávat jakoukoliv hru s takovýmhle průšvihem je trochu nepatřičné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit