Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A já pořád nechápu, kdo může porovnávat LoL a WoW. Proboha lidi LoL je free to play, WoW má měsíční poplatky. Přičtěte k tomu wowkaře z free serverů a nestačíte se divit. Kdyby bylo WoW free to play, LoL se jde zahrabat
    • Kdyby bylo WOW free-2-play Blizzard by se z toho posral :D
    • statistiky z xfire zaznamenávají odehrané hodiny hráčů majících xfire, tudíž jsou tam i WoW hráči z free serverů.... nevím, ale nezdá se mi, že by WoWko mělo takovou základnu včetně hráčů majících nelegální kopii...
      League of Legends (114,393)
      World of Warcraft (44,175) hodiny odehrané za den, to že statistiky nejsou zmanipulované možno ověřit na xfire.com > games > show all games....
      • Shania
        Co za lidi používá Xfire? To by mě fakt zajimalo.... 90% populace WOW ci jinych her o xfire v zivote neslysela.
      • Statistiky z externího programu maj hodnotu informace 0 (no možná o několik desetin víc) *7*
      • Myslíš ,že těch 10m + platících hráčů WoW odehraje jen 44k hodin denně ? Asi ne.
      • JohnyTheZik
        heled ackoliv xfire mam, tak uz bych ho za nejakou poradnou statistiku asi nebral, spousta lidi xf prestalo pouzivat a dlouho hrajici hraci uz ho treba vubec nepouzivaji, coz je pripad i WoWkaru.. nicmene mas pravdu v tom, ze tam ten rozdil tak markantni nebude.
        • jasně, že to nezachycuje celou hráčskou komunitu, ale počítal jsem s tím, že spousta lidí co hraje lolko nemá xfire a spousta lidí co hraje wowko nemá xfire ... je to jakýsi koláč xfire komunity, která asi tak malá nebude vzhledem k těm odehraným hodinám :)
  • Spiker01
    tak to už se ví ale dlouho...
    prej lidi za ty skiny dávají mnohem víc prachů, než kolik vydělává wowko
  • Bavilo mě to když jsme byl hipster a nikdo to neznal.
  • Ne to že to tady dota a wow fanboys + lol haters tak pranýřujou za první i poslední, je potřeba si uvědomit, že to je poměrně úspěch na free-to-play gamesku. Že Riot games dokázali, že i free to play model funguje a může vydělávat. Že neplatí přiblblej argument většiny hráčské obce že free to play je cesta do pekel.

Tak a pranýřujte i mě... závist je svině, co? *12*
    • JohnyTheZik
      F2P totiz nesmi zvyhodnovat, v LoLku je to nastaveny pomerne dobre.
      Nevim, koho by meli dota fanboys pranyrovat. Jediny, co me opravdu zveda mandle jsou hlasky, ze Traxa je rip-off Ashe a celkove neznalost, ze to vlastne je z jednoho dota tymu (Eul, Guinsoo, IceFrog), a ti co odesli se to rozhodli udelat po svym, ne lip, ale jinak.
    • Problém je, že tohle jedna z her která je možná skutečně F2P narozdíl o MMO, kde je F2P je převlečený trial.Těch rozdílu resp. omezení skvělého F2P modelu u MMO by se dala uvést celá řada, ale je to zbytečné, protože je každý zná.F2P funguje u her, které skutečně F2P jsou.To že jim debilové posílají peníze za debiloviny je už druhá věc.
      Tak nějak mi uniká kdo a proč by měl někdo něco někomu závidět.Xfire je naprosto zbytečný program, který miliony hráču MMO neznájí a ani znát nemusí :)
  • Ja bych jako nejhranejsi hru hadal karty ve windows.
  • Haters gonna hate ...
  • Hovoríte tu, že nemôžete free2play hru porovnávať s normálnou, pretože tam sa za ňu platí. Tu sa platí tiež, ale len za to, za čo chceš zaplatiť. Keby na tom nezarábali, určite by nehrali o 2 000 000 dolárov vo finále na majstrovstvách : ) Neviem o tom, že by nejaká hrala mala niekedy 2 000 000 výhru.
    • ... Blizzcon... blizzard celkově pořádali turnaje i za 30 000 000$ + .... -.-
    • smejki
      co se snažíš říct, prosím tě? tyhle dva modely opravdu nelze srovnávat z hlediska hranosti, nýbrž z hlediska profitability.
    • JohnyTheZik
      Stejne nemuzes tyhle 2 financni modely moc srovnavat. Jinak je jasny, ze to vydelava. Kazdopadne s timhle prisel Valve (1M dolaru) a ty na dote 2 urcite v ty dobe moc nevydelali, takze to nekdy muze bejt i jako reklama :D.. Ocividne funkcni, protoze to melo obri sledovanost a hned na to to pouzili i Riot v LoLku, kde ty penize ale maj od hracu ^^.
  • co takhle dodat ze vyzkum provedli tvurci lolka? ne ze bych tomu neveril
  • Lolko mi sebralo kámoše -.- tuto hru nesnáším zničil bych ji nejraději !
  • ty vole co furt to wowko :D nekomu uz z toho jebe btw co sa tyka doty vs lol dota ma sice nejake tie tazsie mechanizmy ale ked som po roku hrania lolka skusal hrat znovu dotu prisla mi taka nejaka pomalsia na vsetko tam ma clovek viac casu aj tie fighty aj grind :P
    • JohnyTheZik
      To, ze je LoLko rychlejsi rozhodne neznamena, ze to je neco super. A jestli jsou fighty pomalejsi a clovek ma na ne vic casu, tak to si hodne troufas :D. Ostatne koukni se na slavny tymy.. Vsechny znamy jmena presla na dvojku, ne na LoLko nebo HoNko, to taky neco znamena :).
      • tak ja nesledujem tu scenu okolo toho hral som dotu 2 roky potom pauza a lolko a k dote sa vracat nebudem je to proste iny styl hry lolko je pre mna zabavnejsie hlavne tym ze je rychlejsie a ""jednoduchsie"" ;) a system +ap pre casterov je tiez vec take neico mi v dote chyba...skill robi 300 dmg a nic s tym nespravis kdezto v lolku sa da vsetko boostovat
        • Ethernal...vodoo ? Je vidět že na lolko lezou nejspíš hráči co nepochopili dotu (můj názor):D
        • JohnyTheZik
          To jde i v dote.. Veil of discord (snizeni magic resist, coz je vpodstate to samy), ethereal nebo treba hex (ztrata resistu).. Jen to nezvysuje dmg spellu, ale snizuje magic resist enemy hrdiny, coz v podstate zvysi dmg spellu :D.. Nicmene je to urcite dobrej napad, v dote se v LG vpodstate jen vyprofilujou ty role urcitejch hrdinu, kdezto tady ciste teoreticky int "support" muze davat bomby.. Coz ale muzes i v dote, spis je to jiny.. A je samozrejme dulezity, aby te ta hra bavila, nikdo te do doty nenuti :)..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit