Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde ste sehnali že LOL je nejhranější hra světa?!?! :DDDD
    V tom to se vyznám a LOL URČITĚ není nejhranější hra světa .. :D
    LoL je nejhranější MOBA hra světa..
  • Zvlastne ze nepoznam nikoho kto to hra...
  • Já vám teda nevíím ja na DOTE 2 mam uz na steamu pres 150hodin odehrano a porat me to bavi a to podotykam ze to je beta :P
    • A pointa?
  • PS3Hrac
    Taky F2P kterou každý někdy zkusí reklama dražší než hra(bannery snad pomalu i v televizi) *15* je jasné že tam kolik je lidí,autor mi připadá povznešenej že LoLko vítězí a ze všech ostatních her blbosti *1* článek napsaný stylem LoLko je budoucnost zapomente na všechno ostatní *15* a zajímali by mě statistiky kdyby to nebylo F2P *15*
    • JohnyTheZik
      Mas pravdu :D, taky me ten clanek pobavil :D.. Napr. zminka o 70 milionech registraci, to je ale spis negativni stranka LoLka, kde ma kazdej minimalne 2 accounty, takze bych s tema cislama aktivnich hracu byl pak trochu opatrnejsi, ale je fakt, ze ten vyzkum delali v Riotu :D..
      A nejlepsi je (a to se priznavam, ze jsem zaroven vubec nepochopil) ta narazka na Gangnam style.. ten ma 3,9M (ne 1,4M) lajku, je to na youtube, takze je ta analogie uplne, ale uplne mimo (ne kazdej ma gmail/je registrovanej na yt) a hlavne ma 440M zhlednuti a to je, co se tyce muziky, taky nekde uplne jinde, vime?
      Takze ano, jsou to hrusky s jabkama, ale od autora clanku :D.
      • Tak jelikož budeš zastánce doty, ( už jen z toho profilu kde máš uplně debilně provedenýho storma), tak se s tebou nebude mít cenu bavit. Lolko je F2P v podstatě stejně jako dota. Do žánru přinesla mnoho inovací (kdo říká že ne tak hrál 2 hry nebo žádnou). Je pravda že pro mě to každým "balance" patchem kurví jak to jen jde (viz. Ramus, kterej kdysi dávno v patchech nezaznamenal jedinou změnu a najednou dostal 5 nerfů). Ale hraje se to i přes to že se to dota fanklubu nelíbí a to je pravda. Takže si tu kdokoliv může psát co chce, ale úspěch to má zaslouženej i když se vám to nelíbí. Narážky na Gangnam style sou mimo to jo je to stejná sr*čka jak před 10 lety hit čivava, po kterým dneska ani nikdo neštěkne a tak to bude s touhle kravinou stejně, ale myslím že lolko tu bude dost dlouho i když to pro veký chlapáky moc kreslený a pro "děti" . *7*
        • JohnyTheZik
          Jsem zastancem doty, ale to neznamena, ze bych LoLko odsuzoval. Naopak. Takze nevim, proc nema cenu se se mnou bavit :).

Jen jsem narazel na nesmyslnost urcitejch veci v clanku. Jakoze sorry, ale srovnani s PSYem je opravdu hodne mimo.
          A je jasny, ze to za chvili lidi prestane bavit, je to preci jen popovka, vetsina popovejch veci ma tendenci s casem zmizet.

Do zanru spis prinesla oproti HoNku zmeny, za coz to vitam.
        • RockStar
          Ani nevíš jak strašně jsem rád kolik LoL má hráčů. Jsem hráč Doty, a už se ted bojím jak to vypadat až vyjde. Celou komunitu to totálně zničí.... Stejně jako f2p zničilo komunitu Team Fortress 2. A čím víc spodiny, flamerů stěžovačů, leaverů, afk-ářů zůstane někde jinde tím lip pro dotu.
          • LoL má opravdu hodně hráčů, často potkáš tu takzvanou spodinu, ale ono to má svoje výhody. I oni si něco do hry koupí, tím pádem se hra vyvýjí. Na ibčasné zablbnutí je jedno, že potkáš pár afkerů a na vyšších úrovních už potkáš jen flameri. A když to člověk chce dotáhnout výš, tak stejně začne hrát s týmem. Bez tolika lidí by teď LoL nebylo tam kde je. Tím, že ta hra je o dost noob friendly než dota a HoN je hodně podporována od casual hráčů. Nemyslím si, že hodně hráčů a hodně "spodiny" je pro hru tohohle typu nevýhoda.
          • Někdo tvrdil, že u Doty2 zůstanou jen professionálové, a LoLko zůstane pro "děti" (a causal hráče). Vidím že to není pravda *7* *15* Ale jako jestli tam bude dobře vyřešený ladder, tak to nebude zas tak hrozné. Důležité u těchto her je právě potřeba vyřešit správně balance. Né jak u QuakeLive, kdy se někam připojíš a je tam veterán s 1000winy a 30 "lam co to nikdy nehrály".
            No a u LoL to je třeba dobré. Někdo mi říkal že je East špatný protože poláci, potkal jsem tak 5 co leavli zatím, zbytek jen hrál v blind picku na lvlu pod 25 špatně, a ranked solo nevím no, ale teamy jsou i na low elu někdy těžké. Takže tak.
            Ale nic špatného žádné MOBA hře nepřeji -.- Snad to nedopadne jak s Dotou jedna. (podle zvěstí)
  • Veskoslav
    Co je to aktivní hráč? Jeden zápas s kamarády denně? To se teda hlásím k těm aktivním a miliadra hodin, to moc není, když vezmu v potaz, že jedna klasická hra na nejvyšší úrovni je od 40 do 1 hodiny 20 a to jenom pro 10 aktivních hráčů v té chvíli. Domination je sice kratší od 5 do 25-30 minut, ale i tak je to pořád "nic" moc:)

Úspěch to jistě je, ale je to taková Dota pro "děti", co vyhořeli na Dotě od Blizz či v HoN. Příliš komerční s příliš moc dítkami, co neustále poučují, jak se nemá hrát a končí se scóre 0-5-5...
    • Nebo třeba dva zápasy s kamarády denně. Nebo taky třeba 5 zápasů solo, nebo možná žádný zápas. A nezapomeňme na 10 her denně! A 8! 7!4! jeeej. Pro 6?10? 2? 9 aktivních hráčů? Kolik sakra!? Je to moc komerční, moc lidí to hraje, to musí být horší než WoWko! Né počkat, tohle je hra pro děti. Jeej! *1* Co to kecám, on to vlastně skoro nikdo nehraje, jen se tam přihlásí a odejde, určitě! Chudák teemo *9*
    • nie je to domination, ale dominion :)
      PS: 60% zo vsetkych registrovanych su bud vysokoskolaci, alebo pracujuci ludia....takze to tvoje haterske "pre deti" si mozes strcit vies kam :) alebo sa citis ako nieco extra, ze hras super zlozitu dotu? tak to ti gratulujem, ale ja napr. popri praci vela casu na hranie nemam a preto mi ako oddychovka staci LoL :)

to akokeby si prisiel, a povedal, ze som lama, pretoze hram napr. nejake arkadove zavody a nie profi simulator...prepac, nemam na to cas...ale ty budes zrejme "dieta", ktore ma habadej casu medzi skolkou a citis sa dospelacky pri dote :) gratulujem ti, ale v zivote to daleko nedotiahnes....a to, ze si priemerny hrac doty ta nezachrani, takze plac kludne dalej :)
      • Veskoslav
        Jasně a na to přišli jak, že jsou vysokoškoláci? Zeptali se jich? Lhát na netu umí každý:)
        • Kr.Pa
          v tom případě nemá cenu dělat jakékoliv statistiky na internetu ...
    • Ty seš ňáké chytré. Jen sem nějako nepochopil, co to pán chtěl vlastně povědět. Že miliarda hodin je málo a že si děti hrají hry? Aaaaaaaaaaano? Toš to musím povědět své staré, ta mi snad poradí!
    • Co je na tom komerční ? Můžeš si koupit jen skin a né žádnou výhodu do hry jak to je téměř u všech Free-to-play hrách. Nevím jak tobě ale mě 40 - 60min hra stačí. Každý není nerd jako ty který by rád 2 - 3 hodinovku. Jediný problém této hry jsou POLÁCI. Jinak LoL je zaslouženě nejhranější hrou na světě *3*
      • narazil jsem i na agresivní arogantní Španěle a zbabělé Francouze...no a to pak jim tak nadávám, dyš se chovaj jak chuji, že zas naopak nebudou mít rádi Čechy, ale to odkud sem jim zas neříkám, nejsem hlúpé
      • Veskoslav
        Ale já si nestžuji na délku hry, to jsi špatně pochopil (Rusáci jsou horší mimochodem:)). Já to číslo nepovažji nijak za závratné, hodina je více než dost denně, navíc jsem ve hře nebyl už více jak 1/4 roku. Ale to, že pokud mají 12 miliónů hráčů denně, to dělá +-1 milion her denně s průměrnou délkou 40 minut. Což je 40 miliónů minut, cože je sice skvělé číslo, ale když si člověk uvědomí, jak se hra hraje a jak je omezená, tak nic moc:)Srovnání s WoW či jinými placenými je taky mimo, protože toto je zdarma. Komerční neznamená placené, ale to, že je to až příliš pro širší masu lidí, což Dota dříve nebyla. Na jednu stranu dobře, na druhou nikoliv. A
        • Nejhorší jsou odpadi co říkaj, který národ je nejhorší. Ono taky hrát s čechama není zrovna 2x výhra... nebo s francouzema... jo nebo španělé... a jo zapomněl jsem na celý svět, protože retardi jsou všude.
        • Kr.Pa
          Nejhorsi jsou cesi a slovaci, zadni rusove ani polaci.
        • LOL, pletes si pojem komercni a konzumni.
        • Toľko riadkov textu a hodnota príspevkov nulová. *9*
  • a ja myslel, ze prvni bude farmvile nebo podobna vec, ikdyz to neni tak daleko. nicmene by mne zajimalo zda tech xx milionu hracu taky kazdy mesic zacvaka aspon tech 15 ecek jak vsech tech 10 milionu u wowka
    • Vstupné dobrovolné, enom když si zacvakáš jakýsi cool jinej vzhled paňduláka, budeš se cítít jako KING a všecy na tebe "oooo, to je tak pjekné, ty seš ale KING" !
  • ...lolko je nej kdyz nechytis team slozenej z polaku a rusaku...a to ze to hru neumite a proto vas nebavi neznamena ze ji musite urazet šulini!
  • Tak o týhle hře jsem ještě neslyšel..
    • no kokos *1*
  • Tak toto je riadna blbost. Porovnavaju LOL s CoD, GTA, Wow, LOL je zdarma, ostatne hry nie su, ostatne hry zarabaju miliony, oni maju ´iba´ registrovanych hracov. Raz sa porovnavaju s Wow, potom s Halo, tak aby stale im vychadzali dobre cisla. Miesaju hrusky s jablkami. S akych statistik vychadzali, dufam, ze nie z Xfire, lebo ten ma taku statisticku vypovedaciu schopnost ako Kazimirove grafy.
    • jasne jasne :D nevydějávaj a proto byly 2.000.000 korun jako odměna za turnaj :D
      • Korun? ... Myslel jsem, že dolarů *3*
  • stat LoLko 100Kc, tak to nema ani desetinovy uspech :D kazdy dil proda priblizne 20 milionu kopii za plnou cenu, rekneme ze vydavatel z toho vidi treba 500Kc... myslite ze LoLko vydela 500 milionu $ rocne? :D
    • Myslim si, že ano. Lidi tam utrácejí za každou gebuzinu. Znám lidi, kteří do toho za rok vrážejí 6k Kč +
    • ~20M lidí vrazí do hry 50$. Co myslíš?

//no dobře, vrazilo, každý rok asi ne *1*
    • *kazdy dil CoD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit