-
Zpívat umí, ale je to nuda.
-
áááá. neskutečně vlezlé Skyrim songy o Shitbornovi.. :)
-
jste to sem hodili brzy teda :))
-
-
Mesic a neco po vydani hry. Silene zpozdeni *15*
-
-
však tohle vidko snad musel vidět už každej :)
-
-
-
skvělá
-
No je hodně zvláštní... Ale zpívat umí to jo. Ale holka závislá na Wowku brrrr (husí kůže)
-
-
Jo trochu mi to připomíná jeden webseriál kde byla taky holka závislá na online hře a měla hudební talent. *8*
-
Jasne,byt zavisly treba na pervitinu,chlastu atd je prece daleko vice cool ze? *14*
-
-
Když to říkáš tak asi jo *7*
-
-
-
Nejlepší písničkao té nejlepší hře... *1* *1*
http://www.youtube.com/watch?v=ln4dganjbX8 -
-
Haaa rovnokšiltovkáři zpívají o CoD xD to je kombinace, zasmál jsem se...
-
-
A nevite nahodou nekdo prosim jaka zpevacka to zpiva v original verzi od Beteshdy diky
-
Místní reakce nepřekvapí. Když si "nerd" po týdnu nepřetržitého hraní Skyrimu, pustí video, kde se nachází průměrně vypadající holka hispánského původu, zpívající ještě o jeho milé hře, pěkně to s ním zatočí. Pak jde jakákoliv objektivnost stranou a hodnotí se pouze dle subjektivních pocitů, jež ovlivněny faktem, že na jeho obrazovce je žena, v přibližné věkové kategorii, mluvící jemným hlasem, který "nerd" nezná. Nepřeji si vědět, jak vypadá spodek "nerdova" stolu poté, co se tam objeví dvakrát.
-
-
No to počkej. Já Skyrim hrála, ale nejsem z toho moc odvařená, taky jsem to nehrála moc dlouho, lebsa taky nejsem a myslim si, že má jeden z nejlepších ženských hlasů, ať zpívá o čem zpívá. A ani nevypadá jak hispánka. So... Your argument is invalid.
(Wtf, slovo lesbian je zakázaný? Homofobové xD) -
upřímně jdi do prd**e s objektivitou...
-
-
Tady je tolik uživatelů se svojí objektivitou a internetovou pravdou... Nad tím bych se ani nepozastavoval.
-
-
hm zvlastni nazor sefe ja Skyrim v zivote nehral ale ta pisen se mi libi a jak ji prezpivala taky *2*
-
Aha hmmm heleme se kritika, jsme si jist že nám to dáš svůj výtvor který jasně dokáže že ty jsi mnohem lepší a nebo, že víš o čem mluvíš.. pokud ničeho takové nejsi schopen a máš potřebu jen kritizovat a přitom neumíš ani zaspí vat "Skákal pes přes oves" tak mlč a jdi si kritizovat třeba do zrcadla, jsem si jist že odraz bude to pravé publikum které dychtí po tvé moudrosti a znalosti hudby.
-
-
"zaspivat" *15* *15* *15* takhle spatne bych to nenapal ani ja a to je mi 11 chlapce *15*
-
-
11? Nějak moc, ne?
-
-
na tebe akorat *14* vetsiho budu mit za par let musis pocakt
*5* -
-
No počkej, ty bys Jindřicha nebrala?
Taková partie! *8* -
Za PÁR let budu s přítelem pět a půl let, takže brzdi, chlapešku :D
-
To je ale kanec ten Jindřich! *1*
-
-
-
-
-
počkej, nerdy už primárně nezajímaj kreslený japonky v pokémonech :)?
-
-
Jakáto teplá diskuse se uskutečnila v reakci na můj příspěvek. Mám sto chutí ho smazat.
-
to vis to jsme my moderni nerdi *3*
-
-
-
Ano, je opravdu skvělé a ano, článek trochu pozdě, vezmeme-li v potaz, že už to je na youtube nějakou tu chvíli. Na druhou stranu si myslím, že odkaz v bleskovkách by postačil.
-
Nadhera. Ako spev(hlavne zborovy), tak aj dievcina samotna. Az by robila koncert, hned by som tam isiel. Predstavte si to: ona spieva, ale namiesto gitary ma za sebou cely orchester a Jeremy Soul by ho dirigoval.