Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    *grammar
  • Tilwaen
    Good, let the hate flow through you.
  • Magister_Peditum
    Furt lepší než jeho pokusy sbalit Padmé. *4*
  • *1*
  • Původní trilogii ano, ale ne v Lucasově zpraseném sestřihu s tragikomickými CGI scénkami :)
  • 10 asi bude spis tobe když si nepamatuješ jak to v době vydavani nove trilogie vypadalo, jo bylo to na kazdem rohu.
  • Ja je videl poprve par let zpatky a bavil jsem se, libilo se mi to. Nestal jsem se fanouskem Hvezdnych valek, ale je to fajn zalezitost, ma to dobrou atmosferu, postavy. Urcite bych tomu dal sanci.
  • Jar Jar bude i v těch nových SW (The Force Awakens)
    https://www.youtube.com/watch?v=qFu_dxwU-sk
  • Star wars za tu dobu co existuje vytvoril uzasne univerzum. Je tu mnoho charakterov, mytologie a miest na ktorych ale nikto nekapitalizuje. Uz KOTOR prisiel s roznymi miestami a proste sledoval uplne iny pribeh ako ten s filmov a osobne si myslim ze preto bol tak oblubeny. Ludia to proste nepoznaju a je to zaujimave, Teraz je len dalsia hra kde je DARTH a LUKE a HOTH a TATOOINE a mne osobne to uz dost lezie krkom....
  • Ten zpusob jak se z Anakina stal DV mi prijde tak strasne spatne udelany, ze mi to uplne znechutilo cely film.
  • Magister_Peditum
    Dvojka lepší než trojka? *8*
  • Magister_Peditum
    Ewoci sice byli zvěrstvo, ale jinak byl zbytek filmu OK. U ep. I byl film OK jen do okamžiku, než jsme potkali Jar Jara, což bylo hned na začátku, takže nic moc... *15*
  • za me :) 5>6>4>2>3>1
  • 5 > 4 > 6 > 3 > 2 > 1
  • cumpi3
    takzalezi, na jakou verzi koukas...v puvodni zadny Victory Celebration song nebyl...ja ale pravdou, ze nektere dodatecne upravy obcas skodi...
  • ani náhodou, v šestce máš sice Ewoky a veselý victory song na konci, ale proti zvěrstvům z E1 je to pořád jak nic, tam je to špatný celej film, všechno. Na Ewoky se díváš pár minut, na Jar Jara a mladého Anakina bohužel celý film.

Osobně Ewoci > JarJar a honička na speeder bikách ze RotJ > Závod speederů z E1
  • A kdo v diskuzi poukazuje na chyby je gramar NAZI!
  • No je hezké, že se chválí původní trilogie, ale pro mně osobně je díl VI (teda hlavně tím závěrem) na stejné úrovni jako díl I.

Dokonce bych I zařadil možná výše, kvůli závodu klusáku. Osobně 5 > 4 > 3 > 1 > 6 > 2
  • Ty děláš, jak kdybys na SW tématiku narážel na každém rohu. Promiň, ale působíš na mě, jak kdyby ti těch 10 let zůstalo krapet déle. *6*
  • Luku, vy*** se na EA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit