Nejšílenější zbraně ve hrách - prdící jednorožec je jen začátek...
-
Žraločí zbran z Armed & dangerous, Tornado gun z Just cause, holubi z Postalu,Dubstep gun (Saints row) Atomové a jiné zbraně z Mercenaries to je šílené až až mít ruční zbran/raketomet houfnici co srovná barák se zemí... jinak nevím.
Ok další Experimental MIRV z Falloutu, cerebral bore z Turoku, Kraví kanon z SOuthpark, Laptop gun z perfect zero , SUper ovce a babička z Worms(podle mě i banánová bomba)
-
Prosímtě nikdo se tím neřídí...
-
My, co hrajeme Thiefa, taky nechápeme. Vždyť je to naše základní pracovní pomůcka.
-
Dildo na prvním místě je... inu zklamání. Asi jakožto uživatel por*na mě to prostě nepřijde nijak zvlášť... objevný, no :-( To už mi přijdou lepší vidle a voodoo panenka z Blooda :-D
-
Trochu mě překvapuje že z TF2 je ve videu sklenice s mlékem a chlebem a ne třeba takový Jarate ze stejný hry 😀 to je zase jen moč ve skleničce a to mi přijde možná víc wtf.
-
V pořádku, kdyby mi náhodou komentář zmizel aspoň vím, proč se tak stalo, ale snad se to nestane. 😀
-
Prvni a druhe misto... tamtadadaaaa dildo! To je tak legracni a originalni!
-
Říkal jsem si že to je přesně obsah co jsem viděl už asi 100x
-
Omlouvam se, uklik sem se a omylem zmack nahlasit misto reagovat,nnevim jak to zrusit.
Anyway chtel jsem rict, ze pro me je to uzitecny treba jako seznam her, kterym se vyhnu ;)
Jeste dotaz, proc v diskuzi vubec to bonzovaci tlacitko "nahlasit" je, jako uplne padly na hlavu, podnet k redakci :zruste to
-
Přihodím zmenšovací paprsek (Duke) atomový raketomet (Shadow).
-
Upřímně tenhle obsah necení vůbec nikdo.
-
ani sa necudujem, ze u zeny skoncili na prvych dvoch miestach dildo a obrie dildo
:)
-
Hm, to je přesně ten typ obsahu, co jsem doufal, že tu nebude. Ale já jsem konzerva, třeba to mladší generace ocení? Každopádně malé plus za rýpnutí do Vávry, to byl highlight videa.