Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím, rád by som sa pustil do tejto hry znovu , skúšal som hrať podľa tutorialov hráča Ostricker ( http://www.youtube.com/watch?v=wbmSWJB_eMw ) ale akonáhle som prešiel pár úloh čo tam vo videách má , dalej som to už nevedel hrať , zrovna je to na steame EVE za 5 eur až do 7. mája , našiel by sa tu nejaký skúsený hráč čo by mi vedel poradiť a naučiť ma zarábať tie ISK aby som nemusel platiť tie mesačné poplatky ( každá koruna sa zíde ) času na hru by som mal ale angličtina neni moja silná stránka :-(
    Kontakt na mňa : noisekick100@gmail.com ( Skype mám , Teamspeak tiež neni problém )
  • Vzhlem ke kompozici té strany galaxie spíš Stalini.
  • P1trs
    vyhrali tzv. Hitleri(CFC)
  • Kdo by měl zájem o prodlouženej trial, zkontaktujte mě na mail: civla@seznam.cz a zašlu odkaz :) jedná se o 21 dní místo 14
  • Hlavně tenkrát bylo to kouzlo přijít s nějakou strategií, případně něco vymyslet. Bylo to nové. Po letech jsem zkoušel a bohužel se nedá srovnávat. Většina účtů je sdílená x - lidmi, kteří navíc platí za výhody (rozdělí si náklady mezi lidi), takže proti tomu admini nic nemají... navíc už je vidět, že jsou zančně prošlapané určité cestičky a těch se drží. Jako založit jako hl. vesnici obilnou a v ní pak skladovat vojsko, to na počátku hry nedělal skoro nikdo, takže tam měl přemýšlivý hráč značnou konkurenční výhodu.
  • Paulcz
    Určitě tu místo pro takovou hru je. Něco podobného jsem zažil snad jen v Travianu, když u nás spustili první server. Hra co týče zpracování toho moc nenabízela, ale svět se hrozně zajímavě vyvíjel, byly tam různé spolky, které svou organizací a fungováním připomínaly tajné služby :) Chvilku měli převahu ti a pak zase druzí, byly tam různé intriky, léčky, velké války i malé potyčky, politika a bylo to o dlouhodobé strategii. Jedna část hry se odehrávala na herní mapě, ale ta zajímavější byla v zákulisí. Problém onlajnovek je, že jsou stále tupější a omezenější, všechno je instantní, hráč nemůže o nic přijít a ani nic pořádného získat (zážitky). Ale třeba se něco nadějného objeví :)
  • Ano, v bitvě lidé sledují tabulky... a já to tedy pořád dělám nesprávně :(
  • Co jsem pochopil tak N3PL prohráli
  • Tady je o tom nějaké info česky a taky dost dalších českých článků o EVE http://playr.cz/2014/01/eve-online-bitva-titanu/
  • Anglicky sice umim, ale číst se mi moc nechce takže bych článek shrnující všechno co jsi napsal rozhodně uvítal... redakce games bude myslim jenom ráda, když se pár článečků na toto téma vytvoří ;)
  • A která to teda vlastně frakce vyhrála ti tzv hodní nebo ti tzv zlý ? :)
  • Tak já tu hru znám jen z doslechu a stejně mi to přijde děsně zajímavé.
  • EVE šel jinou cestou než ostatní onlinovky a zadařilo se, mnoho onlajnovek to ale zkusilo taky, a nic, už o nich ani neslyšíme...prostě musí mít hra dost velký počet hardcore fanoušků a hráčů...EVE odradí spoustu lidí svou náročností, protože musí lidé víc vnímat, myslet a nikdo jim nic nedá na talíři a s návodem
  • Ja vim ze to sem nepatri, ale povzdechnu si "proc sakra neni takovy system v zadne jine onlinovce". Nemusi to byt jen ve vesmiru, aby se bojovalo o uzemi, misto lodi muzou byt dobyvaci stroje ktere se na poradnou bitvu budou stavet treba mesic. EVE je dukaz, ze o takovy pomaly a piplavy koncept zajem je.
  • P1trs
    tak jsem zacal hrat no a zatim to vypada zajimave
  • Keyz
    Jestli to bude rychlé proč ne, ale to nebude :)

Hrát to jako šachy je zoufalé.
  • walltar
    Jo to asi každej, ale pochybuju že se v brzké době dočkáme. Nároky na přenos dat, pokud by si měl mít kontrolu nad lodí by byli v takové bitvě obrovské.
  • nekromant33
    A přesně v takovýhle bitvě bych chtěl lítat s nějakou menší lodí s ovládáním stejným jako bylo ve freelanceru a ne bejt schovanej za milionem tabulek... utopie, ale moje vysněná vesmírná hra.
  • http://www.avatarhosting.net/pics/10009/EVE%20Quantum%20Rise%20Ships.jpg starý ale dobrý obrázek.
  • Je vážně komické číst komentáře lidí kteří tu hru nikdy nehráli. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit