Přejít na výpis diskuzí
Největší bitva v EVE Online se dočká památníku přímo ve hře
30.1.2014 | Ladislav Loukota
38 příspěvků
-
Ti ostatní jsou ty tečky :D Titáni jsou oproti normálním lodím ( myslim fregaty) neuvěřitelně velký.
-
mne to tiež príde divné :DD článok avizuje vyše 7000 hráčov, no vo videu ich vôbec nevidno :( ako sa tá hra vlastne hraje? je to niečo ako vesmírny simulátor ako Sins of A Solar Empire, či third person shooter? alebo .. ? :)
-
Neboj se, neumim jí na tolik abych si mohl číst mega články :D . Před pár dny jsem zkoušel trial, abych si hru ošahal a zkusil jak mi poběží a při tom jsem si psal s operátorem ( oslovil mě a ptal se na několik otázek a pak mi i odpovídal na pár). Jasný, neumim psát složitý věty a taky spoustě z nich nerozumim ( většinou se chytám slov kterým rozumim), ale co se týče psaní tak se anglicky jen tak tak dorozumět zvládnu :) .
-
SW:EAW II je snem nejednoho fanouška SW..jen aby to neběželo frost-bite eng. :D
-
jo a pis o cem budes mit chut. Cokoli z toho co jsi vyjmenoval je zajimave. Fakt jak se ti bude chtit
-
presne to co pises je to co je na te hre zajimave. Ze se odehrala nej bitva bez znalosti toho vseho je na prdlajs
-
rika, ze neumi dobre, ne ze neumi ani slovo. A neodrazuj, nikdy nevis. Kazdej si musi hubu rozbit sam, nebo to zvladnout sam
-
bez znalosti AJ tu hru vůbec neinstaluj
-
Ze záběrů to vypadá jako by věčina lodí nic nedělala.Aspon z jednoho 11 minutového videa tam střílí jende ( asi titan ) na jiného.Kolem je několik desítek lodí a stojí na místě
-
tak ja ti radit nebudu, zalezi na tobe jak to pojmes a jek ten svet vnimas a tak. Bylo by to super. Nejak uvod by od veci nebyl. Spis oslov rovnou je- polacek a spol, jestli by pokud by byli spokojeni s tvym navrhem, te byli ochotni nejak motivovat. Nakonec se tu muzou vyjadrit sami. Jde videt, ze inspirace ti nechybi. Kdyby z toho byl serial, tak bys mohl skutecne zacit od zacatku- pro lamy. Pis pis prosim. Me prave ty socialno ve hrach zajima a radsi si o tom ctu nez treba i hraju, protoze na toto fakt nemam cas a i kdybych ho mel, tak fakt nejsem ochotnej vymenit jiny moje zaliby za tohle. Ale ostatni to maji presne naopak a tak vznika takovej dalsi vesmir s uplne jinymi probehy nez by mohli nastat normalne a proto me to zajima.
-
Já bych o to měl velký zájem, jelikož mam v plánu za cca 2-3 měsíce se pustit do aktivního hraní na xx měsíců. Hodně mě zajímá spíše všechno co jsi napsal :D ( zas tak dobře anglicky neumim), takže by mi to moc pomohlo, ovšem pokuď tě moc stím neobtěžuju :)
-
Muzu k tomu zkusit neco sepsat a pak to treba hodit sem do komentaru. Akorat, je toho hodne co psat a da se o tom mluvit z mnoha ruznych pohledu - ciste politicka rovina (kdo je kdo, predehra, dusledky), ciste vojenska rovina (historie pouzitych konceptu flotil, tahnouci se spor v obecne rovine o neporazitelnost "Wrecking Ball" flotily koalice N3PL, zpusob jeji porazky behem udalosti v bitve o B-R, dusledky do budoucna), ciste ekonomicka rovina (vysvetleni, jak skutecne giganticka ta bitva vlastne byla a ze behem ni byly spaleny statisice cloveko-hodin prace lidi v EVE, nasledny dopad na ekonomiku celeho EVE univerza), ciste osobni (pribehy hlavnich postav ("hrdinu"), predevsim Mannyho z PL a Lazaruse z CFC (http://i.imgur.com/k8sG4RM.png - Lazarus sedic na trunu z Titanu), nastineni, co to vlastne obnasi velet tisicum az desetitisicum skutecnych lidi ve virtualni hre, kteri jim sveruji do rukou casto podstatnou cast sveho jmeni), pricemz o kazdem z tech aspektu by se dal napsat samostatny clanek.
Taky je otazka, jakou EVE gramotnost predpokladat u pripadneho ctenare, pokud by se muselo vysvetlovat opravdu uplne vsechno, tak to zase vyrazne prodlouzi delku a rozmelni clanek. Na zaver jeste, pokud bych to opravdu sepisoval, tak to zabere pomerne vyznamny cas (ktery ted nemam) a budu to sem schopen hodit asi az tak nejak po vikendu, to uz tahle diskuse bude davno mrtva. Nicmene, jestli o to opravdu bude zajem, tak muzu neco sesmolit, reknete si pripadne, o cem to chcete.
Pro ty EVE neznale, co jim zaroven nevadi anglictina, doporucuju vyborne sepsany clanek http://themittani.com/features/largest-virtual-battle-ever -
Už sa výrazne bojím vstúpiť do tejto hry, ale zasa ma láko o to viac. Len sa poznám že by som sa náhodne zapojil do takejto mely
-
Z tech zaberu, ten kdo tu hru nehraje, nic nepozna- kdo proti komu, jak atd. Ta politika kolem mne ale zajima a bavi. Nechcete, kdyz uz se neco takovyho stane najmout nekoho, kdo o tom napise poradne dlouhej clanek? Vy to nehrajete a o hre jak vidim moc nevite. Hry od paradoxu taky recenzuje nekdo zvenci, tady byste taky mohli nekoho oslovit. Urcite ta bitva mela dopady i do budoucnosti atd. Celkem rad bych si pocetl- cesky. Anglicky umim ale bohuzel v ni ctu dost nerad, navic jsem zvyklej chodit co se her tyce sem. Nevite, jestlinejakej cech toto nekde poradne nerozebira chlapi? Dik.
-
Jestli té bitvě, co byla loni říkali epic, tak toto bych označil za apokalypsu *4* nebo doomsday.
-
Trošičku offtopic, ale zvládl bych, kdyby vyšla hra SW EAW II.
-
Už se poprali? *4*
-
Bylo to prostě impozantní. O tom nemůže být pochyb.