Přejít na výpis diskuzí
Největší příběhové DLC do Mass Effect 3 vyjde 27. listopadu
12.10.2012 | Adam Homola
72 příspěvků
-
Ja sa teším, žiaden hate, žiadne fanboy, proste mám rád príbehy, dobré, zlé o je jedno, len si rád prečítam/pozriem/zahrám niečo nové, vždy ma to nejako obohatí, toto aspoň zlepšením angličtiny ked ničím iným
-
ME je celkem dobra serie , akorat zacinam mit dojem ze se z nej stava dojna kravka. V EA dobre vedi ze kdyz by to skoncily tak by prisli o hafo penez , takze si myslim ze DLC budou a urcite i dalsi dil , pac lidi co by to hrali je porad hodne. Chystana edice vsech tri dilu je smesna ale lidi co si to koupi bude dost , pak vydaji dalsi,kde bude skoro vsechno a pak treti kde bude vsechno krome ctvrteho dilu..a tak porad dokola..a lidi kupuji..a kupuji...a kupuji...:)
PS:prvni dil mam rad , zbyle dva by byli lepsi jako kniha nebo film..moc ke hrani tam toho neni. -
-
A to si necakal ze niekedy v buducnosti nebude dalsia ME hra? Ved v Bioware stale hovorili, ze sa konci len Shepardov pribeh, na co davat ruky prec od takeho univerza ako je ME? A tiez, to ste necakali DLC na ME3? Ved take nieco sa cakalo snad uz od casov dvojky..
-
Podle mě s novými konzolemi přijdou s nějakou novou sérií, která vlastně bude prakticky to samé jako Mass Effect, nebo Dragon Age, ale s jinými postavičkami, jiným prostředím a rádoby jiným příběhem, a budou minimálně tři díly. A to nepíšu v nějakém negativním duchu. I když je to komerce největší, mě to stejně docela baví :)
-
Bohuzel,to je to,co se posledni dobou stava ze vseho uspesneho v rukach (nejenom) EA.
A to sem si jeste pred par lety myslel,ze se EA zacina obracet k lepsim zitrkum.
-
-
Ano, ano ME3 je jak equalizér někde ve vyšinách někde níž..
BTW kdyby někdo hrál multiplayer této hry klidně si mě přidejte Ryd3rCZ mám sice ve hře takovej svůj svět a hraji si svoji hru.. ale jinak myslím, že by nebyl problém semnou zahrát. *1* -
hrat sa bude samozrejme S Ariou, nie ZA Ariu.
-
-
Za Ariu se Sheprdem by to bylo lepší :)
-
-
ME serie tedy až od druheho dílu je jediné RPG které mě baví a kvalitou se přibližuje nejlepší herní serii století Call of Duty . *14* *14*
-
-
Nahlášeno. Jeden blbý trol stačí....
-
-
CoD je sice recyklace staryho enginu a MP je v podstate porad to samy, ale svete div se, singl je proste skvelej (jen MW3 uz se mi moc nelibilo). Mozna sem divnej, ale i ten hate na black ops mi prisel prehnanej, nahodou je to jeden z nejlepsich pribehu :)
-
Nahlášeno na najbližší stanici VB
-
Co pak si jako nahlasil? To že píšu o tom že ME serie je dobrá?
-
-
-
-
Eksituje obrazek, ze jak se doji ovce a a tam apple kabel, tak jak se doji ovce v podani EA - mass effect dlc...
-
-
Vůbec nechápu co píšeš
-
Někdo, kdo dokáže napsat EKSISTUJE, bude asi méně chytřejší než ten spojovací kabel....
-
-
"Méně chytrý", rýpej bez chyb ;-)
-
-
-
To tu zmrvenou sra*čku s duhou ještě někdo hraje? Udělat pořádný konec nedokázali, ale hlavně, že sypou DLCčka, aby měli dollárky, přestože tvrdili, že série s vydáním třetího dílu skončila. *11* *12* *6*
-
-
problem je spis ten ze na to hrozne spechali, nebo spis museli spechat a proto je trojka jen ME2 s modrym interfacem a mnohem horsim pribehem. Na mE1 mam nejlepsi vzpominky, jeden z nejepsich pribehu ve hrach vubec dvojka byla dojemna epicka jizda a z trojky nemam pocity zadne, jen to mnou proletelo, ani me to nebavilo hrat..
-
To ses vazne tak natvrdlej,nebo uz jen nevis,co by si na ME zkritizoval?
Ano,oni rekli,ze Shepardova linka je ukoncena a tedy ME3 je posledni dil.To snad ale nevylucuje DLC,ktere se odehravaji pred koncem ne? *1*
A ze sypou DLC aby meli dolarky?To dnes delaj vsichni,takze nechapu proc tuto praktiku kritizujes jen u BW her.
Uroven tveho trolovani jde cim dal tim vice z kopce hele *1* -
Šak počkej, za chvíli bude nová maxi edice, narozdíl od staré s novým dlc a všemi předchozími! *5*
-
Trol.diskuzni: Přesně tak, moje řeč.
-
Cauky, trole.
Ja si tu zmrvenou sra*cku s komplet DLCckama urcite jeste zahraju.
Co ted hrajes ty? -
A hráls to vůbec?
-
-
Trole:mohl bys už konečně držet p*ču?? Já být redakcí tak tě banuju do alelůja, fakt co slovo to sra*ka od tebe. To jak si vyje*anej v hlavě taky naznačuje pod které tituly se podepisuješ. Jen pod ty největší tituly s největším feedbackem. Ubohá existence jsi nic víc.
-
-
-
Až 27. listopadu?:(
Těším se, snad to bude stát za to. -
-
Zmazané, kúpená iba jednotka.
-
a já ještě nemám dohranou ani jedničku :-D měl bych se tomu začít věnovat, ať vím, na co všichni tak nadávaj.. .