Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fizola
    Ja sa teším, žiaden hate, žiadne fanboy, proste mám rád príbehy, dobré, zlé o je jedno, len si rád prečítam/pozriem/zahrám niečo nové, vždy ma to nejako obohatí, toto aspoň zlepšením angličtiny ked ničím iným
  • ME je celkem dobra serie , akorat zacinam mit dojem ze se z nej stava dojna kravka. V EA dobre vedi ze kdyz by to skoncily tak by prisli o hafo penez , takze si myslim ze DLC budou a urcite i dalsi dil , pac lidi co by to hrali je porad hodne. Chystana edice vsech tri dilu je smesna ale lidi co si to koupi bude dost , pak vydaji dalsi,kde bude skoro vsechno a pak treti kde bude vsechno krome ctvrteho dilu..a tak porad dokola..a lidi kupuji..a kupuji...a kupuji...:)
    PS:prvni dil mam rad , zbyle dva by byli lepsi jako kniha nebo film..moc ke hrani tam toho neni.
    • A to si necakal ze niekedy v buducnosti nebude dalsia ME hra? Ved v Bioware stale hovorili, ze sa konci len Shepardov pribeh, na co davat ruky prec od takeho univerza ako je ME? A tiez, to ste necakali DLC na ME3? Ved take nieco sa cakalo snad uz od casov dvojky..
    • Robotron3
      Podle mě s novými konzolemi přijdou s nějakou novou sérií, která vlastně bude prakticky to samé jako Mass Effect, nebo Dragon Age, ale s jinými postavičkami, jiným prostředím a rádoby jiným příběhem, a budou minimálně tři díly. A to nepíšu v nějakém negativním duchu. I když je to komerce největší, mě to stejně docela baví :)
    • Bohuzel,to je to,co se posledni dobou stava ze vseho uspesneho v rukach (nejenom) EA.
      A to sem si jeste pred par lety myslel,ze se EA zacina obracet k lepsim zitrkum.
  • Lawliet
    Ano, ano ME3 je jak equalizér někde ve vyšinách někde níž..

BTW kdyby někdo hrál multiplayer této hry klidně si mě přidejte Ryd3rCZ mám sice ve hře takovej svůj svět a hraji si svoji hru.. ale jinak myslím, že by nebyl problém semnou zahrát. *1*
  • hrat sa bude samozrejme S Ariou, nie ZA Ariu.
    • Lawliet
      Za Ariu se Sheprdem by to bylo lepší :)
  • ME serie tedy až od druheho dílu je jediné RPG které mě baví a kvalitou se přibližuje nejlepší herní serii století Call of Duty . *14* *14*
    • Veskoslav
      Nahlášeno. Jeden blbý trol stačí....
      • Shaker
        CoD je sice recyklace staryho enginu a MP je v podstate porad to samy, ale svete div se, singl je proste skvelej (jen MW3 uz se mi moc nelibilo). Mozna sem divnej, ale i ten hate na black ops mi prisel prehnanej, nahodou je to jeden z nejlepsich pribehu :)
      • Nahlášeno na najbližší stanici VB
      • Co pak si jako nahlasil? To že píšu o tom že ME serie je dobrá?
  • Eksituje obrazek, ze jak se doji ovce a a tam apple kabel, tak jak se doji ovce v podani EA - mass effect dlc...
    • Vůbec nechápu co píšeš
    • Veskoslav
      Někdo, kdo dokáže napsat EKSISTUJE, bude asi méně chytřejší než ten spojovací kabel....
      • "Méně chytrý", rýpej bez chyb ;-)
  • Trol.diskuzni
    To tu zmrvenou sra*čku s duhou ještě někdo hraje? Udělat pořádný konec nedokázali, ale hlavně, že sypou DLCčka, aby měli dollárky, přestože tvrdili, že série s vydáním třetího dílu skončila. *11* *12* *6*
    • problem je spis ten ze na to hrozne spechali, nebo spis museli spechat a proto je trojka jen ME2 s modrym interfacem a mnohem horsim pribehem. Na mE1 mam nejlepsi vzpominky, jeden z nejepsich pribehu ve hrach vubec dvojka byla dojemna epicka jizda a z trojky nemam pocity zadne, jen to mnou proletelo, ani me to nebavilo hrat..
    • To ses vazne tak natvrdlej,nebo uz jen nevis,co by si na ME zkritizoval?
      Ano,oni rekli,ze Shepardova linka je ukoncena a tedy ME3 je posledni dil.To snad ale nevylucuje DLC,ktere se odehravaji pred koncem ne? *1*
      A ze sypou DLC aby meli dolarky?To dnes delaj vsichni,takze nechapu proc tuto praktiku kritizujes jen u BW her.
      Uroven tveho trolovani jde cim dal tim vice z kopce hele *1*
    • Šak počkej, za chvíli bude nová maxi edice, narozdíl od staré s novým dlc a všemi předchozími! *5*
    • N7N7
      Trol.diskuzni: Přesně tak, moje řeč.
    • Cauky, trole.
      Ja si tu zmrvenou sra*cku s komplet DLCckama urcite jeste zahraju.
      Co ted hrajes ty?
    • Robotron3
      A hráls to vůbec?
      • Trole:mohl bys už konečně držet p*ču?? Já být redakcí tak tě banuju do alelůja, fakt co slovo to sra*ka od tebe. To jak si vyje*anej v hlavě taky naznačuje pod které tituly se podepisuješ. Jen pod ty největší tituly s největším feedbackem. Ubohá existence jsi nic víc.
  • Cahir
    Až 27. listopadu?:(
    Těším se, snad to bude stát za to.
  • Zmazané, kúpená iba jednotka.
  • a já ještě nemám dohranou ani jedničku :-D měl bych se tomu začít věnovat, ať vím, na co všichni tak nadávaj.. .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit