Přejít na výpis diskuzí
Nejzajímavější žánrové inovace v Call of Duty, Battlefield a dalších střílečkách
17.9.2017 | Ladislav Loukota
67 příspěvků
-
poslední CoD mělo luxusní singleplayer a naprosto epický závěr, to vám poví každý, kdo to hrál, že pokud je na posledním CoD něco fakt dobrýho je to právě singleplayer mod. Za posledních 5 let nevyšla FPS s lepším singleplayerem (titanfall 2 je těsně druhý). Každopádně nejlepší gunplay mělo, má a bude vždy mít HALO, tam doufám, že brzo oznámí pořádný další díl. Atmošku pak mělo nejlepší killzone, takže králové singleplayer FPS her jsou CoD, HALO a Killzone (poslední wolf pak taky ušel, ten má čestnou cenu za design nepřátel)
-
-
Infinite Warfare u mě střídala epické momenty, kdy jsem se královsky bavil, s částmi, které se opakovaly a moc mě nebavily, ale jak zmiňuješ - epický závěr (ať už sebevíce násilně tlačil na emoce) u mě tento díl zařadil po bok toho nejlepšího, co jsem na poli akčních her zažil. Ne po stránce herní, ale celkového zážitku a dojmů, které ve mně hra i po tak dlouhé době zanechala.
-
jinak by mě zajímalo co je oblíbenou FPS hatera loukoty a tvrdit, že bylo na otřesné kampani BF1 něco dobrého, to už je čirý fanboysmus a né seriózní novinařina--- otřesný článek, jak z nějakého blogu
-
-
v součastnosti je top multiplayeru Battlefield 1 a CoD WW2 se zdaleka nechytá ani chytat nebude